Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata' fetele...o cafeluta da cineva?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

fac si eu un mic test sa vad daca s-au schimbat aia cu pozele si ziua nuntii!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

[url=http://photos.yahoo.com/emilyjeuly]Poze [/url]

[url=http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1/.png"]Mireasa de 15 iulie [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

of, ce pacat ca nici tu nu stii.....mersi oricum!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

Neata' fetele...o cafeluta da cineva?

je, ca-mi facura ditamai stacana si mi-e ca intru in fibrilatii ..vezi ca are si zahar si laptic!..sau tu bei fara?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mai incerc odata! sper sa nu va suparati pe mine fetelor, dar oricum nu se contorizeaza!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Ciciep, mai esti la regim sau nu??? Nu ai mai dat nici un semn dincolo...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

ralnied, habar n-am...disocitul ala cu 3/3/3 nu-i de mine in nici un caz, inca din prima zi era sa mi se faca rau...acum incerc sa mananc cat mai light, disociat doar pe mese, mai fac niste tae-bo ca antrenament de cardio si...incerc sa-mi fac curaj sa ma apuc din nou de vreo cura, dar peste 2 saptamani cand ma intorc de la munte...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ziua buna... pt fete cucuiete....
Ce mai Sun... tocmai de aia am specificat si de 2005 si 2007... ca sa nu ziceti ca nu va invitam si pe voi... ca voi oricum veneati...
Pup la fete...
Ca se apropie ora 11 si nu mai pot sa intru la voi..

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Neata la fete cucuiete si harnicute!!!
Azi dau eu cafeaua si daca mai vrea cineva sa dea, e bine poftit!!!
Kreliaaa, am si io o mare rugaminte la tine - poti sa schimbi ceva pe listuta?? De maritat, ma marit in continuare tot pe 8 iulie, dar la alta biserica - nu da, ca nu vreau sa te pun la treaba aiurea!!! Se mai intampla si de astea!! Nsii mei (care tocmai au intrat in posesia unui bebe frumos) au cam intarziat cu programarea (desi noua ne-au zis sa nu ne facem griji). Poate si din cauza sarcinii (care a fost un pic mai problematica) - cine stie ? Eu am vrut sa ma ocup eu, dar au tinut mortis sa se ocupe ei si din pacate la Biserica Icoanei nu mai era loc pt ora 18.00!! Asta e!!! Asa ca au urmat niste zile de cautari (noi, ca ei tre sa aiba grija de bebelin) si am gasit - uffff!!! Biserica Antim - poti sa o treci pe ea pe listuta ??
Si as vrea, va rog mult, sa imi spuneti daca 5 - 6 milioane pt slujba e mult!!! Ca habar nu am (dar oricum am rezervat deja biserica).

Va pup pe toate si A.Ciel - da-i inainte cu tupeu!!!! Sa ai grija sa te distrezi BINEEEEE sambata!!!! Sa ramai cu amintiri de neuitat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Elara dragutzo, bineinteles ca biata rochie nu e vinovata cu nimic, ci eu sunt cu defect. Glumeam cand spuneam ca mi-a ramas mare, am slabit eu aiurea, ca toate ca n-am mai facut fapta asta de cativa ani.
asa ca nu te ingrijora, cei de la WL au facut treaba buna.
asta pentru ingrijorarile tale. promit ca nu mai fac
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata la fete
Trenule omul ala cica si-a deschis o sala noua mai mare si mai dragutza pe la Dristor si ziceam sa mergem sa o vedem ca ne-ar fi mai aproape decat Obor (da acu sa vedem si tariful).
Citirica cand o propunem cuscra...eu ma bag la un frappe cu inghetata de vanilie ca nu am mai baut o de o vara...si ieri aveam un dor de duca la birou cand ma uitam pe geam, numai la terasici ma gandeam!!!
Pepe....nu te mai vedeam maica si de'era si baba curioasa pe unde imi umbli

Mergi la inceput