Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! In primul rand, ca tot voiam sa spun de cateva zile, dar n-am mai apucat, ooana si mie imi place cel mai mult prima rochita din pozele tale. Parca te pune mai bine in evidenta. No offence dar ultima, cea care ti-a placut pe net...well, ca sa zic asa, nu se mai vede mireasa de rochie! Totusi, nu ma omora, dar iti statea superb in rochia aceea tip sirena. Ca de, cine are si corp pentru asa ceva de ce sa nu profite?! Imi dau seama totusi ca este incomoda, dar ai putea sa gasesti ceva asemanator pt civila. Ca arati mult prea bine in tipul asta de rochie ca sa nu valorifici ocazia!
Fetelor care ati mai facut achizitii pentru nunta, felicitari...se apropie, nu?
A.Cicel, am emotii de parca m-as marita eu sambata!!! In definitiv esti prima mireasa de la noi care se marita, asa ca as putea sa spun ca simt de parca s-ar fi dat startul...jocul a inceput asa ca ati intrat in hora, jucati! Sa fii fericita si sa ai o nunta ca-n povesti si sa te lase BB sa te zbantui toata noapte!!
Noi tb sa ne urnim cu invitatiile asa ca am citit cu mare atentie ce au scris cele care au facut deja pasul asta. Ma descumpaneste faza cu un pret pt invitatie si altul pt scris. INTREBARE: pot lua invitatiile nescrise? Sau ma obliga sa fac si scrisul la ei?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele dragele ....cu rochitele :) ce ati intrat toate in febra rochiilor :)

Da Sunsmile, stiu ca tu baba de 2005 si eu pici de 2007, dar asa e bine, sa facem un balans, nu? hihiihih io invat de la 2006, ele de la tine din 2005, si uite asa.....

Cum sa dau, doar stii ca De-abia astept sa-mi zici cum a primit al tau surpriza
Krelia maica iti arde de intalnire? poate ne arati si nou asa satenul tau cu suvite verzui

hai va pup pe toate , spor la trebi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Azi am fost mai lenesa...si am dormit ceva mai mult. Dar imi permit ca am rezolvat apropape toate problemele. Azi vine si socru'...
Si am niste emotii....Eu pana acum nu am realizat pentru ce ne pregatim noi atat de intens. Am fost asa de calma zilele astea, am facut totul cu calm, nu m-am stresat....dar deja incep sa simt fiori pe la spate...

15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili!
acu' sa ma laud si eu cu al meu sotior care mi-a facut neste surprize placute de ziua mea, adica mi-a adus un superb buchet de trandafiri si un lantisor finut din aur cu o inimioara mica si o rezervare la un restaurant care noua ne place foarte mult si restul mi-e rusine.....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata tuturor!
A.cicel chiar voiam sa intreb cum mai stai cu emotiile, dar vad ca mi-ai luat-o inainte. Iti tin pumnii si sa iasa totul asa cum ti-ai dorit!

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

iertati-ma ca n-am scris de mult :( n-am disparut doar am fost in delegatie la craiova...plec sa citesc noutatile si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

emilyjeuly, am si io o curiozitate...devenita obsesie. m-am uitat la pozele tale si ai in primul album (poza 20) si in ultimul - rochii de mireasa (poza 38201) care mie imi plac de mooooor!!!! prima poza am copiat-o si eu de pe un site, dar acolo nu scria de unde e rochia...era doar poza pusa acolo. Poate ma ajuti tu, si-mi spui de unde ai luat pozele

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza!
cumatra, dupe cum vezushi
pliciosule - s-a dus verzuliu - acu' e cu tenta roscativa pi pe la radacinusse.......lol
dya - se pot lua invitatiile nescrise - banuiesc - atata vreme cat pt ele (ca atare) platesti un pret, iar ca sa-ti bage textul mai platesti in plus - eu cred ca se pot lua si "goale"...eu chiar o sa incerc s aprintez una la serv sa vaz cum o iesi ...daca nu - asta e....paguba-n ciuperci ..85 RON...
rok, dusasi diploma la tiplat & inramat?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Andreea, sa stii ca si eu ma gandesc la tine! (chiar daca am si miresele mele de Iasi)... O sa fie bine! Zau ca nu mai are sens sa te stresezi acum, daca tot ai stat calma atata vreme...

Trenurelule: pariem ca nu vei reusi???

SunSmile... lasa, nu fi supy ca pleaca, gandeste-te ca ai liber numai pt Alex... Ei, ce zici??? Va iubiti numai voi doi, fara altii prin jur!

Rok, bine ai revenit!

Ciciep, mai esti la regim sau nu??? Nu ai mai dat nici un semn dincolo...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by cri.

emilyjeuly, am si io o curiozitate...devenita obsesie. m-am uitat la pozele tale si ai in primul album (poza 20) si in ultimul - rochii de mireasa (poza 38201) care mie imi plac de mooooor!!!! prima poza am copiat-o si eu de pe un site, dar acolo nu scria de unde e rochia...era doar poza pusa acolo. Poate ma ajuti tu, si-mi spui de unde ai luat pozele

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

sincer nici eu nu mai imi aduc aminte de unde am luat-o. cred ca era un site american de rochii de mireasa ceva genul mary's bridal sau ... sorry ca nu imi mai aduc aminte!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

[url=http://photos.yahoo.com/emilyjeuly] Poze

[url=http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1/.png

Mergi la inceput