Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Mai fetele, ma lamuriti si pe mine, pe invitatie unde sunt puse numele mirilor, se pune primul numele mirelui si apoi al miresei, sau al miresei primul? Ca habar n-am...
Help!
Miresica de 15 iulie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Rallu spune:
Offf...de atatea ori m-am abtinut parca imi pare si acum rau ca deschid gura.
In lumea reala as fi sarit de mult de curulet in sus dar am zis ca aici macar sa fie o pace virtuala.
In mod normal as fi procedat ca si Krelia...cu PM...dar vad ca in cazul de fata discretia nu este apreciata.
Raza...te-ai aflat in centrul majoritatii disputelor de pe forum. Te-ai contrat candva si cu mine numai pt. ca am indraznit sa am o parere diferita de a ta si, evident, ai luat-o ca pe un afront personal.
Te-ai contrat si cu altele.
De ce nu incerci sa inveti din greseli?
De ce naiba crezi mereu ca are cineva ceva cu tine?
De multe ori au fost miresici care au avut pareri diferite, chiar contradictorii, si totusi au ramas prietene, nu s-au simtit lezate sau sa tipe ca din gura de sarpe.
Aici s-a hotarat (pe buna dreptate) ca suntem prietene care discuta cate in luna si in stele.
De acord.
Dar e o diferenta intre a impartasi cu ceilalti/celelalte din ceea ce ti se intampla tie si a monopoliza subiectul pe pagini intregi cu discutii si lamentari.
Pana si asta ar mai putea fi acceptat...cu greu...dar se poate sarii peste paginile alea, citind numai ce doresti.
Totusi...sa ajungem sa ne barfim intre noi sau sa ne jignim (a se vedea "nulitatea")...asta nu prea cred ca se mai poate accepta.
E urat, tare urat ceea ce ai facut tu.
Inchei spunand ca e si mai urat faptul ca atunci cand tot DC-ul este in doliu, cand o mama tocmai este inmormantata pt. ca si-a dat viata aducand pe lume un copil, tu te-ai gasit sa isti iar un scandal.
Din pacate exact azi a mai fost inmormantat si un copilas de 4 luni...un ingers nevinovat care de cand s-a nascut a cutreierat spitalele... iar eu sunt intoarsa pe dos rau de tot...asa ca...nu m-am mai putut abtine de la comentarii.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Giova, uitasem sa-ti spun ca-ti tin pumnii cu interventia de maine, sa dea DD sa fie bine!
krelia spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mai fetele, ma lamuriti si pe mine, pe invitatie unde sunt puse numele mirilor, se pune primul numele mirelui si apoi al miresei, sau al miresei primul? Ca habar n-am...
Help!
Alinutz, se procedeaza si asa si asa...eu o sa merg pe ideea ca....cavalereste e ca eu sa fiu prima
![](icon_smile_big.gif)
ai grija ca, in dreptul fiecaruia sa apara familia corepunzatoare..cum ar fi si normal, de altfel, nu?
![](icon_smile_blush.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
andreea_trend spune:
Mai fetelor... incerc toata ziua sa intru pe forum si cand reusesc ce gasesc... iar discutii..
Asta e ce sa facem... se mai intampla si din astea si la case ma mari..
Imi pare rau ca se isca discutii chiar intre voi veteranele, care se presupune a fi mai apropiate...
Eu una sunt de partea Kreliei...foarte diplomata...tot respectul., fara suparare...
Oana din pacate nu pe tine te-am vazut la targ... eu am fost sambata
Nunta noastra
Poze
Giova spune:
Alynutza, poate m-am exprimat gresit, interventia e in 10 martie. mai am ceva timp de documentare asupra subiectului.
Rallu imi pare rau pt. micutul ingeras.
off doamne cate nenorociri sunyt pe lumea asta.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
tigrutz spune:
Fetelor, imi cer scuze daca cumva din cauza mea s-a declansat un alt scandal. Eu am intrebat-o pe Raza despre cine e vorba, dar nu pt a pune paie pe foc. Imi pare rau Divine Girl, daca asta s-a inteles din mesajul meu (ma rog, tu ai fost singura care mi-a spus s-o las balta....asta nu inseamna ca m-am suparat pe tine sau mai stiu eu ce....)
Si chiar va rog sa ma credeti ca eu nu stiam despre ce e vorba, ce fel de barfa, ce a spus Raza despre nu stiu cine....si nu stiu nici la ora actuala. Eu am crezut ca e vorba in continuare de discutia de acum ceva timp cand, pe nu stiu cate pagini, s-a tot discutat despre cum sa puna pozele pe forum.....
Imi pare rau daca am deranjat pe cineva....chiar nu a fost asta intentia mea. De multe ori, cand cineva scrie un mesaj nu poti sti ce ton a folosit, daca a zis-o in gluma sau foarte serios si atunci se lasa loc de interpretari....
inca o data scuze pt mesajul meu (sau mesajele daca au mai fost si altele deranjante), altadata am sa tac din gura....
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Fetelor, imi cer scuze daca cumva din cauza mea s-a declansat un alt scandal. Eu am intrebat-o pe Raza despre cine e vorba, dar nu pt a pune paie pe foc. Imi pare rau Divine Girl, daca asta s-a inteles din mesajul meu (ma rog, tu ai fost singura care mi-a spus s-o las balta....asta nu inseamna ca m-am suparat pe tine sau mai stiu eu ce....)
Si chiar va rog sa ma credeti ca eu nu stiam despre ce e vorba, ce fel de barfa, ce a spus Raza despre nu stiu cine....si nu stiu nici la ora actuala. Eu am crezut ca e vorba in continuare de discutia de acum ceva timp cand, pe nu stiu cate pagini, s-a tot discutat despre cum sa puna pozele pe forum.....
Imi pare rau daca am deranjat pe cineva....chiar nu a fost asta intentia mea. De multe ori, cand cineva scrie un mesaj nu poti sti ce ton a folosit, daca a zis-o in gluma sau foarte serios si atunci se lasa loc de interpretari....
inca o data scuze pt mesajul meu (sau mesajele daca au mai fost si altele deranjante), altadata am sa tac din gura....
Iubita, tu nu ai suparat pe nimeni, stai linistita. Si nici nu ai iscat tu "scandalul". Din cate vad eu, aici problema este mult mai ... profunda. Sincer, nici eu nu stiam despre ce este vorba si cu atat mai putin ma asteptam ca biata Krelia sa fie implicata. Dar, acum, cu atat mai mult, ca stiu despre cine este vorba, mi se confirma ce am zis mai devreme in legatura cu diplomatzia. Si ... citind raspunsul ei la jignirea adusa de Raza, ii dau dreptate.
Deci, repet, poate tonul meu a fost un pic cam dur sau cel putin asa a parut, dar nu asta era intentzia mea. Scuza-ma, daca asa ai intzeles, dar pur si simplu era doar un sfat din partea mea: faza cu pusul paielor pe foc si cu lasatul balta a fost cam mult, e adevarat, dar era doar o forma de exprimare.
E drept ca eram si suparata pe Raza pt exprimarea ei fatza de o fata de pe DC. Indiferent cine era si ce i-ar fi spus, nu a fost corect din partea ei s-o jigneasca in public, si de aceea ma "aprinsesem".
Hai ca ma intind si ar cam trebui sa plec acasica. Pup la fata cucuiata sa treaca!!!
pisoi_turbat spune:
mireasa inainte, mirele dupa
eu asa am vazut peste tot.
quote:
Originally posted by Alynutza
Help!
Giova spune:
Tigrutz sunt de acord cu Divine girl. n-are nimeni nimic cu tine. nici eu nu stiam la inceput despre ce e vorba, dar cand am aflat..... una e sa vorbesti despre persoana ta si alta sa creezi probleme altor fete de aici. Nu mai zic altceva.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!