Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Giova, am plecat sa depun ultimul omagiu si coroana din partea mamicilor. Si ceva din partea noastra, a fetelor de pe Mirese.

Momentul de reculegere este pentru 1 minut, simbolic, intre 13:00-13:01.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

D-zeu sa o odihneasca si sa vegheze asupra micutei Maria!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Raza, eu zic sa nu pui la suflet chiar toate tampeniile. Nu inteleg de ce persoana respectiva n-a zis aici ce avea de zis....cred ca era mai corect sa procedeze asa decat PM-uri....sunt tare curioasa cine e persoana, pe bune. Nu ne spui si noua?

Da, mi s-a mai spus, sa nu pun la suflet rautatile, jignirile, etc ale oamenilor cu 2 fete. Pe forum draguta, pe PM... Si n-am de gand sa mai bag in seama prostii de genul asta ! Doar evit persoana (persoanele)...
Cine e ? O nulitate, acum, pt mine ! Pacat ca face parte din randurile mireselor...

Dar... ma intorc ! Mai discret, dar nu renunt la Mirese pt k asa vor muschii uneia....

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Raza, eu zic sa nu pui la suflet chiar toate tampeniile. Nu inteleg de ce persoana respectiva n-a zis aici ce avea de zis....stii ca noi am avut o discutie in contradictoriu la un alt subiect si atunci mi-am spus parerea....cred ca era mai corect sa procedeze asa decat PM-uri si mai stiu eu ce....sunt tare curioasa cine e persoana, pe bune. Nu ne spui si noua?

Salutare fetele! Nu am mai intrat de mult sa scriu, dar va citesc zilnic si ma crucesc pe zi ce trece. Ce naiba aveti de va tot impungeti?
Raza, sa inteleg ca ai primit pe privat un mesaj care te-a deranjat. Daca te-a deranjat atat de tare, ti-ar fi convenit sa fie dat in public? Te-ai gandit vreo clipa ca poate persoana care ti-a scris ( habar nu am cine e si nici nu ma intereseaza ) e o persoana cu prea mult bun simtz ca sa spele rufe in public? Mie una mi se pare foaaarte diplomat sa discutzi chestii mai delicate si ... mai personale in privat si nu in public si ... cu public ... participant. Pt ca daca ti-ar fi spus in public ce avea pe suflet, s-ar fi iscat iar un capitol de polemici la acest subiect ... si fara nici un rezultat ... ca de obicei. Si ... ca sa se confirme inca o data ce spun acum, vezi? deja prima persoana care cere detalii ... nume ... picanterii ...

Tigrutz, las-o balta cu astfel de intrebari pe public. Vrei sa pui paie pe foc?

Acuma sa ma scuzati daca intervin in problemele voastre, dar nu-mi place sa va vad ca va impungetzi pe DC. Se presupune ca suntem aici o gashca de femei fericite care discuta despre lucruri frumoase care se petrec in viatza lor si in special in acest an. Ar trebui sa ne impartasim bucuriile ( cel putin la acest subiect ) si nu certurile cu soacrele, cu iubitzii, cu shefii sau, mai rau, cu fetele de pe DC. E foarte urat ce vad aici. De aia nici nu mai scriu si citesc numai ce ma intereseaza!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Deja s-a ajuns la jigniri pe fata si atac direct, iar asta ma face sa ripostez la fel de direct.

Cunoastem (aproape) toate o anume poveste si un anume "scandal" iscat cu o saptamana in urma...din neglijenta cui? Din neglijenta ta, Raza!!! Din pacate, pt mine, eu nu amm putut sta impasibila si ti-am dat un Pm - am considerat ca te priveste direct si personal, motiv pt care nu am vrut ca ciorba sa fire mancata de toti utilizatorii forumului.
Redau mai jos pasajul:
"Nicoleta, imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun (dar poate inveti din greseala asta!)...sper ca vei percepe mesajul meu, asa cum am vrut eu sa ti-l transmit......m-ai dezamagit profund..... - ceea ce ti s-a spus odata, trebuia sa ramana acolo!!! (nu sa te ia gura pe dinainte si sa dai cu mucii in fasole, copilule ce esti!)
Ceea ce ai facut tu....nu este o gafa, ci barfa in toata regula!! Tine cont ca ai spus ceva (si nu era un compliment) la adresa altcuiva, care nu se afla in momentul acela acolo (si poate nici nu avea cum) si mai mult, nu ti-a dat acceptul ei de a o vorbi in lipsa...
Nu am nimic cu tine, te rog retine!!! Omul e sortit greselii, imi vei ramane la fel de draga, (uneori prea copilaroasa -ceea ce nu e rau, insa, pana la un anumit pct, dovada)....dar, tinand cont ca tu stiai ca "cineva citeste"....trebuia sa fii mucles!!!
Nu considera ca te-am tras de urechi...ti-am atras doar atentia, ti-am dat un sfat pur prietenesc, pe viitor sa fii mai cumpatata in ceea ce scrii mai ales pe un forum PUBLIC si de ce nu.....si in viata....stii cat de mica este lumea????
Din pacate, scuzele nu incalzesc cu nimic situatia...acum, tot ce putem face este sa ne rugam ca ei 2 sa poata vorbi in liniste, cu calm..si sa-si rezolve problemele....sa speram ca iubi al ei nu este un ciufut care odata ce a zis nu...nu ramane, si ca totul a fost spus sub "imperiul" nervilor...
Numai bine!"

Redau si raspunsul tau:
"Nu stiu ce ai citit tu, oricum iti multumesc ca
imi urmaresti posturile...
uite o parte din pm DE LA CINE CUNOASTE EXACT CE AM SCRIS....

eu sunt de parere ca aluzia nu trebuia sa iste asemenea scandal, cred ca respectiva este de o foarte joasa speta daca-n loc de rusine a reactionat invers...
propozitia aceea... nu continea nici un nume si puteai sa te referi la oricine
Toate bune !!!
Si poti sta linistita, INCLUSIV ........ (edit nume) a scris ceva asemanator..."

edit: ca am "italienizat" postul

Rectificare - propozitia aceea continea exact numele persoanei in cauza, iar tu, cand ti-ai dat seama de gafa, ai editat postul.

Acum, las restul utilizatorilor sa spuna dca acest mesaj al meu a fost unul jignitor si plin de rautate, lucru care, din pacate, nu se poate spune despre tine!

Iar parerile personale, pastreaza-le pentru tine - si plimba-te pe unde vrei in forum, ca nu e forumul meu si chiar nu ma intereseaza unde postezi..singurul lucru pe care il vreau este sa-ti revizuiesti cuvintele si sa nu mai trimiti Pm-uri la adresa mea, fara aprobarea mea!
Multumesc.
Nulitatea

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Oana in toate rochitele erai frumoasa, dar inclin spre prima de la Creal. Mai ales in poza cu palarie, ai fost superba. In aceea tip sirena, erai parca prea serioasa, celalata era prea sexy, cele Rose Marie sunt dragute, dar parca nu ti se potrivesc, iar aia care ti-a placut de la Creal, nu-mi place, nu stiu ce ai vazut dragut la ea. e prea impopotonata, parca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Ai dreptate Gio...nu stiu ce am vazut la ea...dar pe net parea foarte frumoasa!...cand am imbracat-o am zis ca nu sunt sanatoasa de mi-a placut asa ceva!
Iti tin pumnii sa treci cu bine peste interventia care va urma...vezi cand zici ca a trecut totul...mai apare cate ceva!
Tot ce conteaza in definitiv e sa fi bine si tu si Marco!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple]Deja s-a ajuns la jigniri pe fata si atac direct, iar asta ma face sa ripostez la fel de direct.

Iubitele mele...ce se intampla?????

Eu se pare ca am pierdut perioada in care s-a intamplat "ceva" dar nu asta conteaza...noi suntem aici ca sa discutam, sa schimbam opinii...asa cum spunea Divine, sa discutam lucruri frumoase si ce se intampla in viata noastra acum cand are loc un moment foarte important!

Krelia...raspunsul tau e unul chiar dragut care nu stiu daca trebuie considerat jignitor sau in alt fel...Raza sfatul meu este sa apreciezi faptul ca Krelia ti-a scris si ti-a spus sincer ce gandea intr-un mod civilizat...preferai sa se discute in alta maniera, oare nu apreciezi sinceritatea unui om pentru ca te deranjeaza ce gandeste el???

Ce te-a deranjat Raza? ...ce problema poate fi?[/navy]

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by ooana

E uite astea sunt rochitele pe care le-am probat la Targ!

Ce ziceti?...astept pareri!

Oana & Marius
Wedding Day

mie cel mai mult imi place cea de la rose marie...a doua...si cum iti sta si rochia in sine. iti sta bine si cu prima, dar e prea acordeon toata asa....iar in cea de sirena arati f bine, dar mie imi plac cele de printesa. dar daca esti adepta genului sirena, nu-ti face probleme, arati super in genul ala de rochie

fetele care v-ati mai luat rochite!!!! puneti si voi pozne cu rochitele ca io's curioasa de mor (desi cred ca nu sunt singura)

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ooff, Doamne, era singurul topic unde scriam si nu au fost certuri. dar in ultimul timp....
Nu vreau sa tin partea nici uneia, dar din ce am inteles eu, Raza ai facut-o lata rau de tot.
Krelia a fost o doamna, cum este de obicei, si nu a vrut sa stie tot forumul ce s-a intamplat.
Stii vorba aia: de taceai, filozof erai!!!
Ei bine ti se potriveste de minune.
Sper ca persoana in cauza, sa-si fi rezolvat problemele. Ar trebui sa gandim de 2 ori inainte de a scrie, pt. ca nu se stie niciodata cine citeste si la urechile cui ajung aceste vorbe.

Mergi la inceput