Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

ARINA, nu am avut niciodata sangerari intre cicluri....sangerarea mare pe care o am o consider hemoragie, clar este anormala...din ora in ora la toaleta si dupa cum am mai spus parca am robinet asupra mea pret de cateva secunde....cum sa nu fiu anemica?
Vitex-ul l-am primit pentru reglarea hormonala insa mi s-a spus ca daca am sa tin in continuare trat cu el si ceaiurile prescrise pot tine sub control si fibromul, care intradevar stacneaza de ceva vreme la 1, 5 cm , in conditiile in care era de 4,5 cm plus chistul care numai este.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miorita

Eu am avut si ca tine, foarte rau, dar si intre cicluri, fapt pentru care am facut embolizare acum un an ca nu se mai opreau...si acum mai am din cand in cand, chiar azi mi-au aparut,(nu mai avusesem din oct- nov,) dar in cantitate mica, si nu am nici 14 zile de la ccl...ce sa-i faci...om trai si-om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,
am mai intrat si eu nitel pe la voi ... sa va aduc o raza de soare si de speranta.
Azi am vorbit cu Serj - una din fetele de la modele din listutza.
Ia uitati ce mai zice:
scumpa mea!!!! ma bucur din suflet pt. tine si sa-ti dea dumnezeu si tie la fel ca ai avut de asteptat pana aici.
eu am nascut deja, am fata si suntem bine,cu medicamente am reusit sa duc sarcina dar a meritat. iti doresc inca odata sa fie cu noroc si sarcina usoara.
pupici

P.S. de la naturiste cine a mai venit? eu nu am mai intrat demult, adimercedes ce face?

cristina

ei fetelor? care mai vine cu mine dincolo la odisee? Haideti ca va asteapta pe fiecare un locshor cald pe acolo.
Va pupa Miro pe toate.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mirona

buna seara fetelor,
am mai intrat si eu nitel pe la voi ... sa va aduc o raza de soare si de speranta.
Azi am vorbit cu Serj - una din fetele de la modele din listutza.
Ia uitati ce mai zice:
scumpa mea!!!! ma bucur din suflet pt. tine si sa-ti dea dumnezeu si tie la fel ca ai avut de asteptat pana aici.
eu am nascut deja, am fata si suntem bine,cu medicamente am reusit sa duc sarcina dar a meritat. iti doresc inca odata sa fie cu noroc si sarcina usoara.
pupici

P.S. de la naturiste cine a mai venit? eu nu am mai intrat demult, adimercedes ce face?

cristina

ei fetelor? care mai vine cu mine dincolo la odisee? Haideti ca va asteapta pe fiecare un locshor cald pe acolo.
Va pupa Miro pe toate.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mironici, multumim de vizita . Sa stii ca pentru noi e o incurajare mare sa stim de tine si de Serj. Sper ca te simti bine si sa ai o sarcina usoara. Felicitari si Cristinei pentru bebita. Tie cum iti merge? Ti-ai gasit grupul de gravidute?

Te asteptam sa ne mai dai vesti despre tine .

P.S. Te-am trecut la modelele noastre , sper sa nu te deranjeze...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mercic Adi, chiar voiam sa cer acest lucru ... dar nu stiam daca voi fi acceptata ca si model ... dupa asa o lunga absenta dintre voi.
Merci.
Am deschis un capitol nou la odiseea sarcinii unde au venit sa ma felicite si Irina71 si Serj. M-am bucurat sa aud de ele.
Ma bucura cand vad cate una dintre noi astea, care facem veacul pe aici pe la asteptand, ca reuseste.
Eu sunt bine. Azi am intrat in saptamana 5. Incerc sa nu ma agit prea mult si sa fiu cat mai relaxata.
Va pupa Miro pe toate.

Miro5+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Buna dragi naturiste si homeopate! Vreau sa ma alatur si eu grupului vostru pt ca de ceva timp am inceput un tratament pentru stimulare ovariana recomandat de Livia (mladite zmeur, BU, mastodynon, napraznic, cretisoara). Va urmaresc de mult timp dar nu am scris pana acuma la voi.
Pt inceput as avea o intrebare ca va vad tare experimentate. Se pot face analize hormonale daca urmez acest tratament? Sau trebuie intrerupt pentru o perioada si dupa analize reluat?
Tzontzonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tzontzonel

Buna dragi naturiste si homeopate! Vreau sa ma alatur si eu grupului vostru pt ca de ceva timp am inceput un tratament pentru stimulare ovariana recomandat de Livia (mladite zmeur, BU, mastodynon, napraznic, cretisoara). Va urmaresc de mult timp dar nu am scris pana acuma la voi.
Pt inceput as avea o intrebare ca va vad tare experimentate. Se pot face analize hormonale daca urmez acest tratament? Sau trebuie intrerupt pentru o perioada si dupa analize reluat?
Tzontzonel

tzontzonel, bun venit in grupul nostru . Sa iti fie sederea placuta si scurta, scurta de tot! Te-am pus si pe lista fetelor naturiste. Referitor la intrebarea ta, pentru ca eu nu am facut analize in perioada tratamentului. Dar stiu ca sunt fete care si-au facut analize cat au luat tratament si sunt sigura ca te vor lamuri ele.

Asteptam vesti bune si multa sanatate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

TZONTZONEL, eu stiu ca la inceperea orcarui tratament se fac analize si in functie de rezultate aplicam tratamentul respectiv, iar dupa o perioada revenim cu analize sa vedem rezultate.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Dragutelor, multumesc pt respunsuri. Sunteti tare scumpe...
Eu nu am facut analize la inceput pt ca nu mi-a recomandat nici unul dintre doctorii la care am fost. Toti ziceau sa mai astept un an si sa revin dupa aia. Dar eu cum aveam CM neregulat si un chist de 4 cm m-am hotarat sa-i scriu Liviei si ea mi-a recomandat tratamentul naturist. Acum am fost la un medic sa vad ce se intampla cu chistul meu si surpriza... mi-a zis ca am ambele ovare micropolichistice si mi-a dat o trimitere sa-mi fac analize. Tatamentul naturist nu prea vreau sa-l opresc (il fac de 2 luni si ceva) si de-asta v-am intrebat pe voi daca se poate sa nu fie relevante analizele facute in perioada asta.
Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Tzontzo,

...bine ai venit, dragutz nume ( asa imi alint eu un motanel, ce coincidentza, tzontzo sau tzontzonic)

Miorita, parca tu ai fost la medicii Chirila in Voluntari? Poti sa-mi spui ce parere ai despre tratament?E vreo diferenta fata de Centrul din Visarion?Sau poate stiu fetele ceva...

Multumesc!

Mergi la inceput