Naturiste si homeopate (16)
Raspunsuri - Pagina 9

tzontzonel spune:
Multumesc Arinna. In general sunt eu asa mai alintata
Poate ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu analizele si tratamentul naturist ca sunt in ceata rau

arinna spune:
Tzontzo,
...daca fetele se pricep o sa-ti raspunda...eu auzisem ca nu-s prea relevante analizele, ca fluctuatiile hormonale sunt destul de mari...important e sa faci un tratament care sa echilibreze...

Serj spune:
buna la toate fetele!!!
eu sunt o proaspata mamica, care a plecat de aici de la voi.
m-am intors sa va doresc la toate ca visul de a deveni mama sa se realizeze cat mai repede si continuati sa sperati.
pot sa spun ca atunci cand va veti astepta mai putin se va intampla si minunea, cel putin la mine asa a fost, am continuat sa sper dar a venit cand mai putin ma asteptam.
adiam pus cateva poze in albumul de vacanta.
pupici la toate si continuati tot asa
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta

Bianca B spune:
Eu una te-as urma chiar acum Mirona, dar dupa cum sti, nu e cum vrem noi ci trebuie sa ne asteptam randul. Te vom urma toate, dar pe rand ca sa nu se faca ... trafic. Ai grija de tine si de bebic. pe burtica
Bianca

Bianca B spune:
NATURISTELOR multumesc ca existati si ca ma suportati
Va doresc ca toate visele sa vi se implineasca, oricat de mici ar fi ele si sa va bucurati de ziua de maine, ziua noastra, 8 MARTIE
LA MULTI ANI SI
Bianca

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Serj
buna la toate fetele!!!
eu sunt o proaspata mamica, care a plecat de aici de la voi.
m-am intors sa va doresc la toate ca visul de a deveni mama sa se realizeze cat mai repede si continuati sa sperati.
pot sa spun ca atunci cand va veti astepta mai putin se va intampla si minunea, cel putin la mine asa a fost, am continuat sa sper dar a venit cand mai putin ma asteptam.
adiam pus cateva poze in albumul de vacanta.
pupici la toate si continuati tot asa
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Cristina, multumim de incurajari

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by tzontzonel
Multumesc Arinna. In general sunt eu asa mai alintata
Poate ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu analizele si tratamentul naturist ca sunt in ceata rau
Tzontzonel, parerea mea ar fi sa ai rabdare si incredere. Sa faci tratamentul si iti faci analizele dupa aceea. Cu ce o sa te ajute sa intrerupi tratamentul, sa iti faci analizele? O sa ai sau poate nu o sa ai o confirmare a unui diagnostic. La ce te va ajuta, mai ales daca dupa aceea te vei intoarce la acelasi tratament? Sunt convinsa ca tratamentul nu o sa "strice" nimic, asa ca ai incredere. Organismul o sa isi ia ce are nevoie si o sa foloseasca sa se repare. Imagineaza-ti ceaiurile, tincturile si pastilele pe care le iei... Imagineaza-ti cum ele ajung si iti invaluie ovarele ca un balsam, ca au grija, repara si pregatesc ceva bun. Ai incredere, fa tratamentul pana la capat, propune-ti sa aiba efectul dorit de tine si cand il vei termina o sa te duci la medic sa vezi cum stai. Pana atunci, capul sus si inima usoara!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

tzontzonel spune:
quote:
Tzontzonel, parerea mea ar fi sa ai rabdare si incredere. Sa faci tratamentul si iti faci analizele dupa aceea. Cu ce o sa te ajute sa intrerupi tratamentul, sa iti faci analizele? O sa ai sau poate nu o sa ai o confirmare a unui diagnostic. La ce te va ajuta, mai ales daca dupa aceea te vei intoarce la acelasi tratament? Sunt convinsa ca tratamentul nu o sa "strice" nimic, asa ca ai incredere. Organismul o sa isi ia ce are nevoie si o sa foloseasca sa se repare. Imagineaza-ti ceaiurile, tincturile si pastilele pe care le iei... Imagineaza-ti cum ele ajung si iti invaluie ovarele ca un balsam, ca au grija, repara si pregatesc ceva bun. Ai incredere, fa tratamentul pana la capat, propune-ti sa aiba efectul dorit de tine si cand il vei termina o sa te duci la medic sa vezi cum stai. Pana atunci, capul sus si inima usoara!!!
Multumesc pt sfaturi si pt incurajare!!! Asa o sa fac.

Livia zicea ca tratamentul trebuie facut 3 luni asa ca mai am mai putin de o luna pana il termin.
La inceput nu-mi era prea bine din cauza lui dar acum ma simt excelent. Singura problema e ca nu-au venit rusii si au cam trecut 43 de zile de cand m-au vizitat ultima data. Am facut un test saptamana trecuta dar era negativ.

ANUSKKA spune:
Buna aspirantelor
Desi va citesc mesajele de mai mult timp,abia acum am indraznit sa va impartasesc si durerile mele.
Am 30 de ani,sunt casatorita de aproape 9 ani,de 7 ani incercam sa avem un copil,si va dati seama ca n-am reusit sa-l avem.Am fost la mai multi medici,am fost internata de vreo 10 ori,am facut stimulari ovariene,inseminari artificiale,si tot felul de analize si tratamente si degeaba.Acum aprox.1 an un medic ne-a spus ca ultima noastra sansa este FIV,avand in vedere ca in ciuda tratamentelor facute nu am ramas niciodata insarcinata.Am sa scriu mai jos,cat de schematic pot,rezultatele analizelor noastre:
-eu-analize hormonale,care au iesit bune
-histerosalpingografie am facut 2;prima prin 2000 si trompele erau permeabile,si a doua prin 2004,cand trompele erau putin permeabile.Am facut instilatii IU si medicul mi-a spus ca au mers bine,dar o HSG de control nu am facut
-CM este intre 28-34 de zile,iar ovulatia se produce cam in a 18-19-a zi a CM.Doar cand am facut stimulare cu Clomifen si injectie cu Pregnyl am avut ovulatia in a 13-a zi
-o candidoza vaginala pe care o am de 10 ani,si care in ciuda tuturor tratamentelor pe care le-am facut{Clotrimazol,ovule Pimafucin,Diflucan}nu dispare.
-o aciditate crescuta a secretiei vaginale,un ph=5,care-spun medicii-omoara spermatozoizii inainte de a trece de colul uterin.Am facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu,Femigin B,si alte produse din farmacii pt. a creste un pic ph,dar degeaba.Nu se misca de la 5 nicicum.Practic asta a fost si explicatia -probabila- a dr.de nu am avut nicio sarcina.
-sotul meu-a fost dg.cu o oligoastenospermie medie,adica:32-34 mil/ml,vitalitate 40%,din care 20%rapid progresivi,20%lent progresivi.
A luat si el diverse medicamente[clomifen,proviron,coenzima Q10,pregvit Zinc+vit.E]Dupa fiecare tratament am observat o crestere a valorilor spermogramei,dar dupa 3-4 luni revenea la valorile initiale,sau uneori mai proaste decat cele initiale.
Cam astea sunt rezultatele a 7 ani de analize si tratamente.De 6 luni am hotarat cu sotul meu sa incheiem cu medicii,cu medicamentele si sa adoptam un copil peste vreo 2 ani.
Dar am dat peste forumul vostru si speranta a reinviat.
Va rog din suflet sa-mi spuneti parerea voastra.Credeti ca mai am vreo sansa sa am un copil pe cale naturala?Ce ma sfatuiti sa fac?
M-ar ajuta f.mult daca mi-ati putea da exemple de cupluri cu aceleasi probleme care au copii.
Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist mi s-ar potrivi mie si sotului meu.
Sperand ca nu v-am plictisit si ca mesajul meu nu a fost prea lung,astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Va multumesc din suflet ca existati.
La multi ani si o primavara frumoasa.
Ana.T.
--------------------------------------------------------------------------------
Ana.T.

Bianca B spune:
Anuskka, bine ai venit la noi si sper din tot sufletul sa treci cat mai curand la mamici. Si eu sunt cam noua pe aici, dar vei gasi multe fete dragute, de fapt toate fetele sunt dragute si te vor ajuta cu tot ceea ce stiu si pot. La multi ani de 8 Martie
Fetelor, io sunt Z21 iar TB e exasperant de constanta, inainte de ovulatie 36.3 - 36.4 iar dupa 36.6 - 36.7. Inainte de a incepe trat naturist era cam haotic dar acum e exasperant de ... corect si io care speram la ceva luna asta , dar poate peste 2 luni.
Va las sa va petreceti, la mine nici o sansa ca se uita sotul la meci asa l-as mai
Bianca