Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

katthy, ti-am raspuns la aspirante.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Bulina 1 esti o dulce

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am fost si eu in Voluntari la Dr Chirila...mi-a prescris leacuri si dupa doua luni merg la control si sa vedem in continuare ce-mi mai da...iau deocamdata ceva homeopat care intareste imnuitatea- pentru noduli, fibroame, si ceva groaznic de dulce pentru constipatie, care contine multe vitamine si adaosuri de plante...si niste cereale facute faina, dar la gust parca e cafea nu stiu de ce :)...Erau doar cateva persoane acolo, foarte civilizat, aerisit...Unii veneau, altii plecau...Nu ma impac cu dulcele dar trebuie sa rezist, fiind supliment alimentar( cu miere,off...)...macar asa beau apa multa...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Mioritaus, eu il luam dupa masa pt. ca asa scria si pe flacon.

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pupici tuturor,

va multumesc fetelor pentru urarile voastre si eu imi doresc ca totul sa fie bine pana la capat iar bb sa fie sanatos.Adimercedes iti multumesc mult pentru ajutorul pe care mi l-ai dat inca de la inceput si ce sa-ti spun ma simt onorata sa sa ma pui pe listuta.
Eu am fost ieri la medic si mi s-a confirmat sarcina, are aproape 6 saptamani s-a vazut la eco
Lala, cand am avut confirmarea testului de urina eu am intrerupt tratamentul si am continuat doar cu 2 dintre ceaiuri care stiu a fac bine in sarcina:cretisoara si napraznic.
Fetelor va doresc si voua copilasi frumosi si sanatosi,nu va pierdeti speranta sunt sigura ca primavara aceasta va aduce in sufletul fiecareia dintre noi bucurie ,si inca ceva nu uitati ca cel mai puternic aliat al nostru este Dumnezeu .

ps:Exista in Bucuresti o icoana facactoare de minuni a Sf. Fecioare Maria, poate ar fi bine sa-i faceti si ei o vizita nu se stie ce cadouri va avea pt fiecare dintre voi

V-am pupat!

Alina

Mergi la inceput

Alina, inca o data felicitari si sa te simti super pe toata perioada sarcinii si nu numai! pe burtici!

Poti sa ne spui te rog si la ce biserica se afla acea icona a Maicii Domnului?

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Scuze pt. literele mancate! , am vrut sa scriu icoana! Cred ca necesit o doza dubla de lecitina!

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Alina, poti sa ne spui te rog la ce biserica este icoana MAICII DOMNULUI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Felicitari, alina.n, sarcina usoara, bb frumos si sanatos!

Eu voi incepe la recomandarea medicului, sa iau Vitex (1cps/zi-3luni)- se gaseste si la noi in farmacii, nu e scump. Dr. mi-a zis ca nu interactioneaza cu alte remedii naturiste. Deci iau si napraznic si vitamine.

Am facut si polidin 5 zile (cate 2)-nu e prea mult? Trebuie facute 3 luni la rand, nu?
Polidinul este o imunoglobulina, sau ce altceva?

Au aparut urzicile si spanacul, fierul este bun pentru fertilitate, dupa cum spunea Livia. De asemenea usturoiul si ceapa sunt echilibranti hormonali.

Va sarut

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Icoana se afla la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti, este de la statia de metrou Izvor spre Unirii chiar langa Spring Time de la Izvor.

Alina

Mergi la inceput