Naturiste si homeopate (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Alina, multumesc mult pt. raspuns!

pe burtic,

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor care va pricepeti, ajutati-ma si pe mine cu niste informatii.

Eu sunt semi-ok (adica am hidrosalpinx stanga si sindrom aderential pelvin). Vreau sa fac IAD, motiv pentru care fac stimulare cu clomifen. Mi-as ajuta insa corpul si cu ceva naturiste. Am inteles ca sunt bune: ceaiul de coada soricelului, de cretisoara, napraznicul, BU, tinctura de lemn dulce si tinctura de marar. Cum trebuie luate? In ce perioade ale lunii? M-am pierdut cu totul prin atatea informatii. Poate reusiti sa ma luminati si pe mine. Va multumesc mult. Precizez ca de la stimularea cu clomifen endometrul ramane micut rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Tabi, eu o sa-ti spun ce stiu eu, le las si pe celelalte fete sa-ti spuna parerea lor.
Pentru anexite si alte afectiuni pelviene este bun coada soricelului si cretisoara. Aceste ceaiuri se pot bea din prima zi a CM si se tine tratament toata luna.
Tot pentru anexita este si BU, tinctura. Tot din prima zi a CM este indicat sa o iei, iar in cazul tau trebuie sa iei minim 3 luni, fara pauza.
Tinctura de marar este pentru endometru. Se ia cam din ziua 5 pana in ziua 21. De lemn dulce stiu ca se ia numai pana la ovulatie pentru ca este foarte toxica in sarcina. Ca sa aibe efect trebuie sa iei de minim 3 ori pe zi cate 30 de picaturi.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina: multumesc mult. Dat fiind ca nu am anexita, ar trebui sa renunt la coada soricelului, cretisoara si BU? Sau le pot lua preventiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Anexita este tot o afectiune pelviana. Nu trebuie sa renunti la ceaiuri.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina: saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Revin asa cum promisesem. Am ajuns in final (mi-am luat zi de concediu ca sa nu mai ratez) la centrul homeopatie Visarion, la dr Elena PArvu. Am reluat tratamentul homeopat cu Thuya pt fibrom plus alte trei remedii (Dioscorea Vilos, Lachesis si Natrium Muriatric).Evident, tratamentul e super personalizat, in principal pt fibrom dar mai am si niste afectiuni secundare (niste crize-dureri abdominale, nediagnosticate inca si pe care eu le puneam initial pe seama fibromului, dar e f posibil sa fie biliare sau renale)_. Am facut tot cu acesta doctorita si primele 4 sedinte de acupunctura....primele ace.
Mai merge cineva de pe acest forum la acupunctura in perioada acesta? eu merg in general de la 8:30 si de la 17:15, poate ne intalnim acolo.
Daca mai sunt fete care fac sau au acut acupunctura, poate mai faecm schim de impresii, informatii fie si pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mada,

...si eu iau natrium...printre altele... am fost in Voluntari si pana la urma merg pe tratamentul Dr Chirila...am vrut sa fac si eu acupunctura dar n-am avut indicii despr cat de sterile sunt acele...tu ce parere ai despre asta?
Chiar ma gandeam la tine, ce mai faci!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

la raport: Ziua 9 (asta dupa ce am numarat pe degete, caci am decis sa nu-mi mai iau TB si nu mai stiu ce zi sunt), luna 3 de trat nat, ma simt mai bine, CM mai scurt si mai putin abundent, cu optimism variabil in functie de ... vreme probabil ca nu mai stiu nici eu ce ma ridica sau coboara. totusi merg inainte pana in panzele albe.
Va pe toate si sa auzim de bine

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Arinna
Acele sunt f sterile daca ti le cumperi tu, inca de la prima sedinta.Un set costa 200 000 (sunt sigilate, precum seringile de unica folosinta) si pleci cu ele acasa.Le tii intr-o cutie cu spirt acasa si la 3 zile le fierbi. Zilnic mergi la acupunctura cu acele tale.Exista si varianta ca acele sa le pastreze ei la clinica si iti dau o cutie numerotata, dar eu am preferat sa mi le iau acasa, e mai sigur asa...
MAi sunt fete care au sedinte de acupunctura in perioada asta? astept sa reactionati, poate ne cunoastem

Mergi la inceput