Cum deschid fisierul?

Cum deschid fisierul? | Autor: catalynaa

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutor,please.Am in calculator niste fisiere ale surorii mele sii nu le pot deschide.Adik nu stiu cu ce program sa le deschid-este vorba despre niste fisiere de la messenger...niste conversatii mai vechi cu o diverse persoane.Sper ca m-am facut inteleasa,nu ma prea pricep.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

probabil ca sunt de pe yahoo sau msn messenger, nu?...
ce exensie au fisierele?
in orice caz, ar fi bine sa incerci sa le deschizi cu programele care le-au creeat, respectiv yahoo sau msn messenger...
ai incercat si nu merge?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

le poti deschide numai cu yahoo messenger.Trenuie sa intri in meniul de la ym si sa deschizi arhiv dar le va deschide numai daca esti logata cu userul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by dante01

probabil ca sunt de pe yahoo sau msn messenger, nu?...
ce exensie au fisierele?
in orice caz, ar fi bine sa incerci sa le deschizi cu programele care le-au creeat, respectiv yahoo sau msn messenger...
ai incercat si nu merge?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...

Dante,am incercat sa le deschid cu yahoo messenger si nu merg.Mie imi apar in calculator la program files/yahoo/messenger/profiles/nick-name-ul/archive/messages/ si nu merge sa le deschid....cat despre extensie...nu te supara,frate da' ce e aia???..ca eu sunt cam paralela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Extensia la un fisier e partea numelui situata dupa punct. Exemplu : fichierele text se cheama ceva.txt, cele facute cu Word-ul altceva.doc.
Deci cum le cheama pe fisierele tale ?

Alta solutie, copie-le intii intr-ul alt director si acolo inceraca sa le deschizi cu editorul clasic (Notepad).

Mik.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Extensia la un fisier e partea numelui situata dupa punct. Exemplu : fichierele text se cheama ceva.txt, cele facute cu Word-ul altceva.doc.
Deci cum le cheama pe fisierele tale ?

Alta solutie, copie-le intii intr-ul alt director si acolo inceraca sa le deschizi cu editorul clasic (Notepad).

Mik.

Mik-documentele se cheama fisier dat.Poate imi explici,please.Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

teoretic, mesajele din arhiva ale altcuiva nu le poti citi. sau cel putin asta au incercat sa faca cei de la yahoo. le poti citi numai daca esti logat cu userul respectiv. dar, practic, se pare ca google spune altceva www.piravi.com/" target="_blank">aici
sau www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/Yammy-Yahoo-Messenger-Archive-Decoder.shtml" target="_blank">aici

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by josefine

teoretic, mesajele din arhiva ale altcuiva nu le poti citi. sau cel putin asta au incercat sa faca cei de la yahoo. le poti citi numai daca esti logat cu userul respectiv. dar, practic, se pare ca google spune altceva www.piravi.com/" target="_blank">aici
sau www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Instant-Messaging/Yammy-Yahoo-Messenger-Archive-Decoder.shtml" target="_blank">aici

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Josefine iti multumesc foarte mult..m-au ajutat enorm!Le-am downloadat pe ambele..prima a mers putin cre' ca 5 minute si dupa aia imi cerea licenta care costa nush cat,iar al doilea e super bun!Mersi inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Cum fac sa deschid un fisier FLV cu unul din player-ele uzuale? Am dat o cautare si imi apar trimiteri catre Macromedia. Pai atunci l-as putea deschide cu browserul? Tre' sa mai instalez ceva?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Cum fac sa deschid un fisier FLV cu unul din player-ele uzuale? Am dat o cautare si imi apar trimiteri catre Macromedia. Pai atunci l-as putea deschide cu browserul? Tre' sa mai instalez ceva?

Catalin

Think pink!

FLV player aici : http://www.martijndevisser.com/blog/article/flv-player-updated

Mergi la inceput