Dureri de ovare

Dureri de ovare | Autor: puishor

Link direct la acest mesaj

in primul rand vreau sa va rog sa nu ma injurati k am facut un topic nou!
am o mare problema de doua zile ma dor ovarele ingrozitor si imi amortesc si picioarele. ieri knd m-a durut prima oara am ignorat, aperand sa imi treaca! dar azi durerea a revenit si mai atroce!
a trecut vreuna dintre voi prin asa ceva? ar trebui sa ma ingrijorez? sau poate sunt insarcinata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Luni du-te la medic, daca te dor asa de rau, doamne fereste...eu cand am patit asa m-am gandit si la sarcina extrauterina...dar fusese doar un chist nemernic.

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

poate fi de la o anexita.eu chiar acum ma confrunt cu una si la fel ma dor ovarele cu tot cu spate si cu picioare.in perioada CM durerile se accentueaza.daca esti inainte de ciclu s-ar putea sa te doara mai rau.pune comprease cu alcool pe burtica si stai in pat la caldura.daca stii ca nu esti insarcinata foloseste un supozitor cu indometacin seara mai ales ,ca da ameteli.daca suspectezi o sarcina asteapta sa vorbesti cu ginecologul.pana luni pune comprese cu alcool,mai atenueaza durerea.
sanatate

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Du-te la dr.Orice ar fi.O anexita netratata sau chiar incorect tratata duce la infertilitate.Sau poate ai chisturi..nu ai de unde sa sti.Insa nu-i de joaca cu asa ceva.
Multa sanatate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

poate sa fie si o cariera renala.la medic.te rog!

"niciodata nu e prea tarziu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

du-te la dr, repejor!

durerea poate fi si de la anexita, si de la chisturi - probabil si din alte cauze.

Dar chisturile ovariene pot torsiona ovarul, si atunci te opreaza de urgenta (nu cred ca vrei sa ajungi la asta).
Iar de la anexita eu am ramas cu infertilitate, acum fac FIV.
Asa ca nu e de gluma!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Asa e! Fuguta la Dr.! Si, in afara de anexita, durerile de picior se pot asocia cu o sciatica. Eu le am pe amandoua, si de-abia implinesc 27 de ani! Frigul e tare pacatos, ca si anexita netratata la timp. La mine s-a cronicizat, nici nu stiu daca mai pot scapa de ea. In leg. cu supozitoarele-in loc de Indometacin, mie mi s-a recomandat Ketonal. E mult mai eficient si nu prea are reactii adverse. Mai mult, am inteles ca nu e contraindicat nici in cazul unei (posibile) sarcini. E in jur de 65.000 (12 buc), dar face toti banii, crede-ma! Am luat si o gramada de antibiotice si antiinflamatoare puternice-dar fara efect. De cand beau un ceai antiinflamator pt. sani, mai m-a lasat si durerea de ovare. Ai putea incerca coada soricelului macar...
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Intradevar,Ketonalul e unul dintre cele mai bune antiinflamatorii la momentul asta.Dar are un risc destul de crescut pt hemoragii digestive,chiar si in cazul supozitoarelor.
Mie mi-a spus sa fac injectii,sunt mai sigure si nu afecteaza alte zone.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puishor spune:

fetelor, multumesc din suflet de raspunsuri!^:)^
s-ar putea sa fie anexita, am mai facut tratament pentru ea acum 2 ani, dar se pare k a revenit. maine ma duc la medic! sper sa fie ceva minor si nu ceva mai grav!
MULTUMESC DE RASPUNSURI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

astea sunt indicii de anexita
ma tratez si eu de una pacatoasa si parca nu trece
mai am o luna de tratament si daca nu trece, iar la doctor cu mine

voua ce tratament v-a prescris doctorul pt anexita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puishor spune:

am fost la medic luni si mi-a spus ca am anexita bilaterala cronica! mi-aM facut si testul Papanicolau (pe care il fac des deoarece am o ruda care a murit de cancer de col uterin) si mi-a luat si un test de cultura pentru analize ulterioare! mi-a dat tona de antibiotice, dar nu asta e probl, ci faptul ca mi-a spus ca si sotul tre sa tina acest tratament, ptr ca boala nu e contagioasa, dar bacteriile sunt! vi s-a intamplat si voua?

Mergi la inceput