Dureri de ovare
Raspunsuri - Pagina 2
loneanbianca spune:
Astea sunt semne de anexita, poate esti sensibila la frig. Trebuie sa ai mare grija sa nu se cronicizeze.
Ryanna
http://community.webshots.com/user/biancalonean
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
Jeff Marder.
NicoletaB spune:
pishor mie mi-a recomandat polidin doza dubla 5 zile pe luna (perioada delicata), vitamina E 10 zile pe luna + 2 antibiotice (am uitat denumirea), toate astea timp de 2 luni
nu mi-a mai facut nici un fel de teste
ma aproprii de tratamentul 2 si pe mine tot ma dor
sa nu-si fi facut efectul?
oricum daca doare si dupa tratamentul 2 ma duc iar la doctor
puishor spune:
Nicoleta, unul dintre antibiotice era Doxicilina? (ca eu asta iau). mie nu mi-a dat polidin, in schimb m-a pus sa iau si vitamine si calciu (eu avand doar 45 de kg).
cand am facut eu prima oara tratament pentru anexita (acum 2 ani), stiu ca dupa 3 luni de tratament nu ma mai durea! dar in timpul tratamentului tot m-a mai durut din cand in cand! ai rabdare sa termini tratamentul.
NicoletaB spune:
nu pt ca mancam bine in acea perioada
mi s-a intamplat sa le iau in prima zi de....cand durerile la mine sunt chinuitoare pe stomacul gol, caci pe mine pe la 11 ma apuca foamea, caci luam si AC si vroiam ca antibioticile sa nu interfereze cu Ac si in 2 minute eram in curte dand la boboci
in rest ok
CristinnaP spune:
Eu n-am reusit sa scap de anexita cu toate amtibioticele si antiinflamatoarele (unel f. puternice, chiar).Sunt tare deprimata,. Si mai nou am dat in sciatica, cu toate ca incerc sa evit frigul...nu stiu ce sa mai fac.
Va doresc sanatate multa si sa scapati de beleaua asta cat mai repede!
puishor spune:
Nicoleta, situatia ta era cam rea! eu nu dau la boboci nici daca ma chinui. totusi de cand fac tratamentul impotriva anexitei am o stare ciudata! sunt ametita rau de parca beau tot timpul, cu toate ca mananc multsi iau si vitamine! ciudat! cred ca ma voi duce la medic sa ii spun.
Cristina, multumesc de urare si sa ai grija de tine!
energy79 spune:
si eu am anexita:(
dupa o criza ingrozitoare duminica de am cazut din picioare de durere am fost la medic.si mi-a gasit chisturi pe ovarul stang si anexita!cica unul din chisturi s-a spart de la efort(fitness-ul asta
)si de-aia ma durea asa tare.si mi-a dat tratament pt anexita dar ce ma mira e faptul ca mult mai simplu ca al vostru...augmentin si polidin timp de 5 zile,niste supozitoare,voltaren parca si atat!!si voi ziceti ca faceti tratament pt anexita cu lunile!!!
nu mai am deloc incredere in medici!!
a...si cica sa nu mai fac efort!!!

Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
NicoletaB spune:
eu am inceput tratamentul lunii a 2a si ultima
sa speram ca dupa nu va mai durea atat