Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109
Raspunsuri - Pagina 9

Tabitha spune:
Bubulina: mie mi-a dat 1 capsula de utrogestean seara intravaginal si deocamdata totuo e normal la mine, stari de somnolenta am meri, ca asa sunt eu, mai somnororasa. Ai idee de ce tie ti-a dat 2 si mie numai 1 pe seara?

bubulina1 spune:
Tabi, habar nu am. E prima data cand iau, am facut doar monitorizare pe ciclu natural si dupa ce mi-a zis ca s-a spart foliculul, mi-a dat sa iau 2 seara. Eu mai fac in aceeasi perioada un tratament cu Zanocin si Diclofenac, acum stau sa caut de unde am starea asta... E la fel ca atunci cand luam brocriptina, sunt si ametita...
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

ingeras26a spune:
Fetele,
Eu am fost acum la Moisica si mi-a spus ca pt ciclu natural evouam f bine: endo 7 mm trilaminat (mie mi se pare super mic, dar in dec mi-a facut ISA pe endo 6.5mm...), OS - folicul 16.5. A zis: maine o ISA si sambata inca una, ca sa-l prinda :)
Voi ce parere aveti, ca mie mi se par cam mici valorile...data trecuta aveam val mult mai bune (pe CM stimulat, este adevarat...).
Kitta, Tabi: eu am facut ISA dubla in dec (nereusita - CM stimulat, 3 foliculi si pe stanga si pe dr) si fac ISA dubla in ian (reusita, sper - CM natural, nestimulat). sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
Fetelor, eu am vazut ca intre ecografe sunt diferente ...cam de 3mm (intre Giulesti - Moisa si Polizu - Brandescu / Herghelegiu / Banceanu)...
Pupici, Ingeras

Tabitha spune:
ingeras: cred ca a doua oara, adica acum, faci ISA in febr... sau gresesc eu... Vezi ca ti-am scris la laparo. Despre diferente intre ecografe, nu ma pot pronunta ca nu ma pricep. Sper doarca cel de la Giulesti sa fie bun, ca eu acolo fac totul.

daciovi spune:
Ingeras26, eu ce pot sa iti spun din experienta mea este ca IAS-ul m-i s-a facut pe un endometru de 10 mm si folicul dr si stinga de 20/18 respectiv 28/35 mm.Am facut stimulari cu: clostylbeghit ziua 2-7 -2tb/zi, puregon 50 um ziua 7-10, ziua 11 puregon 75 um si ziua 12, 13 pregnil.Ziua 13 inseminare, 14 inseminare.In a 14-a zi am inceput sa imi pun 6 utrogestan vaginal, cite 2, dim, prinz, seara. Precizez ca dupa IAS se aplica pe col un dopulet de sticla sa nu iasa "produsul".Acesta se scoate a 2-a zi dupamasa si pleci acasa de la spital si repaos la pat 14 zile.De la Utrogestan nu am avut nici un fel de stari, somnolenta, greata,etc.

Fabya spune:
bubulina1 starile de somnolenta le ai de la Utrogest .
Eu azi sunt in ziua-27 vedem daca vine sau numai vine,mie frica ca ´sa nu mai am iar o dereglare de la trat.de stimulare ca data trecuta si cu teste pozitive dar cu alarma falsa....de asta nu am sa mai fac de data asta nici unu .
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

ingeras26a spune:
Oau, Daciovi, la ISA, repaos 14 zile??? Unde ai facut? Ai ramas gravi?
Eu fac pe CM natural, nestimulat.
Pupicei, Ingeras

Dianadi spune:
Dragele mele,
eu scriu deocamdata la alte subiecte, dar as vrea acum sa va cer un sfat.
Doctorita mi-a dat sa fac analize in zilele 18-20, pentru ca am un cm de 25 de zile, dar m-am putut programa doar in ziua 21. Am intrebat-o pe doctorita daca e OK, si ea mi-a zis ca da.
Voi ce stiti, la un cm mai scurt, daca se fac analizele in ziua 21 se afecteaza rezultatele in vreun fel?
Marrina mi-a spus ca trebuie sa fie la 7 zile de la ovulatie aceste analize (ovulatia cand se produce, cu o zi inainte de cresterea temperaturii?) si daca analizele se fac un pic mai tarziu cum sunt afectate rezultatele?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

bubulina1 spune:
Dianadi, TB creste dupa ovulatie si trebuie sa se mentina la valori ridicate cel putin 3 zile. Ca sa stii cu aproximatie cand ai ovulat, poti folosi urmatoarea formula pentru CM de 25 de zile:
25-14=11 - data aproximativa a ovulatiei.
11+7=18 - data aproximativa cand trebuie facuta analiza de progesteron.
Tu faci analize cu programare? Nu poti merge la alt centru?
Fabya,
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

rami 73 spune:
Daciovi, cam mult Utrogestan (6 capsule/zi) mi se pare pentru endometru 10 la ovulatie, dar oricum, rau nu iti face, dimpotriva.
Si mie mi se pare cam extrema perioada aia de 14 zile repaus la pat pentru IA, cel mult la FIV stiam ca e recomandata, si nici atunci neaparat. Eu cred ca daca e sa se prinda se prinde, daca nu...
Oricum, la ce endometru si foliculi ai avut, cred ca ai sanse f. mari sa reusesti !
Apropo, spune-mi si mie de unde ai procurat "dopuletul de sticla" pentru col, ca sunt si eu interesata !
Te si multa bafta !
rami