Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-109

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Tabitha, sa fie intr-un ceas bun!
Amely, si eu ca si Lachi am avut intarzieri de la Utrogestan dar nu si de la Duphaston.
Lachi, stiu cat de mult il iubesti pe catel, sunt sigura ca vei gasi tu o solutie pana la urma!
Mishule, imi e dor de tine... ce examen ai de dat? Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Am intrat sa va salut si sa va spun ca mi-e asa un dor de masuratori, etc............

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetele.
Eu am la activ 2 ISA nereusite.

Danangie ce mai faci scumpa? Ce planuri de viitor ai? Mi-e dor de tine
MOana sa fie cu noroc ISA si sper sa fie ultima
Liana sper ca esti bine si muncesti din greu la proiectul
Tabi, Kitta, Simonette, Stuart, mishulina, iepurila, motzunica, Amely,Madana, felicia, mari-lu, lachione, bubulina, melutzica si TOATE FETELE un mare si o .
Eu ziua 14, temperatura azi cu un pic mai mare 36.7 ..cred ca totusi am ovulat in ziua 11.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici
printe pijamale spalate si calcate,pregatit mancare si grabita sa merg din nou la spital..am intrat sa va anunt si imi cer mii de scuze ca nu am avut cum sa va anunt ..nu am vrut sa va ingrijorati ,,,da totul m'a luat prin surprindere..luna asta mi se potriveste zicala"Toate mi se intampla numai mie"..
va spun repede ca trebuie sa fug la spital..
Oana iti multumesc din suflet ca le'ai anuntat pe fete..nici nu'ti imaginezi ce a fost in sufletul meu..dupa ce am vorbit cu "iubita" la tel..abia dupa aceea am realizat ce gafa am facut...io i'am zis ca eram pe masa faceam IA...iar ea..doamneee ce dobitoaca am fost

deci fetelor asa cum v'a spus Oana am facut si pe a 4IA dar nu la Buc..ci chiar aici la mine in Craiova...
asta a fost luni...apoi marti direct cu grasu la spital..l'am operat...de atunci sunt in spital..abia azi am venit putin acasa sa mai iau cateva schiburi si sa ii pregatesc ceva...de aceea nu pot sa dau prea multe detalii..fug...
va pupacesc pe toate.
revin cat pot de repede...sper ca in 2...3 zile sa venim acasa...acum e bine...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: si eu care intelesesem ca ai facut IA la Giulesti, in aceeasi zi cu mine... Si acum ma intrebam care din fetele pe care le-am vazut acolo erai tu... Sanatate multa "grasului" (ma scuzi ca sunt asa de "intima", dar m-am obinuit sa-i zic asa de la tine ) Si o sa vezi ca va fi o luna cu realizari, in ciuda celor ce ti se intampla. Te astpetam sa revii cat mai repede in mijlocul nostru.

Cristinna, motzunica, madana: si eu la voi mult.

Kitta: lasa ca luna martie o sa iti aduca vesti bune, iti promit eu. Fii optimista. Si las-le incolo de zile numarate, bucura-te ca vine primavara, incearca sa-ti ocupi gandurile cu altceva si o sa te trezesti intr-o zi ca ti-au intarziat musafirii, o sa faci un test care va fi pozitiv si gata. (nu-i asa ca iau nota mare la teorie? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, sper ca e bine sotul tau...ai grija de tine...de voi.

Lachi, Motzu multumesc. Si eu am pus utrogestanul vaginal, am inteles ca ar fi mai bine, nu stiu exact de ce.

Din pacate nu numai ca nu dau semne de gravideala, dar am semne clare de CM - dureri de cap, nervi, cosuri...tot tacamul. Imi creste si maseaua de minte drept in obraz si ma chinuie ca pe hotii de cai. Acum sunt pe antibiotice

Cristinna, sunt sigura ca a treia oara va fi cu noroc!

Bubulina, Cristinna, inseamna ca suntem 3 care ne tinem de manuta cu laparo...sper sa iasa OK la toate si la anul sa ne vedem la mamici!

Melutzica, bine ca macar tu stai bine cu moralul, mai ales ca ai nevoie, ca sa poti invata pt. examene! multa bafta!

Intr-adevar, e tare ciudat cand toate analizele iti ies bune si totusi de aproape 3 ani...nimic. Intr-un fel e mai aiurea decat atunci cand stii ca ai o problema, macar stii ca te lupti sa o rezolvi, si pe urma ai sanse...dar infertilitatea inexplicabila mi se pare (mie, cel putin) cel mai idiot argument, psihologic vorbind...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Amely: pe prospectul de la utrogestan scrie ca in caz de sustinere a sarcinii, se administreaza intravaginal, eu asa stiu... In plus, stiu ca antibioticele afecteaza negativ o sarcina. De ex, dupa instilatii, ni s-a interzis contactul sexual 2 zile, datorita faptului ca instilatiile se faceau cu o substanta care contine si antibiotic si risti ca, daca ramai insarcinata in cele 2 zile pana se elimina antibioticul din corp, sa ai o sarcina cu probleme. Ma scuzi daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala... Iti doresc sa-ti treaca durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

olteancoooo ce dor mi-a fost de tine. Imi pare rau sa aud ca sotiorul tau are probleme. Ai grija de el si de tine. Te pup dulce

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabi, stiu, dar am intuitia ca NU sunt insarcinata. Iar maseaua asta nemernica ma chinuie de nu mai pooot...a gasit-o acum sa creasca. Nu pot sta nici cu infectia acolo. In plus, iau ampicilina, care din cate stiu, nu dauneaza in sarcina. Si nu in ultimul rand, daca (prin absurd) as fi, implantarea SIGUR nu s-a produs inca, imi dau seama dupa sani.
Nu te-ai bagat deloc unde nu-ti fierbe oala, din contra, ai dreptate in ceea ce spui, si m-am gandit si eu destul de mult la asta inainte... si iti multumesc pentru ca iti pasa

Danangie, si mie mi-a fost dor de tineee... Ce mai faci tu?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor!
Eu sunt azi z24, am o stare de somnolenta permanenta cred ca de la Utrogestan. A mai avut cineva asa ceva? Eu iau 2 seara intravaginal, asa mi-a recomandat medicul, si stiam ca doar daca il luam pe cale orala dadea somnolenta.
Liana, sanatate multa sotului tau si sa auzim peste 2 saptamani de II!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput