Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai sa va inveselesc putin:)
"Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat.
Romanul il intreaba pe american:
- Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine?
- Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. No atata pamant am eu in America.
Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care
spune:
- Apoi ma, masina de aia am avut si eu."

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am primit si eu ceva si nu stiu ce sa fac cu ea1poate explica cineva odata atre pt toate!asa ca la prosti!

SYMACO WOWWWWWWWWWWW imediat si nasti!ce bebel ai??ca eu sunt noua pe aici!poate tu ai spus deja dar eu nu am fost pe faza!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Albumul cred ca merge facut public si afisat si pe prima pagina.Apropo trebuie "aranjata si machiata" prima pagina, cine se ocupa???

Da Flavia se poate schimba dupa urma adresa, eu am facut deja o astfel de schimbare

Cate despre treburile "alea" ale mele, inca nu au venit, deocamdata sunt in saptamana de dinainte, cand as bate pe toata lumea (mai putin pe ), si odata ce imi sosesc musafirii, gata nu mai am treba cu nimeni sunt cea mai fericita

deci in primul si in primul rand adresa noastra de mail comuna este mami_casnice@yahoo. com

OK, hai ca explic eu exact cum se face un album pe YAHOO -pentru cei care nu stiu cum se "lucreaza" pe acest site.

1.Se intra pe www.yahoomail.com, se "baga" id-ul: mami_casnice si parola de pe PM.Dupa aia...

2....sus in stanga scrie YAHOO, se da clik pe el

3.va aparea, cam pe la mijlocul paginii o mica lista (in ordinea alfabetica, si se da clik pe Photos

4. ati ajuns la albume

5.acolo dati clik pe un album pe care scrie create new album , dupa ce se deschide pagina respectiva, scrieti la titlu numele vostru (ca sa stim excact al cui album este, si mai jos putin selectati ca albumul sa fie public (nu privat sau doar pentru prieteni) sau daca nu vreti sa il faceti public, lasati la privat.Dupa care apasati jos Continue

6.atasati cate poze doriti

7. Gata albumul

Sper sa fi explicat coerent.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor eu ma lupt cu durerea de nas, nu-s' ce mama lui de nas are, ca mi-a iesit sau tre'sa iasa ceva in afara, asha ca nasul meu e grena in partea stinga si Isabella ma mai mingiie citeodata de...

Miha am primit si eu vreo cinci pm dar sper ca explicatzia de aici o voi intzelege, dar tot n-am intzeles , asta-i din cauza nasului, de ce facem asha, o sa putem intra mai usor sau asteptam ca acum juma'de ora ca sa se acceseze forumul ?!

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,multumim.o sa-mi fac timp sa pun si eu poze.
punem poze numai cu noi mamicile sau si cu copii,colegii,etc?

flavia,merci. a trecut "furtuna". acum ninge linistit si e cald.am supravietuit

dana,pana la urma am facut ciorba de perisoare.Am uitat cum se face spanacul.da-mi reteta ca am bagat spanacul in frigo.Il fac maine.Astept reteta.senx

eu am petrecut un weekend frumos tare dar am avut si peripetii...
s-a mutat si noua vecina deasupra mea.are 3 copii si nu are barbat.alta femeie chinuita...
maia este cea mai fericita.una dintre fetite are 7 ani ca ea.
aseara era gradinita la noi in curte.se adunase toata strada.asa ma bucur ca sunt multi copii pe strada si ai mei au si ei copilarie!Aici e rar sa vezi copii jucandu-se singuri pe strada!Plus de asta pana la 12 ani nu ai voie sa lasi copilul nesupravegheat.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mihaamalia,am intrat in album
am vazut poza cu Basescu e trucata?!?!
pare reala
Am vazut ca ai pus poze cu copila ta.Eu credeam ca faci album numai pt. noi mamicile casnice
Eu am poze cu copii,albume intregi si zau daca nu-mi e greu sa le deplasez acolo...am deja adresele puse tot timpul la semnatura...ce sa fac?
Uite,pun cate o poza cu copii dar nu incarc albumele in nici un caz.Acolo pe "mami_casnice" am sa pun poze cu mine si colegul
Deranjez?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut,
am trecut fetelor sa va salut scurt ... va miscati mult prea rapid ptr mine...alex vad ca e mai bine asa ca o sa vadeti mai des mutra mea pe aici.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

am intrat sa va spun noapte buna, nu mai pot de durere, nasul meu pocneste si arat cam asha

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele ,v-ati culcat?
Nico ,bine ai revenit1Ma bucur ca Alex se simte mai bine.
cami ,mi-ai tras teapa!
Daniela ,imi pare rau pt nasul tau.
La toate

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu n-am intrat sa va spun noapte buna (inca) ci sa vad ce ati mai facut:)
Acu am ajuns acas, am fost cu barbatelu intr-o vizita si am venit acasa cu o durere de cap groaznica, da trece.

Sa va spun ca dau si eu de baut ca azi am primit pt 1 data banii pt CIC (nu credeam ca mi s-a aprobat:) da e bine ca macar un an tot mai iau cate ceva:)

Nico ma bucur ca Alex e mai bine si tu vei fi mai des pe aici:)

Am vazut pozele, mi-au placut de numa.
Cami sunteti asa de simpatici si tu asa de tinerica, eu in locul colegului nu te-as lasa asa mult timp singura acasa
Miha scumpica Amalia si mi se pare ca seamana cu tine, ca pe tati nu l-am vazut, sper ca nu e Base:)

Io zic asa: sa ne dam fiecare parerea/acordul sa punem albumul pe 1 pagina. Si fiecare sa ne facem cate un album acolo si sa hotaram ce fel de poze sa punem, sau daca il facem public sau privat. E ok?
Si lista daaaaaaa, trebuie cosmetizata, dar eu sunt in pana de idei:)
Asa ca sa ne dam toate cu parerea, sa ne punem de acord si apoi una din noi trece la fapte:) Ai?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput