Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,tinerica?!?!
de la mine ai aprobarea.pune-l pe prima pagina si chiar public.Chiar nu ma deranjeaza.Sunt poze decente,suntem tinere si frumoase si peste astea mai suntem si casnice

Dana,nu ti-m dat tzeapa.Azi am fost ocupata si adormita toata ziua.Azi noapte vecina mea si-a lasat 2 din cei 3 copii la mine.Una din fetite a facut convulsii si a plecat cu ea la spital.nu am dormit mai toata noaptea ...dimineata am dus copila cea mare la scoala.A mea este in vacanta 2 sapt.
Acum respir 5 min.I-am dat pe toti afara la zapada

Maine merg cu Maia la dentist.Pe Robi am sa-l duc la gradi.sa vezi crize pe el pt. ca stie ca sorasa e in vacanta

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mi-am facut si eu album, dar al meu e privat:) Nu mi-e chiar la indemana sa pun poze sa le vada toti, ca nu stiu peste cine dau :) Dar voi le puteti vedea k in voi am incredere:)))

Cami da tu mai mergi la gradinita?:) Da stiu ca nici acasa nu te plicti. E fain sa ai si vecini cu care sa va ajutati reciproc, nush de ce eu amveam impresia ca prin strainataturi oamenii sunt mai reci, mai distanti...
Pai eu la albumul tau nu ma bag:) Ti-l faci tu cum vrei, privat sau nu:P
Ca noi oricum te putem vedea :)

Pe unde sunteti fetelor in seara asta?

Andreea te-a acaparat soacra si nu mai ai timp de noi?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Afara e gheata de-ti rupi dintii de nu esti atent si cazi.In curte la noi este un adevarat patinuar si ma gandesc eu sa ma duc cu Robi sa cumparam niste sare sa dam sa se dezghete.
Faza la Robert(el era afara):

eu: "Robert mergi cu mami la magazin sa cumparam sare sa dam prin curte sa nu mai alunecati?"
Robi:"da,da,da!"
eu:"Pai hai la mama in casa sa schimbam manusile ca sunt ude si plecam"
vine Robert pas,pas..ajunge in casa.
Robert:"mami,megim la magazin,cumpara mami sare si Obi(Robi) piper!
Mami da cu sare si Obi cu piper!ok mami?"

no comment.
plec la magazin sa-i cumpar cupilului piper sa dea prin curte

Mergi la inceput

Cami ingenios copil M-ai distrat
Poate pana la magazin ii mai vine vre-o idee :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

profit de faptul ca e colegu' in baie si va zic noapte buna.ma duc la culcare ca n-am sanse la calculator.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

noapte buna la voi.
eu ma duc la

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut si eu pe fuga. Da, socrella acaparatoare e de vina ca n-am mai intrat Flavia..
Am citit si eu pe fuga acum, ma bucur ca cei bolnaviori sunt mai bine si sunt alaturi de victimele PMS si de Cami cea inconjurata de copii cuminti .. si de nasucul Danelutzei boxat de bebe Isa....
Acum profit ca socrella e pana la spital cu sotul.. isi face ecografie si control sa vedem cat mai are... v-am zis ca poate sta la noi pana dupa 8 martie? Inca ii curg drenele...
Despre noi - nu mai avem ce zice, totul se reduce la facut mancaruri toata ziua (asa se face-n Moldova ) azi e zi d epost si sa mor eu daca mai fac vreo ciorba de post, o sa-i lipsesc de felul 1.
Gogo e bine, tre' s-o pazesc mereu sa nu traga bunica de drene, sa n-o calareasca si sa n-o loveasca,, hihihi bunica saraca ar vrea sa mearga acasa, zicea chiar ca asta seara pleaca si vine cand e de internat iara, dar nu stiu cand vorbeste serios si cand e doar pt testarea reactiilor mele/ noastre
Va pupic si va doresc liniste sufleteasca... si sanatate!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Neata fetele!
Si eu m-am trezit si am dat buzna la calculator.nici n-am deschis bine ochii.La noi e un soare superb ,asa ca o sa plec la mama,cu copila,sa stam ca crocodilii la soare.
Aseara ce ati mai facut?
A mai fost vreo conf si eu n-am participat?
Mai ziceti si voi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Idem Dana :)

Andreiuto las ca rasare soarele si pe strada voastra

Sa stiti ca de vineri se strica vremea, se racete si vin iar ninsorile, asa ca profitati de vreme buna cat se mai poate.

Luati cate o sa va treziti :)

Mergi la inceput

Mersi de cafea!
Eu n-am apucat sa beau. Stau dupa fii-mea sa plecam ,ca se uite la desene.

Dana

Mergi la inceput