Caut bona - ajutor!!!
Revin si eu cu un apel poate ma ajuta si pe mine cineva. Caut bona pentru baietelul meu de 1 an si as dori o persoana de incredere pe care sa mi-o recomande cineva, si care sa aiba experienta. Matei este un copilas cuminte si mancacios. Programul ar fi de L-V intre 8-16,30. Va multumesc
Raspunsuri
3 alina spune:
buna seara
ma numesc alina si am si eu nevoie urgent de o bona pentru fetita mea de un an si cinci luni.va rog din suflet sa-mi dati o mana de ajutor daca se poate.
va multumim anticipat
alina si andu
genusa spune:
Nu stiu daca mai este de actualitate cererea voastra dar eu stiu o persoana care sta in spate la Bucur Obor si pe care as fi vrut sa o angajez eu din martie dar am renuntat pentru ca s-a hotarat mama mea sa aiba grija de asta mica.Daca va intereseaza astept PM.
Numai bine,
Pinacolada spune:
buna fetelor, mamicilor!
si eu sunt mamica de Luca, asa ca stiu foarte bine ...........Doamna care se ocupa de baietelul meu si care e extraordinara, cunoaste pe cineva ( foarte bine, pentru ca e chiar nora ei) care ar fi libera si ar putea sa se ocupe de copilas.Pentru informatii suplimentare trimiteti un email la adresa mirialexa2006@yahoo.com si am sa va trimit si numarul de telefon.
toate bune,
cu drag
Pinacolada
Loreena spune:
Buna si eu caut urgent bona; dar sa aiba recomandari si sa mai fi ingrijit bebelushi; fata mea are 1 an si 4 luni; programul ar fi cam de 8-10 ore de luni pana vineri. Eu stau in zona Colentina.
Poze cu toata Familia
FELIS spune:
pana la urma ati gasit?... POate veniti tot aici si ne spuneti daca ati gasit, cat platiti si cum va intelegeti...
Si eu sunt interesata... Dar vreau sa mai citesc din experientele voastre sa imi fac o idee...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
barbye spune:
Va pot recomanda o bona are 29 de ani,o cunosc si este o persoana de incredere, ii plac copii si este dispusa sa lucreze.Face o mancare superr cei micuti vor avea totul mereu proaspat... Acum ramane de vazut ,cum va intelegeti in privinta banilor si ce are ea de facut.Cei interesati sa mi dea un PM
cristicdt spune:
Buna,va pot recomanda o fata ,care a avut grija de nepotelul meu aproape 2 ani(din toamna nepotelulk meu merge la scoala),este curata ,iubeste copii,si este o persoana de incredere,o cunosc personal,si garantez ptr ea,daca vreti detalii ,va pot da nr ei de telefon.Trimiteti-mi pm.
violeta72 spune:
Buna
Va multumesc pentru raspunsuri; eu n-am mai intrat pe forum de multisor pentru ca am inceput serviciul "in forta" si n-am avut timp. Eu mi-am gasit bona, dar sper ca raspunsurile voastre sa le foloseasca celorlalte fete care au nevoie. Bafta!!
Ca sa-ti raspund draga Felis la intrebare am sa povestesc cum mi-am gasit eu bona, dupa multe cautari, zic eu, desi alte fete au cautat mai mult timp decat mine. Eu am dat anunt si la mica publicitate de pe forum, dar au venit tot doamne care locuiau foarte departe de mine, ma rog, am pus si anunturi p-aici prin cartier ... eram cam disperata pentru ca imi amanasem deja cu o luna intoarcerea la serviciu si tot nu gaseam o bona potrivita. Pana la urma salvarea mi-a venit de la o cunostinta a unei prietene. Persoana respectiva m-a sunat luni seara, iar eu de miercuri trebuia sa incep serviciul. Dupa tot ce am citit pe forum despre experientele altor fete ma pot considera un caz fericit, deoarece mi-a placut de ea si mie si copilului, ma rog, el oricum e lipicios si sta cu oricine, dar dupa 2 saptamani sunt multumita. Este o persoana onesta si sincera, are si ea 4 copii, deci stie ce inseamna sa cresti un copil, si chiar daca nu a mai fost bona pana acum se descurca f. bine cu Matei al meu. Important este ca il gasesc vesel si multumit, mancat, schimbat etc. Ne-am inteles si financiar, ii dau 5 mil. pentru 8 ore jumate (uneori mai putin) si de banii astia imi gateste pentru noi, cei mari o data pe saptamana, calca rufele copilului (chiar copiilor, pentru ca spalasem rufele la amandoi copiii si cand am rugat-o sa le calce, nu a comentat ca sunt si ale fetii acolo), mai sterge praful (asta a facut-o din proprie initiativa). Cam atat.
Va pup
Veve spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70774
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6