The best of aug-sept-oct 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor!
tuturor ca v-ati gadit la noi.
Noi inca ne chinuim cu starea de rau..ieri la pranz s-a trezit cu 39.8..mi s-au taiat picioarele..i-am facut impachetari si dupa algocalmin a scazut febra...noaptea nu a dormit din cauza nasucului infundat..de abia a reusit sa atipeasca la mine pe burtica, ca atunci cand era bb..ma strangea in brate si ma mangaia si zicea duios "mama" si apoi atipea..ufff..tare greu a fost..azi nu a mai facut febra asa mare, dar tot a facut..am inceput sa luam antibiotic. Nu a vrut sa pape nimic azi...doar ceai..colac peste pupaza afacut si diaree...
Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma...sper sa fie mai bine la noapte si sa recuperez zilele urmatoare.
Pupici multi de tot si sa nu mai fie nimeni bolnavior..da?

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by anielas

Saluty dragelor!
tuturor ca v-ati gadit la noi.
Noi inca ne chinuim cu starea de rau..ieri la pranz s-a trezit cu 39.8..mi s-au taiat picioarele..i-am facut impachetari si dupa algocalmin a scazut febra...noaptea nu a dormit din cauza nasucului infundat..de abia a reusit sa atipeasca la mine pe burtica, ca atunci cand era bb..ma strangea in brate si ma mangaia si zicea duios "mama" si apoi atipea..ufff..tare greu a fost..azi nu a mai facut febra asa mare, dar tot a facut..am inceput sa luam antibiotic. Nu a vrut sa pape nimic azi...doar ceai..colac peste pupaza afacut si diaree...
Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma...sper sa fie mai bine la noapte si sa recuperez zilele urmatoare.
Pupici multi de tot si sa nu mai fie nimeni bolnavior..da?

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

pf, mai Ania cate mai trageti voi!... sa dea D-zeu sa ii treaca repede si sa fie din nou cu chef de sotii! Multa sanatate!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare la o ora decenta in sfarsit!!!
Uf, imi pare rau sa aud de atatia bebei bolnaviori, pup pe toti in frunte cu Inushu' meu duios!!!
Am vazut poze cu Dodo&Co... ce sa mai zic, la multi-multi ani fericiti bunicilor!!!! Sa-si intregeasca latura artistica a vietii (care se pare ca predomina si ma farmeca in toate pozele ) cu frumusetea si gingasia Dodolinei!
In rest ce sa zic... am ras copios la vizualizarea pataniilor smecherutilor si neastamparatilor din zona si le dorec multa energie si lor dar si mamicilor!
Pufy, hai ma de ce razi de mine cu drenele , daca-ti zic ca nici la epiziotomia proprie nu m-am uitat decat dupa muuuult timp dupa ce disparuse
Eliana, hoho noi n-am patit-o cu oua inca si nici la catarari pe scaune nu suntem asi, abia avem vreo doua pe pat singurele ferice de mine...
Mino cand apare "menajera reloaded"? Bag sama ca se schimba personajul principal... noroc ca intriga e aceeasi
Cristia, m-ai facut sa rad singura cu "oo" il si vedeam pe Andreiutu' tuguiat scotand un "ooo" ca chinezii pe trei note, preferabil "la-do-si"
Ionella misto atunci cu "harta" o sa se-nteleaga puii nostri muoldovinesti dupa vreo vacanta la bunici.
Lorena ce bine ca e spre sfarsit chinul....
Ania pup dulce inc-o data Inushului... Va pomenim mereu fiindca de cand a vazut-o odata pe Inu in poze sau pe webcam nu mai stiu - tot "Nina" devin femeile, tusa e definitiv botezata "Nina" (dupa ce fusese la ei in vizita si sora ei Ina)..... avem nume si pt unchiu' - "Coco", iar gaina e "ina". Asa ca prefer sa-ti strige puiuta "Nina" decat "Ina"
Hehe, cu maslinele vad ca avem multi confrati, sa fie sanatosi si mancaciosi si sa ramana la fel de grecotei si mai departe.... a propos, voi ati facut masline umplute vreodata? Mi-a povestit odata un grec pe net de imi lasa de atunci gura apa.... dar n-am nici resurse nici rabdare sa pun si eu...
Scuze daca am uitat multe.... sunt obosita, azi ma culc devreme adica la 23.30 zic eu, dupa ce spal vasele. Am avut si musafiri.. sa vedeti ce kestie, sotul a avut in liceu un coleg de banca in Iasi cu care s-a vazut de atunci doar de 2 ori, ieri il suna ca cica are afaceri in Buc. si sta in gazda pe aceeasi str. cu noi, ne-am intalnit... si sta chiar pe aceeasi. scara!!! Asa ca a stat pe la noi si ne-am mai relaxat nitel ca prea era gri atmosfera. Gogo acum doarme, eu strang pe aici... de sanatosi suntem sanatosi cu exceptia mea care-s infundata cobza de 3 zile, multumim de incurajari cu socrella si va pupam duuulce de tot! Numai lucruri bune sa aud!!!!!!!!!!!!!! Somnic usor!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela da-o-ncolo de astenie de primavara si mai zi-ne de voi!Ce prostii mai face goanga ta?

Ania imi pare tare rau ca treceti printr-o raceala asa serioasa si sper din suflet sa treaca repede!multi de tot Inutzei si tie si multa putere!

Timea tot la tine ma gandesc.....!

Bazucu meu e ok,numai mucii aia nenorociti nu ii dau pace, asa ca ne luptam in fiecare dimineata cu aspiratorul si-i scoatem pe toti uratii afara!(in ciuda protestelor gombotuluicare dupa ce-i scoatem tot suspina si zice "mucu, mucu"....i-o fi banuind dupa ei....)!

Sunt tare mandra de puiul meu ca deja stie sa numere pana la 5. Baiu-i ca "doi" zice separat. Adica zice intai: "unu, teei, patu, cici" si dupa aia zice" doi".Nu vrea sa-l zica cu restul nici pomeneala.....gainile de pe carticele le numara asa... si chiar dc sunt 4 lui ii ies tot 5!E tare haios!

Noapte buna de la noi!
Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

MAMALINA LA MULTI ANI

Naty am vazut pozele cu Dodo, e o dulce iar pentru ai tai mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata tuturor. Ha, la ce ora scriu.
Am ras aseara ca de obicei la povestirile Minei dar nu am apucat sa scriu ca era o nebunie la mine in casa. Ma apucasem de pizza inainte de baia Alexandrei ca sa le bag la cuptor si sa mancam si noi la ore decente imediat ce se culca ea. Tati preocupat cu meciul, TV dat tare, asta mica plangea de foame si somn, vad mesaje disperate de la o burtica dar nu apuc decat sa citesc ceva cu da-mi reteta si te las in pace, si mi se restarteaza calculatorul, o iau la fuga dau drumul sa vina apa, dezbrac cupilul, dau link la burtica sa vada reteta (ai facut Pufy? a mea a iesit buna dar nu am citit ca se si unge deasupra si s-a cam uscat coca) facem baie, culcam copilul....moama ce de treaba. Am citit apoi din arhiva ce imi scrisese Pufy si m-am distrat copios, ce ti-e si cu poftele astea domne.
Asa, acum sa imi revin.
Noi am cantat la trompetica din nas toata noaptea dar nu pare sa fie mai rau a ieri seara. Nu prea am ce trage din nas, asa ca deocamdata nu am recurs la aspirat, doar cu pompa. Ieri mi s-a parut la un moment dat ca se coloreaza mucisorii si am luat optamesone N, i-a pus odata dar cum mai pe seara erau albi am ramas la ser si vibrocil. Febra nu a facut, sper sa nici nu faca. dar de atata vreme cand e mai mult cu muci decat fara i s-a senzibilizat mucoasa, cred ca si se cam usuca pe acolo si face cruste, ca ii da cate un firicel de sange sau dimineata cand o curat are un muculet chiar inchis la culoare, sange inchegat, ofof....
Ania voi cum sunteti? Sper ca nu a mai facut febra Inush.
Pufy sa se duca si mucii vostri sa scapam odata. la Alesio destept, auzi si numara.
Eliana noi la oua nu am ajuns, cu iaurt si cu banana imi "curata" fata mocheta, cu cafea uneori (cu asta mi-a colorat si peretii) si frecvent cu biscuiti sau sticsuri. Ma tot gandesc la reportajele alea cu acarieni, daca mi-ar filma cineva mocheta la microscop moama ce ar gasi acolo.... Cat despre cocotat Ale deocamdata face exercitii. Pe orice gaseste la nivelul mochetei se suie, inclusiv pe mine cand stau jos, si intoarce masuta cu fundul in sus si se suie, se da jos intr-una. De fapt si in parc, pe strada, unde vede o treapta, o bordura gata si ea, se duce sa inceapa exercitiile. Nu am avut rabdare eu sa o las odata sa vad de cate ori e in stare sa faca faza cu sus-jos. In scaunul de msa nu are cum sa se suie e mult prea sus, iar la pat ridica un genunchi si plange dupa noi sa venim sa ii impingem fundul in sus ....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Cris crede-ma ca de aseara am rau de tot.....ca n-am avut drojdie!Dar azi fug si cumpar si-mi fac si eu ca nu mai pot....
Asa cum sunt acum n-am fost in viata mea!Si credeti-ma e tare nashpa!

Alesio are muci urati , verzi, si toata noaptea se matzaie ca e infundat bietul....asa ca in fiecare dimineata il aspir....si acum dimineata am scos aspiratorul si stia ce urmeaza si a inceput sa planga. L-am luat in brate si i-am zis: "mami trebuie sa scoata mucul din nas de la tine ca sa poti respira" el zice" nu, nu, nu, pa-pa"....M-a si apucat rasul........ii facea pa-pa la aspirator....
Dar tot l-am aspirat....mai nasol e ca nu sta si se zbate de abia il mai tin....!

Eu merg imediat dupa drojdie.....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza iubitelor!
Mii de pentru voi si cate un buchetzel de pentru fiecare de DRAGOBETE

Noi am reusit sa dormim un pic mai bine..febra 37.7..tot nu a vrut sa pape nimic, dar incerc sa fiu calma, a tusit un pic mai rau spre dimineatza..sper sa neindreptam spre bine si sa scapam de temperatura in primul rand .

Aissa- ma termini tu pe mine cu pizza..mor de pofta..o iau pe urmele lui Pufy. Sa-i dai mediat un pe nasucul mic..sa nu il mai foloseasca pe post de trompetica.

Pufy-mai..ma termini tu cu istetzelul tau ...

Andora-mai mai..dar tare papacioasa e Gogo..si vorbareatza..ce mai..o scumpete..iar la faza cu drenele soacrei ne putem lua de mana..si mie mi se face rau cand vad si cea mai mica picatura de sange..sau cand vb cineva despre rani.

Naty- superbe pozele...ani multi impreuna parintilor tai..sunteti o familie minunata , iar Dodo e un ingeras ce va lumineaza fetzele tuturor .

Vroiam sa zic mai multe...dar inca nu mi-am revenit dupa noptile nedormite...asa c ao sa revin
Sa aveti o zi buna..cu toate ca afara e asa mohorat.

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi

Mergi la inceput

Ania Inutza bolnavioara si tinem pumnii sa treaca repede!Lasa ca recuperezi tu si noptile astea ca ai fetita cuminte care te lasa sa dormi, nu marait ca al meu....!

Fetelor ati cumparat si folosit vreuna Karvol pentru bebloi?(capsule care se sparg si se pune continutul pe o batistuta in apropierea piticului cu nas infundat noaptea).A avut vreun efect?
Nu stiti cam cat costa?Ca ma gandesc sa-i iau la goanga ca tare greu imi respira noaptea.....

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
am scos miercuri bandajul, arata asa si asa buba, are niste cojite si tre sa o ung cu ulei mai mereu mi-au spus sa nu ramana uscat acolo, pana cad bubitele de tot.
de abia ne intelegeam cu ei, de limba vorbesc...
nu mi-am revenit inca cu amarata de AndreeaC, de cate ori iau fata in brate ma gandesc la ea si la micuta ei, Maria.
biserica unde a fost slujba de inmormanatare este choar la capatul blocului meu, de regula cam toate cortegiile funerare trec pe la noi prin fata blocului, bine si nunti si botezuri, mai bine ca n-am fost acasa...
anielas, pufi, aissa, lorena pupici muciosilor.
noi stam bine la capitolul raceli o singura data i-a curs nasul de cand am venit, o saptamana dar atat, nu i-am dat nimic, decat vit C.
ma duc sa-i dau sa pape

pufi, editez sa-ti raspund.
karvol, am luat si eu, cam tot timpul am in casa, e bun, dar nu suficient, ii aspiri nasul ii pui picaturi si spargi si o caseta, e cam 17 mii o caseta. miroase tare bine

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput