Constanta la apel! (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani! Cristina. N-am stiut ca e ziua ta ca iti spuneam de azi-dimineata. Sanatate si numai bine !

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, cristina

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Cristina, am auzit ca aveti un tort un Barbie. Si eu am cumparat de ziua mea tort cu "Alba ca zapada", tocmai pentru bucuria Alisiei, care e innebunita dupa sarbatori si suflat in luminari. M-a intrebat atunci: "Poate sa fie si ziua mea de ziua ta?" la care i-am raspuns: "Fireste, doar pentru cine traiesc si eu ma bucur in fiecare zi?"
La multi ani, draga noastra, sa fii sanatoasa si prospera, alaturi de cei dragi, de Mariuca ta puternica si curajoasa.
Petrecere frumoasa si cadouri multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna...
fetelor din constanta poate ma ajutati si pe mine ...vreau sa merg cu bb la mare la vara , prin august , bb are acum 10 luni in august 1 an si 3 luni ...dar nu vreau sa stau la hotel , as vrea sa inchiriez ceva , unde sa am acces la bucatarie sa pot sa-i fac papa, as vrea ceva curat , cu baie cu apa calda, m-ar interesa o garsoniera , daca stiti cumva...sau l agazda dar sa fie f curat
multumesc mult

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va pup pe toate si va multumesc mult de urari!
gabi dulcica alisiaSi eu incerc s-o conving pe mariuca ca e ziua mea dar n-am nici o sansaMi-a spus ca barbie e pentru copii mari nu pentru mine(de la un timp imi spune ca ea e copil mare).Si ea ca si Alisia are acelasi hobby.acum 5 minute mariuca hai mami sa mergem sa "cumpi"sampanie de copii..hihi
o zi placuta!

Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
La multi ani Cristina! Sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Cristina din tot sufletul!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Dragi mamici din Constanta, vin si eu cu o rugaminte mare la voi......

La un alt topic,Actiuni Umanitare- destinul, speranta si drumul spre PAVIA", Aurelia1278, a scris un mesaj.
Am MAREA rugaminte la voi de a-l citi si daca cineva poate face ceva sa ne anunte:
Acesta este mesajul Aureliei1278:

" Soni, la Iasi nu-l duce cu salvarea? Rezista copilutzul unui asemenea drum altfel? In salvare nu-l pot lua si pe tata?
Eu i-as trimite ceva (100 Ron, doar atat pot ) dar din cont nu-i poate scoate (si nu sunt sigura ca deblocarea contului e o idee foarte buna), iar prin mandat postal fac 3 zile lucratoare, de abia marti-miercuri poate spera sa-i primeasca.
E cineva din Constanta doritor sa ii dea tatalui 100 Ron in mana acum si sa-mi comunice (pe PM) un cont sau adresa personala in care sa-i returnez?"

P.S. Am scris eu mesajul in locul ei ca sa castigam putin timp, AURELIA1278 abia a sosit de la serviciu si fetita ei o astepta......va intra mai tarziu si ea....

Sper sa puteti sa ne ajutati....va rog , ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba intrati la subiectul respectiv si cititi:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69228&whichpage=2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos
ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara fetelor!
La multi ani Cristina, si sa te bucuri de comoara ta! Sa-ti fie viata o primavara continua!
AnaMiti am raspuns deja la celalalt subiect , in legatura cu Mihaita. Astept un raspuns.
Fetelor hai sa facem ceva pentru acest baietel! Eu m-am oferit sa-i dau acei 100roni de care are nevoie, dar el mai are nevoie de sinde, si din cite am inteles singe grupa 0. Exista printre noi fete care au aceasta grupa de singe, ca eu as dona, dar nu sint compatibila. Asa ca, hai sa vedem cine poate sa-l ajute!
Pupici tuturor!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ghiulten te duci maine la spital? unde stai? vad ca nu accepti PM, da-mi te rog un ID de ym sau msn sa putem vorbi. multumesc.

Mergi la inceput