Constanta la apel! (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata si de la noi, desi la voi cred ca e noapte!!!
Noi ne pregatim sa mergem la un playgroup aici in Urbana si David e tare incantat de idee...
In rest, conducem, asteptam actele, ne acomodam...

Ghiulten imi pare rau ...sper sa iti revii repede!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Lizuca am citit azi mesajul tau dar n-am avut cand sa scriu.cand am citit cuvantul ludoteca am tresarit.In spital era asa ceva si chiar ma gandeam de ce oare la noi nu face nimeni(vechiul meu of vizavi de putinele bucurii de care ar trebui sa beneficieze copilasii nostri ).Abia astept sa-mi spui ce activitati se desfasoara acolo.
Adriana m-ai distrat teribil cu sacosele tale.Eu inca nu m-am invatat minte si mereu patesc asa.Pana nu demult stateam la 3 acum la 1..Acum Mariuca a mai crescut si-mi ofera si ea o mana de ajutor.
Azi am avut o zi plina de surprize placute.Sper ca si maine sa continue.
Sinzi: azi la cumparaturi mariuca"...si una pentru david"

Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Uff, ce ceata urata este afara; speram sa se fii inselat cei de la meteo, ca asa de bine era afara in we.
Duminica am fost la manastire la Dervent, iar apoi am ramas in Baneasa la niste prieteni unde am facut un gratar in curte(Adinutza am discutat acolo si problema ta).Mirosea a primavara.Azi cand m-am trezit-deceptie, nu totala dar.....
Sambata e pomenirea mortilor, pentru cele care ii aveti, se fac colivi.
Tania, te astept sa vezi si sa vb. Poate mergem sambata impreuna la biserica.Eu fac coliva si cateva pachete.
Pupici la copilasi si sa va simtiti bine cu totii.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
ce vreme oribila - cica se strica vremea....iar incepe sa ploua, sa fie lapovita.....sper sa tina mai putin de data asta!
Mada sanatate multa Sofiei! saracutza de ea.....bine a ati depistat-o. ce simptome a avut, febra?
Gabi zi-ne mai multe despre ludoteca cand ai timp pls!
gata, trebuie sa ma apuc de treaba....si iar ma doare capul....urasc vremea asta!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Neata!
Brr, s-a intors iarna? Credeam ca a plecat...
Sofi azi e maraita, cred ca ii ies caninii.
Facem intalnire la Ludoteca? Cand? Asteptam propuneri.
Va doresc sa puteti face abstractie de ceata de afara si sa va simtiti...primavaratic
pupicei, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.e chiar nasol afara.ce frumos a fost pana acum.de vis.parca venea primvara.ma si miram sa tina asa mult.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Neata.
Spuneti mai multe despre ludoteca, ce e, cu ce se mananca?

Paul a inceput iar sa mearga la gradi dupa o pauza de vreo saptamana jumate. Am reusit sa il convingem eu cu mama sa se duca doar cu conditia sa il ia mama la pranz. Asa ca sta doar pana la 13 si apoi o asteapta pe mama pe bancuta. Este foarte fericit ca vine sa il ia mai devreme. Ce sa fac ma multumesc si cu atat macar jumate de zi sa se socializeze cu copii. Maiine cica trebe sa ii imbracam frumos ca vine sa le faca poze din alea tip tablou. Pentru ca sa ni le dea noua mamicilor de 8 martie. A! Si le-a dat si poezii sa invete pentru Ziua Mamei. O tot repetam in fiecare seara, ca asta e mai lunga decat cea care a avut-o de Craciun.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Am aflat programul ludotecii : de luni pina vineri de la 9 la 17 - din pacate pentru mamici ca mine, care lucrez taman in intervalul asta. O sa ajungem poate doar in concediul meu de odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

LA MULTI ANI Cristina!!! (crig72)
sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii in viata!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69770" target="_blank">felicitarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

ASTAZI E ZIUA TA ..........e ziua ta?!!
LA MULTI AMI! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE FERICIRE SI DE TOT CE-TI DORESTI.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput