Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
neatza neatza
Adriana asa deci nu erati voi. m-am gandit eu
Vic succes la curs...sa treaca repede saptamana.
Ghiulten sper ca esti ok. pupici Aylyei.
o zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
Neata!
Ghiulten multa sanatate si refacere rapida!
Mav Spor la invatat. Daca te va lasa gandul ca esti la doi pasi de...aviara. Si cu greata ce este? Bb 2?
Azi se pare ca va fi frumos afara, vreau sa merg sa-i comand Alexandrei tortul pentru duminica cand vom avea petrecere cu pitici si...bunici.
O zi buna!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
Fiquelle spune:
Buna dimineta!
Noi n-am mai semnat condica vreo doua zile, ca mi-a facut Sofia otita medie si a fost cu febra, maraita etc si nu prea m-a lasat sa fac mai nimic...de altfel, mi-am luat si concediu, ca nu voia sa stea decat la mine in brate si cu fatza pe fatza mea.
Ghiulten, imi pare rau de ce ai patit! Sanatate multa si succes in continuare la bebe 2!
Chiar asa, aspirantele la bebe 1, miresicile, pe unde sunteti? Nu ne mai ziceti nimic de voi?
Fetelor, baruri/cluburi fara fum cunoasteti ? Daca da, ar fi super sa propuneti, in vederea urmatoarelor intalniri..ca a fost dragut, pacat ca fumul ne-a stricat cheful...de dans...(oricum, noi am dansat putin).
Pupicei tuturor.
Madamsadamy spune:
Ghiulten, , multi, refacere rapida.
Cat despre miresicile care s-au pus pe treaba (ANGELIQUEDES), o scuz eu; are multa treaba la munca: stiti voi toti pensionarii care au primit acasa recalcularea pensiei nu sant multumiti si o mai vor odata. Asa ca trebiue sa o intelegem, mai ales ca acasa nu are net.
Si sa revenim la club: credeti ca exista vreunul fara fum? Doar cele in aer liber, si la data asta doar sa le deschidem noi.Mai este un club pe langa cireasa cu muzica mai veche, este mai linistit.
Am doar doua poze din club , cine este amator de ele sa strige.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
lizuca spune:
Neata, duduci. Dam si noi cu nasul paici, tot intr-o fuga. Saptamina asta tre sa fac teren, asa ca stau cam prost cu timpul. Noi suntem bine, Alisia merge consecvent la gradi - mai miriie ea dimineata, dar n-o mai iau in seama, dupa-amiaza cind o iau e OK, vesela ca un cintezoi, nici nu mai vrea sa plece. Am profitat si noi din plin de vremea splendida, fiindca inteleg ca e pe duca.
Pentru zilele friguroase,va dau un pont: la Biblioteca Judeteana s-a deschis o Ludoteca, o sa mergem si noi probabil in we. Ma interesez de program si va dau de veste.
Vreau si eu un stomatolog undeva prin Centru, ca sa pot fugi de la birou pentru o obturatie, ca altminteri n-am cind si stau asa cu ditamai gaura.
Petrecere frumoasa duminica, draga Camelia!
Pupici si sanatate va doresc, la mamici si la pitici !
happymumy spune:
Buna dimineata fetelor! Pupici tuturor fetelor si multumesc mult pentru incurajari.Aseara nu m-am simtit in stare sa intru sa vad ce faceti ca nu m-am simtit prea bine, asta pentru ca am scos-o pe Ayli afara(era prea frumos) si cred ca am mers pe jos cam multisor si am mai carat si o sacosica.Si acum sint un pic cam ametita si am stari de greata din cauza injectiei cu Ergomed.Uff, ce bine azi a fost ultima zi de Ergomed!
In rest , sintem bine ca de 2 zile stam la mama la Mangalia ca sa aiba grija de noi! Si e asa de bine! Uitasem ce bine e sa aiba mami grija de tine!Dar azi, gata, ne intoarcem acasa!
Pupici tuturor! Merci Roxa, o sa-i transmit pupicii Aylei.
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
nastasie spune:
noi doar ce am venit din parc.am iesit de la 11.ne-am zbenguit in parc vreo ora, dupa care am plecat in piata si nebuna de mine am umplut doua sacosi(mai bine o puneam pe mama ca si asa vine la noi diseara) fara sa-mi dau seama.de-abia cand am ajuns la scara mi-am dat seama ca am de urcat 4 etaje cu razvan, 2 sacose si un rucsac.imi iese sufletul.e superb afara.mancam si intram la nani.dupa masa astept rds cu fibra optica.sper sa vina.pupici tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
eu absentez motivat si eu vreau pozele.da mi le pe mess.
pupici
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
BDana spune:
Buna ziua mamici.
Tare mult ne-am bucurat de zilele asteaa frumoase.
Voiam sa va spun ca am gasit o carte tare interesanta de dat jos de pe net Înțelege-ți copilul Autor: Kay Kuzma la adresa http://www.viatasisanatate.ro/
sectiunea familie si educatie. Daca aveti timp si chef v-o recomand.
Zile la fel de frumoase in continuare va doresc.
Ghuilten multa sanatate si refacere cat mai rapida. Au inceput sa se gaseasca din nou injectii cu ergomet?
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare