Oradea (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Punem de-o intalnire pe weekend, in parc?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

acum suntem la repetitie, azi nu mai iesim... iar in we avem de mers la piscina, la expozitie... dar poate reusim sa ne vedem in parc, ziceti voi ora si locul, incercam sa ne adaptam! (eu as prefera dupa masa, dar in principiu am un program flexibil, deci mi-e totuna)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Salut oradeni! cu ce sa incep? am fost la interviul preliminar. Raspunsul e peste o saptamina. REAL se va deschide in august, in calea aradului. Am o intrebare care nu-mi da pace: cind am fost intrebata de salariu eu le-am spus min 8 mil lei si tipu s-a strimbat. oare e prea mult avind in vedere ca se lucreaza in 2 sau 3 schimburi, cu funcatia de sef de raion? vOI CE PARERE AVETI?
Gabi draga, tu unde lucrezi? in cercetare? sa nu/mi spui ca esti bugetara?
Maria mea a adormit in leagan!!! Asa-i trebuie daca nu a vrut sa doarma la prinz>> Sa vedem cind s/o culca diseara!!!
Mamagiuliei, te te-ai intors la lucru? Cum te descurci cu dorul dupa copil?

Mergi la inceput

Lavinia, sper sa primesti raspuns pozitiv! Nu e mult 8 mil. mai ales in pozitie mai mare si in ture...
Eu lucrez la o univ. particulara ca secretara. as vrea ceva mai aproape de domeniul meu, dar aici imi convine programul, imi place munca... Mai mult de 8 ore nu pot lucra pt ca nu pot sa ma descurc altfel cu copiii. Si pt. 1-2 mil. in plus sa lucrez 10-11 ore si sa stea o straina cu copii, iar eu s-o platesc cu 4-5 milioane, prefer varianta asta.

pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Gabi, ai dreptate! Nici eu nu o las pe Maria cu vreo bona mai ales ca pot sta cu ea pina in noiembrie acasa pe bani frumosi. (8 mil lei) Si mi/ar fi tare dor de ea!!! cservici mi-oi mai gasi eu. Am sperante, ca doar de 2 sapt ne-am instalat internet si a si aparut ocazia de la REAL.
Adi, ce mai faci? ce/ti fac florile? nu stiu de ce, dar mie m-i se usuca florile iarna. Oare din cauza pamintului sau pentru ca le tin in bucatarie?
de la MARIA SI LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, io`s o denaturata care si-a lasat copilu`de 7 luni cu "vreo bona".

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria, nu a spus nimeni ca esti "denaturata"... Stii tu, fiecare se descurca, cum poate, eu am ales servici mai scurt, salar mai mic si varianta fara bona. La 7 luni oricum nu aveai ce face cu Giulia, decat s-o lasi cu o bona:( Daca pe vremea aceea cand erau ai mei sub un an, as fi avut un servici unde merita sa ma intorc, probabil as fi procedat la fel, mai ales daca aveam o bona ca lumea. Nu a fost sa fie, deci am mers pe cealalta varianta: stat acasa, dupa aceea cresa, gradi...
Sper ca nu te-ai suparat, nu?

pozici poze noi

Mergi la inceput

Gabi, iti zic sincer m-am ofticat oleaca. De asta am si raspuns in 2 peri. M-a lovit exprimarea ... in fine ... nimanui nu ii este usor, daca ne era usor nici draqu` nu mai mergea la lucru, nici io, nici voi, nimeni, ci stateam bine merci acasa cu copiii, gresesc ??? ...

Un we fain tuturor si poate ne vedem prin vreun parc !

Ioi, e adevarat ca se face ceva in parcul de la artima ??? Stiti voi ceva ? Ca io aveam planuri mari cu mersul acolo la vara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Gabi, iti zic sincer m-am ofticat oleaca. De asta am si raspuns in 2 peri. M-a lovit exprimarea ... in fine ... nimanui nu ii este usor, daca ne era usor nici draqu` nu mai mergea la lucru, nici io, nici voi, nimeni, ci stateam bine merci acasa cu copiii, gresesc ??? ...

Un we fain tuturor si poate ne vedem prin vreun parc !

Ioi, e adevarat ca se face ceva in parcul de la artima ??? Stiti voi ceva ? Ca io aveam planuri mari cu mersul acolo la vara

Daria, scuze inca odata... nu a fost intentionat. Ideea mea e ca pt. cativa banuti in plus n-as fi stat 3-4 ore in plus la servici, pt. ca atunci nu puteam fara bona, iar banii in plus s-ar fi dus pe bona, deci nu ar avea rost... Adevarul e ca pe mine ma ajuta mama, dar daca as fi fara ea, si eu tot la o bona ar trebui sa apelez... Crede-ma, nici varianta cu cresa nu-i mai umana, decat o bona.

pozici poze noi

Mergi la inceput

Gabi -

pentru toata gasca !

Mergi la inceput