Oradea (9)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina22 spune:
gabiiii!ne-am intersectat ieri pe Dacia! Eram cu fratele meu care a te-a salutat si ati stat de vorba! Mi-am dat seama ca sunteti voi, in momentul cand ai strigat-o pe Lili(apropo e o scumpa). Eu eram cu Andrei cu bicicleta(tot premiera) si incercam sa va evit pe voi ca Andrei fuge dupa toate trotinetele pe care le vede!
cristina si nazdravanul Andrei
gabibarta spune:
Serios???? Nu stiam ca el e fratele tau! E coleg cu sotul meu, si tocmai imi spunea ca a iesit cu sora-sa si cu copilul:)
Of si n-am fost pe faza:( Nu-i nimic, ne mai vedem noi! Am pus si poze de ieri in album!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
cristina22 spune:
am vazut pozele cand ai anuntat "premiera". Am mai trecut o data pe langa voi (atunci nu stiam cine sunteti)si chiar ii spuneam sotului meu cand v-am vazut cu 2 trotinete: ce bine ca avem numai unul, ca uite daca aveam 2 trebuia sa cumparam 2 biciclete.
Sa-ti traiasca taurasii, sunt asa de frumosi impreuna !! Erau draguti cum mergeau la unison cu trotinetele!
cristina si nazdravanul Andrei
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Daria, ma bucur ca ati rezolvat cu bona, mai ales daca e mai bine ca inainte.
Marius "s-a evaporat" de pe forum din cate imi dau seama.
As vrea sa gresesc de data asta, dar a trecut prea mult timp fara sa mai dea un semnal.
Florile mele
Exist!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabibarta spune:
Welcome back, Marius! Cum sunteti? Ce mai fac fetele?
pozici poze noi
TOMALAVINIA spune:
Adi, em am terminat biologia/chimia in oradea. de predad am predat 2 ani , mi/am dat definitivatul si apoi am ramas gravida.
Mai multe despre REAL va scriu mine, dupa ce vin de la interviul cu firma. Gabi, cred ca va fi construit linga SELgros1!
adi2003 spune:
Bine ai revenit, Marius...te-am dat disparut.
Se pare ca eclipsa te-a adus inapoi pe forum.
Sa nu mai lipsesti asa mult "nemotivat". Ne-ai dat emotii.
Dar de papadie nu mai stii nimic? Si ea a disparut deodata cu tine...
Florile mele
gabibarta spune:
Lavinia, si eu sunt chimista:))) dar inginera:)
Am auzit o varianta ca Real se va deschide pe T.Vladimirescu, in loc de Exmob... vom vedea, sa ne spui dupa interviu! Cand va fi? iti tinem pumnii!
pozici poze noi
Mercedes spune:
Oradeni pe unde umblati dupa masa? nu iesiti in parc?
Noi daca nu va sufla vantul foarte tare vom iesi si astazi
szivarvany spune:
Mercedes - care parc ??? La noi dupa`masa este pe la 19,00 si as putea ajunge la magnolii, dar poate nu stati atata ... Dar in we ne inscriem !
Marius - faina treaba sa ne parasesti acilea ?
Pupam gasca !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004