Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Carmi spune:
Buna la fete si multumim mult pentru urari !
Codruta, un pupic tie si Petrei !
Ioana, ziceai de petrecere? Toamai am ´sarbatorit´
primul kk facut de la sine de vreo luna, care i-a ajuns pana la umeri,
asa ca spala fata la alea, alea...la greu. Traiasca Vanish !
Fetelor, ninge aici de nu se vede la un metru, iar hibernam...
Pupici,
Carmi si kkciosul ei.
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
simonique spune:
Ce supeeeer e afara - 15 gradeeeeee- yupiiiiiii poate vine primavara de acum!!!
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
Hildegard spune:
Anya 20, bafta pe miercuri la vaccin.
Locca, felicictari pentru kg
. Trece si dermatita nenorocita!
Codruta, si la noi se da peste cap programul...asa de vreo2 ori pe sapt. 
. E ceva normal cred la bebeii nostri. Sanatos sa fie. Felicitair pentru kg date jos!
Ioana, pune-te si invata!
Carmi, petrecere frumoasa pentru Fabiano

Si noi am programul dat peste cap. mai nou ne trezim la 2 si papam titi. Asta nu e nimic, dar dupa aceea numai avem somn....si marai, vrem sa ne jucam....si eu nu mai pot de obosita
. In final il las in patut si adoarme in juma de ora.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
mysweetest spune:
'neatza pe la pranz
..mama da' ce ati mai scris...
la mine merge tare greu site-ul.
Am fost si noi pe afara si astazi si zilele trecute fiindca e tare frumos.
Astazi am papat dovlecel cu carnita si a fost tare bun.
Ma apuc sa citesc din urma
.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Hildegard spune:
La multi ani! tuturor puiutilor sarbatoriti astazi:Tudor Gabriel, Dennis Sven, Fabiano, Milan si mai lui Serban Andrei
mimsi, ce bine ca mergeti la mare! noi nu mergem nicaieri, doar la bunici anul asta.
dani flor, ai niste fete minunate.
ioana, bafta la invatat1
codruta_grg spune:
Vero, eu cred ca s-au vorbit bebeii nostri.
Carmi, asa a facut si Petra kk, pe tot spatele. Asta s-a intamplat sambata la amiaz. Azi am facut de 2 ori kk singure, cam putin, dar bine ca a facut. Ce fain ca ninge..........la noi e un soare si o caldura, zici ca vine primavara.
Ioana si eu zic sa stergem din listuta.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Hildegard spune:
Codruta, ![]()
La voi copii cum dorm ziua. Ca al meu doarme ziua. Asta e ceva rau....E tare cumintel. Foarte rar trebuie sa-l iau in brate si sa-l plimb Cand se trezeste, se joaca in patutul lui fara sa zica mrr...
Copii mici in general e bine sa doarma sau sa fie activi? Plange si el cateodata de nu stiu de ce...dar trece.
Am eu o paranoia: cred ca e prea slab Stefi al meu. Sau iarasi o iau razna
. Tot ii zic la sotu ca e slab Stefan, el zice ca nu am dreptate ca e foarte bine. Sunt culmea....si eu vreau sa fie asa ca balonu, dar nu e normal, nu?
Iarasi am de munca.....vin nasii duminica si parintii mei la ziua lui sotu (Ioji) si am de pregatit masa
. asta e, avem si soti![]()
ii comand tort Dobos.... (fac si 2 feluriu de praji acasa)
Mai mult trebuie sa-i pregatesc si la servici sa duca praji, platou, suc.
Ioana75 spune:
Schimb capitolul.
Nu mai schimb capitolul pt ca site-ul merge fff greu si bebe moare de foame
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diana_n spune:
La Multi Ani pentru Tudor Gabriel, Dennis Sven, Fabiano, Milan si Serban Andrei !
Vroiam sa intreb daca mai sunt copii care si-au stricat bunele obiceiuri, dar vad ca sunt. Petrut a avut 2 nopti in care a mancat de 2 ori si intre mese s-a miorlait in continuu.Azi noapte la 2 l-am pacalit si in loc de-o masa l-am plimbat prin casa 45 min., dar la 5 dimineta a trebuit sa-l alaptez. Sa inteleg ca e doar o faza si-i va trece? oare?!
Se plictiseste foarte repede si trebuie sa-l iau in brate si sa-l plimb, sa-i arat casa (preferata lui e debaraua ca-s toate formele si culorile de cutii, etc) si uite asa a ajuns sa ma doara spatele de ma ustura. Mi-a zis o prietena cum sa-l ridic corect, dar nu ma ajuta prea mult pentru ca durerea vine de la greutatea lui tinuta in brate mult timp.
O alta prietena mi-a zis ca plimbatul asta va inceta cand incepe sa mearga si n-o sa mai aiba nevoie de mine ![]()
![]()
As vrea sa fac album aici pe DC dar cand incerc sa incarc prima poza imi zice ca nu accepta decat format .jpg. Pai asa sunt toate pozele mele, o fi avand vreo legatura faptul ca am un laptop Apple? fetele din domeniu, aveti vreo sugestie ?
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
codruta_grg spune:
Diana, mai bine fa-ti rapid un cont de yahoo si iti pui acolo pozele. Merge foarte repede si incap o gramada de poze. Cum il ridici pe Petrut sa nu te doara spatele?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI