Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata! La multi ani sarbatoritilor zilei si dedicatie speciala pentru Serban Andrei, la jumatate de anisor!

Ce bine ca se modifica listuta cu date de la 6 luni! Ca doar eu eram mai cu mot si schimbasem datele de la 3 luni cu cele de la 4, ca eu asa intalesesem initial ca vreti sa facem, adica sa le actualizam cu datele mai recente ale bebeilor, din fiecare luna. Cand m-am prins ca de fapt nu vreti asa si ca doar noi apaream cu alte date decat la 3 luni era prea tarziu si mi-a fost lene sa modific, asa ca o sa le actualizez la 6 si cu asta --basta. Vreau sa zic ca bebelina mea in ultimele 2 sapt nu a luat decat 100 de grame (40 intr-una si 60 in a doua), dar presupun ca asta e ritmul ei, ca in primele 4 luni a luat intre 0,9 si 1,4 kg pe luna. Poate ca se pregateste de mare . Intentionam pe la sfarsitul lui mai s-o ducem un pic la mare, cu atat mai mult cu cat si dr ne-a zis ca are nevoie, pt respiratie.
O zi bestiala va dorim!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Codruta, eu propun sa nu mai trecem datele de la 6 luni (de fapt as propune sa le stergem si pe alea de la 3 luni, sa pastram listuta simpla si frumoasa). Oricine o poate modifica, numai sa nu ma puneti pe mine sa adaug date, ca mi-a ajuns.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Din mesajul meu anterior va dati seama ca am inteles perfect ce zicea Ioana.
M-am ramo de tot.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele!
Revin si eu dupa un weekend de pauza in care ne-am tot plimbarit.
Vreau sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei de azi in special pt Serban Andrei care implineste 6 luni!
Noi suntem bine sa zic, papam piure de mar cu suc de morcov si ne pregatim de supa. Si eu stiam ca se incepe intai cu zeama apoi se paseaza legumele.Am vazut ca pe buza de jos a lui Mario i-au aparut 2 bubitze albe ca niste afte, cred ca de la atata bagat in gura tot ce prinde ... hmmm oare cu ce sa il dau?

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna ziua la fete si bebelini!!

Uram La Multi Ani bebelinilor Serban Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven, Fabiano-Antonino si Milan care fac astazi numar rotund de lunitze. . Sa fie sanatosi si norocosi.

Irina (irina81), multzumim frumos.

Fetele, noi inca nu facem nika deosebit, nu ne ridicam, nu ne intoarcem, nici macar nu dam semne. Ne sugem miinile la greu si ne inecam din aceasta cauza...
Dar puteti vedea ce fata alba am (in comparatie cu maica-sa cu care chipurile ar semana )

Ioana, da startul numai si stergem tot

Va , va doresc o zi super

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari fetelor

La multi ani bebeilor care azi isi fac lunita Serban,Tudor,Dennis,Fabian si Milanpupici de la noi ,ce de cavalerii
Dani-flor bine ai venit si multa sanatate la fetita

Ioana spor la invatat

Doamne dar greu mai merge azi la mine situl

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani tuturor copiilor care implinesc luna si in special lui Milan (BiuMil) si Stefanita (Simodina)!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti astazi (Tudor Gabriel, Dennis Sven, Fabiano, Milan) si mai ales voinicului Serban Andrei care este rasfatatul zilei la cele 6 luni implinite! Astazi este ziua baieteilor. Atentie mamici de fetite!

Irina - nu sunt atat de viteaza! Am rugat un prieten de familie care este asistent tot in pediatrie sa vina sa-i faca el vaccinul si s-o tin eu. Nu de alta, dar nu vreau sa tina minte ca eu am intepat-o.

tuturor!

Alina si Anya (19 oct. 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna fetele!

Eu am ramas provizoriu fara laptop si in weekend am intrat pe DC de pe cel al sotului. Am fost socata sa aflu despre tragedia de la mamicile de ianuarie-februarie.
Asa ca nu am avut puterea sa mai scriu nimic altceva.

In rest, io sunt la noul job,Ancuta acasa si Victor la gradi.
Am profitat si noi in weekend de vremea frumoasa, ce bine ar fi daca ar mai tine.

Incerc sa mai recuperez cu cititul si mai vorbim.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

In sfarsit am reusit si eu sa transform carnatul acela interminabil in POZE.
Vio - multumesc pentru ajutor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Am citit si eu despre Andreea si Maria si m-a pufnit plansul...este incredibil...nu stiu prea multe amanunte dar tot nu-mi vine a crede...am inteles ca s-a intamplat la Polizu unde am nascut si eu...e socant, of Doamne... bietul pui sa ramana fara mama...multumesc inca o data lui Dumnezeu ca eu si Ana suntem bine in ideea in care si eu am cate ceva la inima...ce se mai poate spune...nimic...este incredibil
Sanatate multa tuturor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput