Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! gata, s-a dus primavara de la noi, e o ceata fara de nu vezi la doi metri!
IOANA, poate ne-am vazut la porumbei in Piata Voievozilor, noi stam pe la Zimbru si tot acolo ne facem plimbarea cand e frumos afara!

Sa va spun ca ieri am crezut ca o iau razna, copilul meu a urlat non-stop, culminand cu datul cu capul de gresie, nu stiu ce a avut, cred ca e maselutza, nu ma lasa sa ma uit in guritza lui, asa ca e doar banuiala. Asa ca mi-am luat catrafusele pe la 11 si am fugit la mama, acolo s-a linistit subit dar a stat botos toata ziua, nu a vrut sa comunice nik cu nimeni.
Hai ca revin and doarme, ca da cu pumnul in taste si deja am scris de doua ori mesajul! Va pup si va doresc o zi cu soare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Vad ca majoritatea fetelor sunteti intr-o stare de veselie astazi - sa fie oare de la vremea frumoasa de afara??
Eu sunt din nou la birou dupa ce ieri am avut conferinta de vinzari si seara destrabalare in club, cu colegii. Tati a ramas de serviciu sa-l adoarma pe Stefan si cind eu m-am intors dormeau amindoi ca niste ursi!!! Data fiind destrabalarea de aseara azi sunt cam zombi, dar nu mai mult decit colegii mei fara copii acasa care au stat pina pe la 3 dimineata...
In rest nu am noutati sa va spun - ma pregatesc de nunta pentru ca simbata seara trebuie sa mergem la nunta unui coleg al sotului - uite asa sa mai gasim si noi momente sa dansam si sa petrecem impreuna ca in tinerete...
Pupicei si mai revin dupa ce mai citesc din urma - o zi buna va urez!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Gabi misto ca v-ati destrabalat bravo tie. si distractie placuta sambata. baga cafea si ceva dulce (o cola diet macar) ca sa refaci depozitu' de glucoza.
Daria bravo! scapa de bona cea nesi! eu stii ca te-am sustinut la faza asta intotdeauna. asa ca go ahead! si sa mearga bine cu matusa sotului tau!
Alice no no....inca nu am dat toate gradele de la mine. aici e inca frumos....da cica nu scapamd e racire. acu e adevarat ca nu ma asteptam sa fie asa pan in aprilie.....ca vin si babele! da poate macar -15 nu or sa mai fie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neata!

La noi e tare urat afara , ceata si umezeala si mizerie pe jos. Hai Roxi, trimite si la noi un pic de soare!

Si tati nostru da in mintea copilului, dar, din fericire, cand este nevoie se mobilizeaza exemplar. De fapt cred ca de aceea se inteleg asa bine, fac tot felul de prostioare impreuna.

Vazut doua fetite frumooooase foc! Lia si Guilia, daca ma gindesc bine nu stiu daca Stefi are vreo poza in rochita. Cred ca ar trebui sa iau masuri.

Stefi s-a trezit la 7 si un pic azi (ea in general doarme pana la 8:30), drept urmare cred ca va fi mofturoasa azi, plus ca ne-a vazut plecand de acasa, deci s-a lasat cu urlete.

Intrebare copii vostri au o preferinta in utilizarea mainilor? Stefi le foloseste pe amandoua si parca cu stanga are mai multa dexteritate (la mancat, la potrivit formele in locul lor). Mie personal chiar mi-ar placea sa fie stangace sau macar sa le foloseasca pe amandoua la fel de bine.

O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabriela, petrecere frumoasa simbata !
Roxi, nici eu nu credeam ca vremea aceasta frumoasa va tine mult, dar tre sa recunosc ca speram sa nu vina asa de repede iar frigul ! Ca tare m-am saturat de multe haine si de noroi si cer gri ! La cum s-a schimbat clima de mult, ziceam si io ca poate-poate a plecat iarna definitiv ! Deh, vrabia malai viseaza ...
Daria, ! Mai las-o, mama, pe MP aia in plata domnului ! Ureaza-i calatorie sprincenata si sa fie bine cu tanti aceea de care vorbesti !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!

trimitem o raza de soare si la iasi, sa mai fuga ceata.

si eu sunt bine dispusa astazi, cu siguranta ca atata soare ne-a reincarcat tuturor bateriile.

andreea - si la mandruta mea am vazut o preferinta pentru mana stanga atunci cand foloseste tacamurile si cand deseneaza. in rest se foloseste de ambele maini in aceeasi proportie. nu stiu daca e stangace sau nu, dar ar putea sa il mosteneasca pe tatal meu care este ambidextru.

pupici si o zi frumoasa tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Multumim de incurajari...:)...Tre' sa treaca...doar nu o sa legan la ea pana la majorat (sau mai stii...hihihi).
Liliana...sunt inscrisa la concurs...acum sunt in antrenamente...
Dana, pai am incercat si in patutul ei, nu tine ca ma vede. In patul mare e mai bine ca ma culc langa ea si inchid okii...da' n-am pacalit-o decat 2 zile..:)
Aseara am facut o incercare sa o pun in patul mare...s-a lasat cu urlete asa ca am adormit-o in brate...m-a rezolvat si de data asta...:)
Azi noapte s-a trezit din ora in ora...sper sa fie maselele.

Va place primavara...ha!? Sa stiti ca se strica vremea pana in 8 martie cand trebe io sa plec cu avionu'...sa bata vantu' ca sa am io dureri la inima...Asa mi se intampla de fiecare data...:)

Doamna floare...ce faci!? Cum stai cu coalele?!
I-a crescut la pasarika mika putza?!...

Pupam voios! O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andrea, sa stii ca si Andrei meshtereshte cu ambele miini, cu preferinta pentru stinga - si asta am observat-o mai demult, tot ziceam ca va fi stingaci ! Chiar ieri, in parc, ne jucam cu mingea si ori de cite ori i-o dadeam sa o arunce, folosea mina stinga, desi cu dreapta a aruncat mai bine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi tot cu stanga aruncam mingea ! Dar la noi in familie avem o groaza de stangaci, mai ales din partea sotului !
Amironeanu - da, tre` sa-i faci pozici cu rochite mandrei!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata gagici!
si la mine e ceata maxima peste tot, ce sa va mai zic ca ilinca deja cind vede bona urla? a incercat de dimineata sa-i dea papa, n-a tinut, am hranit-o tot eu, cum se apropie de ea fuge intre picioarele mele, lucru pe care nu-l facea pina acu... este a treia dimineata cind se scoala la 8 fara, o fi simtind ea ceva de se comporta asa. asa ca am nevoie de incurajari, sper sa treaca bona testu` asta de anduranta si mai sper ca atunci cind nu m-a vedea pe mine prin casa sa se comporte altfel, de ilinca vorbesc.
gabi, distractie maxima..
cristal, se pare ca si tu esti supusa unor grele incercari
dario, ce sa zic, bafta ca si tu ai nevoie vaz
liooooo, ci faci??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput