Femeile si jocul pe calculator
Raspunsuri - Pagina 9
pisicuta si matei spune:
hai fetelor sa nu ne mai certam!si sa nu mai consideram tot ce se scrie un afront la adresa noastra.eu cred ca multe dintre fetele care au fost ironice nu au fost la adresa altora,ci la adresa lor,poate poate asa se hotarasc si ele sa renunte la jocuri.ca asa fac si eu toata ziua:imi zic ca ce mama denaturara sunt-stau pe forum sau ma joc in loc sa imi invat copilul sa scrie la 10 luni
-am glumit.
si in plus mai cred ca daca te joci nu inseamna ca iti educi rau sau prost copilul.o regula esentiala in viata unui copil este jocul-totul se face prin joc la el si se invata mult mai usor.si poate ca regula este la fel de valabila si pt. noi.
dependenta de calc este la fel de periculoasa ca si cea de televizor!
toate astea fiind spuse va anunt ca in seara asta m-am jucat maplestory si am trecut la nivelul urmator.si in plus acum il culc pe matei si ma mai joc nitel.
succes la jocurile voastre fetelor,iar cele care nu se joaca succes in viata!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
pisicuta si matei spune:
mai vroiam sa adaug ca din punctul meu de vedere feminitatea ca si masculinitatea nu tine de jucatul pe calculator,indiferent de tipul jocului pe care il placi sau il joci.parca ai zice "daca o femeie se imbraca in pantaloni nu mai este feminina"-ceea ce probabil ca toata lumea stie ca nu este adevarat.asa e si cu jocurile,ce daca o femeie conduce o masina-ceea ce mult timp a fost o activitate exclusiv masculina- nu mai este feminina?!
si exact cum mentiona gabibarta:daca te uiti la tv si vezi telenovele asta te face mai feminina?!
iar factul ca te joci de asemenea nu cred ca te face iresponsabil.ce inseamna responsabil:sa mergi la serviciu,sa faci mancare,curat,sa stai dupa sot,dupa copil si cand in sfarsit ai niste timp sa mai vezi o emisiune sau un film?!
eu am vazut persoane care faceau toate aste si totusi educatia copiului lasa de dorit ceea ce dupa parerea mea inseamna iresponsabilitate-un exemplu!
dar cum am zis-hai sa vedem viata mai roz,ca daca nu suntem optimiste ne ucidem sperantele cu "zile"
pupici.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
flafi spune:
Draga Crinutz, imi pare rau ca nu ai sesizat spiritul de gluma la ceea ce am scris atat eu cat si anka-maria. Eu personal nu am pus "in gura ta" nimic, dar daca tu te-ai simiti vizata in vreun fel...mmm...asta e altceva.
Intrebarea ta este daca noua, femeilor, ni se pare normal ca femeile sa se joace pe calculator, raspunsul meu a fost legat de dilema ta.
Raspunsul meu nu a fost sarcastic..ci pur si simplu am fost un raspuns glumet. Noi cele care ne jucam pe caluclator etc avem un spirit mai ludic si avem si un simt al umorului foarte activ.
Ca sa te linistesti iti pot spune ca eu nu te-am atacat pe tine cu nimic, aceasta nu este intentia mea, imi pare rau ca percepi ca atac la adresa ta marea majoritate a raspunsurilor pro-joc pe calculator al femeilor si consider ca fiind acid ceva ce, eu personal, consider ca fiind spus in gluma.
De asemenea eu nu te-am jignit pe tine cu nimic, dar nu acelasi lucru se poate spune despre postarile tale...
Inca ceva, apropo de urarea ta..o sa spun pas si multumesc, o sa las alte persoane sa faca asta.
Considera acest raspuns a fi unul non-agresiv.
Mona_B- am jucat si eu shootare o perioada scurta, dar nu ma innebunesc dupa ele.
Natasa- mi se pare foarte amuzant sa joci impreuna cu sotul Warcraft. Cine castiga? haha![]()
Dependenta World Of Warcraft!
anka-maria spune:
Crinutz draga, n-ai intelege o ironie nici daca ar cade peste tine in sufragerie (copyright xeno).
Imi asum bila neagra primita (ca e prima) si beau in cinstea ei 
Si acum sa fiu on-topic sa nu creada autoarea subiectului ca vreau sa cresc in grad pe seama ei:
"Mai poti fi o tipa feminina si responsabila?" Da, iar iresponsabilitatea nu vine o data cu jocul, trebuie sa fie deja acolo pentru ca jocul pe calc. sa devina o problema.
"Sunt destinate aceste jocuri exclusiv barbatilor?" Nu.
Evident ca in tot ceea ce faci trebuie sa fie un echilibru si la fel de evident este faptul ca toate raspunsurile postate aici vin din partea unor femei care au stiut sa echilibreze bine balantza astfel incat sa nu devina "un caz" pentru cei din jur.
Eu cunosc o tipa pasionata de filme horror(asta apropo de violenta din jocuri). Aproape ca doar acest gen de filme o intereseaza, nu scapa nici o aparitie noua indiferent de calitatea acesteia. Se uita cu o placere diabolica la maini si capete taiate in timp ce mananca popcorn. Putem noi sa n-o mai consideram feminina doar pentru ca nu se ascunde la pieptul sotzului cand vede grozavenii?
just me
Crinutz spune:
Ma bucur ca s-au mai lamurit lucrurile. Ok, recunosc, poate am fost eu mai stressata si mai nervoasa in ultimul timp si de-asta am luat totul prea in serios si am uitat sa zambesc la glumele voastre. My mistake!!! Inteleg mai greu ironiile cred, asta e sunt mai grea de cap
dar sper sa imi revin imediat ce mai trec problemele. Imi dau singura o bila neagra
si data viitoare o sa fiu mai atenta la ce subiect deschid (daca o sa mai deschid).
Ultimele raspunsuri sunt intr-adevar ceea ce asteptam de la bun inceput. Hai sa o tinem asa.
Multumesc!
Crinutz codita de maimutz
flafi spune:
Crinutz primeste o imbrasisare cu mult drag din partea mea si un
.
Pisicuta ai sesizat corect a fost pe acolo si putina autoironie..dar partea cu lasatu'...haha..nu prea...inca nu am epuizat jocul..
Dependenta World Of Warcraft!
Mona_B spune:
Crinutz, pe mine nu m-ai deranjat absolut deloc; drept dovada ca desi imi placeau shooterele si filmele horror ( dar NU scarboase!)sunt un om teribil de sociabil si pasnic. Ai facut foarte bine ca ai deschis acest subiect, si ai avut toata dreptatea sa ridici intrebari.
Bravo fetelor, cum s-ar spune, "argue peacefully!"
Crinutz spune:
Multumesc pt imbratisrae si pupic Flafi. Nu imi place ca cineva sa fie suparat pe mine sau eu pe cineva si nici sa ma
. M-am mai linistit acum ca s-au domolit apele. Si chiar aveam nevoie de o imbratisare acum cand parca toate problemele sunt la mine in familie.
Poate e binevenita si cate o mica cearta dar totusi...suntem fete de treaba , nu?![]()
Si eu va pup pe toate si promit ca o sa imi revina si umorul si buna dispozitie care chiar ma caracterizeaza.
Hai pa 
Crinutz codita de maimutz