Femeile si jocul pe calculator

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, ma faceti sa ma simtparia, chiar n-ati incercat shooterele?
Repet m-au pasionat candva, asa sunt eu mai temperamentala, fara a fi agresiva, ba chiar...hyperfeminina
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Flafi, eu joc in retea Warcraft III cu al meu sot. Tocmai am intrerupt un joc acum pentru ca s-a blocat calculatorul meu :) Asta da famile denaturata! :) Mentionez ca am trimis copilul la bunici, sa nu vada ce fac parintii lui! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Oare sa ma bag la Luxor?

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa..... sigur ca da... ce mai stai....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Se pare ca unele dintre voi chiar aveti o problema cu cititul postarilor! Sincer sunt foarte dezamagita, credeam ca aici poti gasi femei cu adevarat inteligente, care inteleg ceea ce se vorbeste aici si care sunt capabile sa dea raspunsuri, sfaturi si nu care sa comenteze fiecare cuvintel in parte ca la piata. Ma simt ca la o discutie de tate (a se citi cu diacriticele de rigoare) care nu se mai termina .
FETELOR PUTETI SA VA JUCATI PANA CAND VINE APOCALIPSA, CREDETI-MA CA NU MA INTERESEAZA ACEST LUCRU!!!!

Vroiam pareri personale legate strict de subiect. Credeti ca e posibil? N-as vrea sa inchid subiectul din respect pt cele care au scris mesaje fara sa acuze.

Natasa indraznesc sa iti cer sa citesti cateva randuri mai sus daca e posibil si nu te soliciti prea mult. Am scris clar si raspicat ca nu am nici o legatura cu aprecierile conform carora as fi zis ca sunteti voi denaturate sau familiile voastre. Prea putin ma intereseaza cum iti educi tu copilul.

Mi se pare lipsa de respect si de bun simt sa continui sa spui lucruri neadevarate mai ales ca am facut si precizari si am dat si lamuriri. Chestia cu denaturarea, telenovelele, crosetatul etc. ii apartin in totalitate colegei noastre virtuale Flafi la care a subscris si anka-maria.

Tin sa apreciez mesajul Otilieiv care are mare dreptate - atunci cand nu intelegi e bine sa intrebi, nu sa scrii lucruri stupide de dragul de a mai figura cu un mesaj si de a primi stelute.

Si eu sunt dependenta de calculator si mai ales de DC, si eu ma joc asa cum am spus aproape toate jocurile care s-au enumerat pana acum dar cu niste limite. Si ma intrebam care sunt limitele si unde trebuie sa se opreasca pasiunea asta atata tot.
Voi lasa subiectul deschis in speranta ca femei inteligente isi vor spune parerea in mod politicos fara inventii si ironii.

Multumesc pt intelegere!

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Felicia, vreau si eu The sims, de unde il ai? Cum e? Eu sunt fetita si imi plac jocurile dulcege.
Diner Dash chiar nu joaca nimeni? Nu am si eu cu cine sa comentez...
Nu va spun ce greu am facut rost de el, jucam cate 5 minute si.. stop. Turbam, pana cand i s-a facut ciuva mila de mine si m-a invatat sa-l .....
Dar nu-l gasesc pe The Sims. Il are cineva dar e imens si nu-l poate trimite pe mail.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Crinutz, sper ca nu la mesajele mele faci aluzie. Ca sa te lamuresc, eu m-am confesat cum ca am avut o perioada neagra in viata cand am cazut usor in capcana shooterelor in special. Eram tare suparata pe lume. De aceea am subliniat efectul distructiv al jocurilor violente, de care din fericire m-am vindecat fara urmari, dar si parerea mea ferma ca jocurile in general sunt o pierdere de vreme, mai ales cand ai familie.
Nu mai stiu cum e in Romania, de mai bine de sase ani traiesc in afara ei, dar in strainatate lumea pune mare pret pe orice picatura de timp. daca nu lupti aprig aici ai mari sanse sa ajungi un ratat.
In plus, am un baietel si il voi proteja cat voi putea de dependenta de PC. Desi va fi cam greu, ca tatal lui e inginer IT.

Mergi la inceput

Vazusem parerea celorlalte fete despre shootere si m-am simtit jenata, am incercat sa ma explic cumva. Dar poate ar fi trebuit s-o fac la cabinetul PSI.Nu m-am gandit nici o clipa sa comentez ceva, n-am chef si nici timp sa lansez acuze nimanui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinutz

Natasa indraznesc sa iti cer sa citesti cateva randuri mai sus daca e posibil si nu te soliciti prea mult. Am scris clar si raspicat ca nu am nici o legatura cu aprecierile conform carora as fi zis ca sunteti voi denaturate sau familiile voastre. Prea putin ma intereseaza cum iti educi tu copilul.

Crinutz, sa stii ca ai o problema. Jignesti gratuit, te iei de oricine face vreo gluma...Daca nu te soliciti tu prea mult, incearca sa vezi ca mesajul meu nu iti era adresat, asa ca nu stiu de ce-mi sari la beregata si-ti permiti sa-mi vorbesti asa. E adevarat ca nu am raspuns initiatoarei topicului, am raspuns ceva legat de Warcraft si de ce faceam azi, dar daca ai mania persecutiei te priveste. Nu ti-am cerut sa-mi dai acordul sa ma joc, nici sa-ti pese de cum imi educ eu copilul... Chiar nu-ti inteleg reactia, fara suparare! Si sa mai stii ceva, acum ca tot iti raspund. Daca mesajul tau era mai clar, nu mai erau atitea mesaje off topic. Te-ai lansat intr-o chestie generala si te-ai asteptat la raspunsuri particulare. Fii mai concreta daca vrei raspunsuri la obiect si nu le mai lua pe toate personal! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Natasa, nu cred ca am jignit pe nimeni, dimpotriva am incercat sa ma apar. imi cer scuze daca te-ai simtit jignita. Spui ca nu imi era adresat mesajul insa era clar ca sustii ideea lui Flafi referitoare la familie denaturata ca si cum eu as fi spus acest lucru. Afirmatia gen "Asta da famile denaturata! :) Mentionez ca am trimis copilul la bunici, sa nu vada ce fac parintii lui! :)" mi s-a parut un fel de ironie la adresa mea. Scuze daca nu ai avut intentia asta. Ok, am inteles ca mesajul initial nu a fost foarte la obiect dar daca nu s-a inteles, atunci trebuia sa se ceara lamuriri. Sunt multe subiecte care nu sunt coerente si totusi nu am vazut pana acum postari asa de acide ca ale voastre. Numai bine si tie!

Mona_B nu am facut referire la tine si sunt de acord cu ceea ce ai spus. Dependenta de Pc nu este buna. sper sa nu ma trezesc iar cu pietre. Sunt doar pareri.

Si va rogggg hai sa incheiem subiectul asta rautacios si sa vb despre jocuri, ok?

Va pup pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Crinutz, ok, sper ca am lamurit lucrurile. Nu era deloc ironic mesajul meu, s-a vrut doar haios si in nici un caz cu vreo adresa.
CIt despre dependenta de calculator, ce sa zic. Chiar acum, in loc sa citesc cartea pe care am inceput-o si care imi place foare mult, stau online sa nu miste ceva pe forum fara mine. E o relaxare si asta, nu tocmai sanatoasa si cam acaparatoare, dar nu cred ca asta face o femeie mai putin "feminina si responsabila in familie". Unele stau la telenovele, altele sint capabile sa-si faca unghiile ore in sir, altele au pasiunea de a gati... Eu una incerc sa-mi fac timp si sa citesc, sa ma joc si sa ma plimb in timpul liber, dar e adevarat ca cel mai des aterizez la caculator. Noroc cu cel mic, ca ma scoate zilnic in parc si iau aer :)

Mergi la inceput