masaru emoto

masaru emoto | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

pentru cei care stiu cate ceva despre cartea lui masaru emoto, messages from water, m-am gandit sa deschid un subiect in care sa ne impartasim impresii.
pe mine m-a impresionat extrem de mult si mi-a schimbat complet perceptia despre lume. s-a mai intamplat si alcuiva?

cateva imagini din cartea lui sunt aici:
http://www.adhikara.com/water.html

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Spune-mi si mie, te rog, mai multe despre aceasta carte. M-am uitat pe link si, intr-adecar, e amazing...
S-a editat si la noi? daca da, unde, cand, cat?
Imi pare rau pentru atatea intrebari, insa tu ai inceput, cu postul acesta..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna luana!

nu stiu unde se gaseste cartea, mai ales in romania...
eu am auzit prima data de masaru emoto in filmul "what the bleep do we know", la care ma gandesc in fiecare zi. este la fel de revolutionar ca si cartea lui emoto, si toate teoriile asupra universului pe care le contine si le explica sunt demonstrate stiintific. materia, timpul, legile fizicii pe care le stiam din scoala, toate sunt puse intr-o lumina noua si neasteptata.

daca e greu de gasit cartea, filmul sigur se gaseste pe la prieteni, pe la cunostinte, piratat, download-at de pe dc++

cred ca mai bine vorbim despre film uita-te la el si te astept cu impresii, sa disecam firul in patru

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, ti-am scris si la noi, dar poate verifici sub asta. masaru emoto are mai multe carti, eu abia ma gasit una din ele, aia cu mesajele ascunse, abia astept sa ma contacteze de la biblio cand o au. pare extrem de interesant, abia astept sa o pun mana pe ea.

luanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu aici? nu pot sa cred, ne-am intalnit pe cafeneau...cu dieta...esti insarcinata?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

vrabiutzaaaa...remember?

desi citesc, se pare ca nu ce trebuie!
ce-mi poti spune despre carte? sau, titlul flmului, in romana? uite, n-am dat o cautare dupa titlu in En pe Dc++ sa vad daca il gaseste...inca!
de cristalele respective, am auzit cred ca de mai bine de un an, dar nu am facut corelarea intre subiect si autor. poate nici nu exista, dar ma lamuresti tu!

Eu recomand ultima carte citita: Kundera, Iubiri caraghioase.
in special nuvela a treia, Falsul autostop, in care dovedeste un exceptional talent de psihanalist. Exceptional cu adevarat, pana la el nu ma intalnit un asemenea scrupulos cercetator al caracterului uman!
Trebuie citita!

Vrabiutza, astept detalii si
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Andreea!!!
Whauu, ce bucurie!!! te tot pandesc pe yahoo, nu te prind on-line de luni de zile! Yep, am facut-o si pe asta.. ma uitam cu atata seninatate la mamicile din jur, inclusiv tu si... uite ca m-a pleznit!
O sa fie fata, asa ca .. trebuie sa ne vedem cand mai vii, cine stie...

Imi voi cauta si eu filmul, iti povestesc ce si cum dupa ce il iau, ok?

vrabiuta, multumesc mult, mi-ai dat tema de casa acum... iti scriu imediat ce vad filmul!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu filmul n-am unde-l gasi, da' citesc una din carti chiar acum (mai pe ascuns asa, ca-s la munci). mi se pare f interesant si chiar ma gandesc sa-mi sciu ceva gen dragoste, prietenie pe cana sa vad daca n-o sa-mi mearga mai bine. sau sa scriu slabeste poate chiar se intampla...acum, desigur, mai glumesc si eu dar imi place, m-am hotarat sa caut si celelalte cartulii. merci marcela si bun regasit luana!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

buna
m-am prins cu alte lucruri, probleme cu gradinita, birou, etc si nu mi-am mai facut timp pentru masaru emoto.
pisoi_turbat - ai gasit filmul pe dc++ ?
luana - tie ti-a placut?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Super a fost filmul, de la voi am aflat si l-am imprumutat sa-l vad si eu . Cartea insa nu am gasit-o. Mi-ar face placere sa o citesc. vrabiuta

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Fireste ,dupa discutiile voastre, m-ati facut curioasa si m-ati lasat in ceata totala.
Deci se gaseste filmul pe dc++? Se gasesc dvd-uri sau casete video cu filmul?
Vrabiuta in ce fel ti-a scimbat conceptia desre lume?
Baga si tu acolo cateva fraze sa ma pui mai tare pe jar.
apropo-te pup

cici

Mergi la inceput

ciciiiiiiiiiiiiiiiii....
vaaaaaaaai, de cand nu te-am mai auzit!
multi multi multi pupici!!!!

filmul mi-a schimbat parerea despre lume si mi-a intarit ideea (probata personal de nenumarate ori) ca cel mai important lucru in viata este forta gandirii pozitive, care iti poate schimba viitorul. nu pot sa iti spun mai multe in cateva randuri aici pe forum, poate ne auzim la un telefon intr-o zi. dar as vrea sa iti recomand sa vezi filmul - il gasesti pe dc++, nu cred ca a aparut in romania pe dvd sau casete.

pupici!

cele mai frumoase

Mergi la inceput