Oldies but goldies
Stiu ca limba oficiala a site-ului e romana, dar un subiect cu titlul "batrane dar bune" ar fi sunat cel putin ciudat.
Asadar de ce filme vechi va amintiti cu placere? Mie de exemplu mi-au placut foarte mult "Va place Brahms"- si soundtrack-ul daca pot sa-i spun asa mi-a sunat multa vreme in cap (adica Simfonia a 2-a sau a 3-a a lui Brahms), si cand l-am vazut prima oara m-am indragostit de Anthony Perkins. Apoi Calauza, l-am pomenit si la un alt subiect, si unul dintre fimele care-mi sunt foarte dragi, The Sting, cu Robert Redford si Paul Newman, si acum mi se pare o comedie foarte inteligenta.
A, si sa nu uit "Petrecerea", tot comedie cu Peter Sellers, cea in care juca rolul unui actor indian care face numai trasnai la o petrecere, si "Floarea de cactus", cat am mai ras la dansul dentistului...De fapt daca stau sa ma gandesc majoritatea comediilor care imi plac sunt dintre filmele mai vechi, nu ma prea amuza filmele de genul "Masca", dar chiar imi place Jim Carey cand joaca roluri mai serioase, cum a fost "The Truman Show", la care recunosc ca am plans.
Si unul dintre favoritele mele, "Zbor deasupra unui cuib de cuci", cred ca unul dintre filmele cele mai bune pe care le-am vazut vreodata.
Asadar, voua ce "vechituri" va plac?
Raspunsuri
svety spune:
Era un film chinezesc lacrimogen, "Se intorc cocorii", daca bine imi aduc aminte. Cred ca m-a impresionat mult daca mai tin minte. In rest, eram fan Jean Marais, adoram Zorro, dar favoritul meu film e totusi "Lista lui Schindler". Am revazut cu placere "Unora le place jazzul" si "Va place Brahms" era favoritul bunicii mele, pt. ea aveam melodia. Mi-a mai placut "Psicho", cu Perkins.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
kisstherain999 spune:
Eu as revedea la nesfarsit Love story. Mi-au mai placut Seven, Al saselea simt, Unora le pace jazz-ul, O lume perfecta, La vita e bella, Suspecti de serviciu, Forrest Gump, Saving private Ryan, Once upon a time in America, Face off, Casablanca, Singing in the Rain, The Wizard of Oz si multe altele.
Nu pot uita Dirty Dancing pt ca atunci cand l-am vazut prima oara eram in clasa a VI-a si chiuleam de la scoala pt a merge la un coleg care avea video.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
roxi23 spune:
Si eu am vazut "Se intorc cocorii" demult, tare demult! Nu mai stiu exact care este subiectul filmului, dar imi amintesc ce mult mi-a placut...As vrea sa il revad, dar de unde sa-l iau?...Un alt film care mi-a placut ft mult este " Fantoma".
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
Oana spune:
Sa ne intelegem : cat de vechi sa fie filmele ? Ca de exemplu Lista lui Schindler pomenita mai sus e din 1993 si nu mi se pare chiar atat de vechi.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
zfcristina spune:
"7 neveste pentru 7 frati"
"Pe aripile vantului"
"Nea Marin miliardar"
"Ghost"
"Dirty Dancing"
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by Oana
Sa ne intelegem : cat de vechi sa fie filmele ? Ca de exemplu Lista lui Schindler pomenita mai sus e din 1993 si nu mi se pare chiar atat de vechi.
poze
Ticker_Paul
Oana, ai dreptate nu am precizat cat de vechi sa fie filmele, si e adevarat ca unele filme mentionate aici, desi imi plac foarte mult, nu le-as considera oldies (dar goldies da)- de ex. Lista lui Schindler, Suspecti de serviciu, Seven, Forrest Gump, La vita e bella...
Teodora D. spune:
1.Pe aripile vantului
2.Cum sa furi un milion, cu inegalabila Audrey Hepburn
3. Unora le place jazzul
Pe urma imi vin in minte "Totul despre Eva",cu Bette Davis si Marilyn Monroe, filmele cu Katherine Hepburn si Spencer Tracy, "Tatal miresei" cu Liz Taylor si acelasi S.Tracy, "It' s a Wonderful Life" cu James Stewart; si sunt sigura ca am uitat destule...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
iarina spune:
La vita e bella...de fapt filmele frantuzesti si italienesti ale anilor '60-70...ma amuza teribil Louis de Funes, iar Marea Hoinareala este o comedie extrem de reusita. Apoi Vacanta la Roma, Casablanca, Breakfast at Tiffany,, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Phycho (parca asa se scrie, nu?) Unora le place jazz-ul, Sa ucizi o pasare cantatoare (cel vechi, am inteles ca exista o varianta mai noua), La rasruce de vanturi (tot varianta veche), Sunetul muzicii, Pe aripile vantului...of gangurici, m-ai facut sa-mi fie dor sa le revad!
Teodora D. spune:
da, da, "sunetul muzicii"-are de la mine nota 10 cu steluta!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Oana spune:
Pai atunci considerand filme mai vechi cele facute incepand de la anii '80 in jos sa spun si eu care sunt pentru mine oldies but goldies, cateva ca precis o sa mai uit din ele:
Jesus of Nazareth (1977)
Amadeus (1984)
The name of the rose (Numele trandafirului)(1986)
The three musketeers (Cei trei muschetari)(1973)
Romeo si Julieta (1968)
Where eagles dare (Acolo unde se avanta vulturii) (1968)
Psycho (1960)
Petrecerea (1968)
Cacialmaua (The sting) (1973)
poze
Ticker_Paul