Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei mei mei, da' va zisei ca plec in "deplasare" duminica, chiar vreti pana atunci sa -mi iau vacanta de forum??

lavi, ma bucur tare pt ambele evenimente, primul, ala cu galma, macar a trecut singura, al doilea, cel cu "fratele mai mare". chiar imi pare bine ca esti multumita de el.
cu serul fiziologic nu te inseli, concentratie ca plasma si ca lacrima.

filtre... tata ma bate la cap sa-mi iau unul, care se monteaza pe bateria de la chiuveta, si mi-a facut si DEMO cu al lui. intr-adevar apa iese mai curata. tubul de filtrare se schimba la 6 luni. si era parca vreo 6-700.000. inca nu m-am hotarat... iris e pe apa fiarta si racita, asta din joi in paste cand ii fac cate un ceai, andrei pe apa plata sau apa de masa, ca le mai alternam.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

si eu am filtru la chiuveta pentru a purifica...si e super bun. apa are cu totul alt gust. Si vin baietii care l-au instalat si imi schimba filtrele la 6 luni. Eu il am de vre-un an jumatate si sunt multumita de el. La bebica mea numai din asta ii dau.

Va multumesc la toate pentru incurajari!
Abia am venit si noi de afara, a fost cald, soare si acum cand am intrat s-a plestit rau de tot, zici ca sta sa ploua.
Intru mai tarziu ca mai am de munca (la carte).

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Revin la problema mea cu lapticul pentru bebe. Eu cred ca totusi el plange de foame, pentru ca il apuca urlatul de cum ii iau bibi din gura si incerc sa il pun pe verticala, aproape instantaneu, cred ca isi da seama ca nu ii mai dau papa.... Cand ii dau sa manance noaptea nu mai face asa, doar adoarme imediat cum il ridic pe umar. Eu noaptea ii dau cam 160 ml de Milumil, fara san, iar ziua cam 11o dupa san.... Saptamana asta cred ca o sa ne mai chinuim un pic, pentru ca eu am lapte (la cat ma indop cu Nutrinatal si ceaiuri de lactatie...) desi lui nu ii ajunge, si daca vad ca nu a crescut asa de bine ii maresc doza, fie ce o fi! Eu imi fac probleme ca in ritmul asta de mancare nu stiu ce o sa ma fac peste o luna, ca acum nu avem nici 2 luni si mananca asa de mult si eu parca nu as incepe sa ii dau suc de mere sau morcovi, ca il hranesc si la san.... Of of
Sa va zic ce am patit azi. Pe cand eram la plimbarica cu bebe m-am intalnit cu o fosta prietena necasatorita cu care nu m-am mai vazut de vreun an. Ei bine, ea era super aranjata, machiata, parfumata, imbracata la 4 ace iar eu sa nu zic cum aratam dupa o noapte nedormita, nemachiata, noroc ca aveam o haina lunga sa nu mi se vada cele 11 kg restante, in plus mai si impingeam din greu la carucior (eram intr-o panta). Cred ca aratam jalnic, si m-am simtit si mai si cand ne-am intalnit. Ea se uita la mine ca la urs, eu eram chiauna de somn si cu niste cearcane pana in bocanci. A fost tare ciudat si trebuie sa recunosc ca, desi bebe al meu e cel mai important pentru mine, m-am simtit aiurea de tot... Lasa ca dau eu jos kilele astea si nu mai ies din casa nearanjata (ceea ce nu s-ar fi intamplat inainte, eu eram destul de bibilita, acum singurul meu lux e dusul zilnic)!
Gogolos si bebe mic si mancacios

Mergi la inceput

mai, mie mi s-a facut rau instant... cand am citit... la odisee... la mamicile de ian febr... una din fete a murit la nastere... andreeaC...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cristina si Teo, nu m-am gandit la filtre la robinet... Filtreaza si chimic, sau numai mecanic? Ca cica alea pe care le-am vazut eu in Carrefour ar filtra si chimic. Barbatul meu zica ca ce sa filtreze chimic, poate cateva chestii, ca n-au ce sa bage in el, ca sa filtreze chimic toate r..turile care circula prin apa de pe tevile Bucurestiului! Si in cazul asta, poate renteaza filtrul de la robinet! Ca macar folosesc apa mai buna si la mancare, si la cafea!
Aveti idee?
Bebe al meu doarme, ma reped sa-i tai unghiile!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

filtrul de care ziceam eu e doar mecanic, nu si chimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Gogolos, asa face si al meu! Dar imi dau seama daca a mancat suficient pentru o singura masa si il suport sa urle putin. Ai sa vezi ca se potoleste intr-un minut. Pare luuuung minutul ala, dar o sa-i atraga atentia ceva, fie perna pe care te rezemi, fie propriul lui ragait... Al meu face asa numai la masa de la 7 si 10 seara. In restul zilei nu. Doar scanceste un pic nemultumit cand il iau de la san si mai cauta disperat cu gurita, dar se potoleste cand ne uitam unul la altul si rade. Crede-ma ca nu il infometez, vezi doar ce tonaj avem!
La masa de seara cel putin, urla cand il pun la ragait, dar dupa ce il legan putin si ragaie, se potoleste si incet-incet i se inchid ochii. Aseara s-a uitat fix in ochii mei vreo 5 minute interminabile si vedeam cum i se incetoseaza privirea si in cele din urma a adormit... Scumpetea.

Mai fetelor, cata vreme o sa fiu indragostita pana peste urechi de bebele meu?!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina, Alina, Anamari si Tania sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Teo, succes maine la examn!

In legatura cu apa plata eu folosesc Bucovina,sunt multumita de ea si atunci cand nu gasesc ii cumpar Izvorul Alb.Apa de la robinet eu nu o folosesc decet la mancare cu toate ca stau intr-un bloc nou si tevile sunt "curate",dar tot nu am incredere sa beau nici eu.

Cristina, cum a murit,ma sperii,Doamne saraca!!! Caut si eu acum sa citesc,daca gasesc!

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am citit acum si inca nu mi-am revenit,cum e posibil sa mori la nastere acum in anul 2006,in Bucuresti...biata de ea si bietul copil si familie! Cred ca sunt distrusi! Sa la dea Dumnezeu putere sa treaca peste soc si sa creasca copilul!

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cristina cand am citit ca te bucuri de evenimentele mele credeam ca te bucuri in primul rand ca maine Silvia mea cea draga implineste 4 ani!!!! Pentru mine asta e cel mai mare eveniment al saptamanii! Bineinteles ca ma bucur si pt galma si ptr mixer, dar Silvia... e muuuult mai importanta!

M-am inspaimantat de ce ai zis, mai ales ca moartea mamei la nastere e f f rara in ziua de azi.... merg si eu sa citesc.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput