Cada din acril sau tabla, urgent!

Cada din acril sau tabla, urgent! | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Marea nedumerire la ora asta este ce fel de cada sa cumparam, stie cineva care e mai buna...azi trebuie sa dam raspunsul la depozit si nu stim ce sa alegem! Se pricepe cineva la astea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

ce mai zice lumea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

De fonta, dar e mai scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am revopsit (emailat) vechea cada de fonta. A durat cateva ore, apoi am asteptat cateva zile sa se usuce complet. Costul a fost cam un sfert din costul uneia noi, dar am scapat de santier si alte costuri cu demontarea ei si montarea alteia noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am cada de acril si votez pentru ea, sunt multumita. Arata foarte bine, se curata uosr, si cand ma asez in cada nu am senzatia aceea de rece. Nu stiu in timp cum va fi, o am de doi ani jumate si pana acum e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

De acril!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

acrylic fara nici o ezitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Categoric,acrylic,nu se compara,ma refer in primul rand la intretinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Pana la urma am luat de tabla de 4 mm dublu emailata, a trebuit sa facem comanda repede si nu am apucat sa ne lamurim prea bine ce si cum! Asa ca...stiu ca acrylul are si un aspect mai placut si mai ales imi place ca nu e rece , dar ce sa-i faci asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Carla iti raspund si eu desi e cam tarziu... Lucrez intr-un show-room de sanitare deci ia-o ca pe o parere de "profesionist".
Parerile sunt impartite, chiar si la noi, cei din domeniu... Depinde foarte mult si de producator.
Cazile din tabla standard adica 170x70 sau 150x50 au meritul de a fi mai spatioase. Dar sun mai reci (si apa se raceste mai repede in ele) si mai si suna cand curge apa in ele. Colega cu care lucrez si-a luat de tabla...
Cazile din acril sunt mai frumoase, cu forme mai dragute (acrilul poate fi modelat...) si sunt calde, antiderapante. Dar depinde de producator. Noi avem cazi de 4 mm, dublu intarite, produse de o fabrica a firmei noastre. Acestea sunt albe si pe dos si se vede de la o posta calitatea. Inainte le aduceam si noi de la altcineva si comparativ sunt mult mai bune. Se vede diferenta cu ochiul liber (mai avem cateva modelul vechi in depozit)
De fonta sunt cele mai trainice, asta verificat.

DAR cele mai bune sunt cele din metacril. Noi le aducem de la un furnizor din Italia. Metacrilul contine un gel special care le confera o rezistenta mai mare si nu le permite sa ingalbeneasca, Materialul e mai dens, mai lucios. E alb "in masa". Sunt ceva mai scumpe (cam ca si cele din fonta este una fara hidromasaj).

Sper ca v-am fost de folos...

Toate cele bune.

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Asta este noi ne-am grabit sa dam comanda si nu am avut timp sa ne documentam prea bine! Oricum nici bani prea multi nu aveam sa dam pe una din acryl mai de calitate asa ca am facut un compromis! Ce mi se pare aiurea cu dimensiunile astea la cazi 1,70 si brusc sar la 1,50 pai frate si cu 1,60 ce faceti? Noi am cautat de am capiat cada de 1,60 si nu gaseam decat din acryl la super preturi! Pana la urma am facut comanda nu stiu exact de la ce fima !

Mergi la inceput