Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nina, lasa, chair eroina nu sunt. tu vorbesti!!! tu faci pentru Cristina mai mult decat eu pentru toti trei la un loc!!!
E asa de bine, inca... doar mama e la mine. Parca vad ca iar patesc ca la Daria, dupa 3 luni cand pleaca o sa am inca tot ale 10 kg in plus de acum!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleu fetelor,n-am vrut sa supar pe nimeni cand am zis ca sunt baba deja la 30 de ani si ca nu stiu cand il fac si pe al doilea.Tocmai ca am zis ca mai vreau unul dar nu acum ci mai incolo.Deci tot pe la 30 si ceva de ani.Ma refeream doar la faptul ca mie una mi-a teama.Am tot citit ca cu cat inaintezi in varsta e mai riscant.Cu toate ca realitatea ma contrazice.Am o prietena care stia ca nu poate face copii, care acum 4 ani a infiat o fetita si culmea, anul trecut a ramas insarcinata si a nascut o frumusete de fetita(la 41 de ani).Se confirma inca o data zicala"niciodata sa nu spui niciodata".
Nici eu nu m-am grabit cu bebele.M-am casatorit la 25 de ani si ne-am hotarat sa o facem abia la 28.Pt ca intotdeauna zici sa mai faci si aia si aia ca dupa ce vine copilu e mai greu.Si am vazut ca chiar asa e.Eu acum din contra am mai mare admiratie pt cele care fac copii pe la 20-21 de ani.Pt ca chiar ca un copil iti schimba viata asa cum bine spunea cineva inainte.Chiar iti acapareaza fiecare moment.Si te maturizeaza.
Si mai auzi pe cate unul:"da bai da o sa fii soacra batrana".Apai lasa ma sa fiu eu sanatoasa sa-mi vad fata mireasa ca la cum evoluam noi acum cred ca se va marita si ea pe la vreo 30 de ani.Sau tot asa de bine poate sa se marite la 15. Nu poti sa stii.
Eu chiar am nevoie de incurajari acum ca sa-l fac pe al doilea.Sunt undeva la 50%pro si 50% contra.Eu mai am 3 frati si nu mi-ar fi placut sa fiu singura la parinti.Dar momentan nu ma vad in stare sa am grija si de cea mica si sa mai fiu si insarcinata si sa mai am o mogaldeata.Asa ca mai astept sa mai creasca putin.Desi si eu ma lovesc zilnic de aceeasi intrebare:"de ce nu-l faci si pe al doilea ca-i cresti pe amandoi o data".Usor de zis, greu de facut atunci cand esti mai mult singura.Si le spun franc in fata ca nu mai fac(desi mai vreau cum v-am mai zis).Dar sa ma lase in pace.Exista um moment potrivit pentru fiecare lucru in viata.Cred ca daca as ramane acum l-as face.Dar asa,pe nepregatite.Altfel, sunt hotarata sa mai astept
Inca o data zic:era o parere strict personala si nu am vrut sa jignesc pe nimeni.Doar spuneam ca mi-e teama mie.
Hai pupici la toate si nu fiti suparate.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

E balanta manca-l-ar scorpia de barbat cochet si bun la suflet
Noi suntem tare tampitei impreuna, ne distram in doi, radem din toate prostiile, numai minte de oameni maturi nu avem. Si suntem de cinci anisori impreuna iar de trei legali.
Georgi nu ai jignit pe nimeni, de fapt eu iti multumesc ca ai deschis practic subiectul si asa am avut si eu curaj sa spun ce gandesc..iar acum ma simt mai bine,mai usurata pt ca am cu cine discuta fara sa imi fie teama ca voi fi judecata , eventual catalogata drept egoista.
Hellene bine v-am regasit, mi-a fost dor de voi sa stii

quote:
Originally posted by mstef

.Sotul tau in ce zodie e, de va potriviti asa bine?
Esti haioasa,m-a distrat chestia cu fantoma menopauzei!

Michi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineata ! Se cunoaste ca sunt insarcinata ... ma trezesc prima (insomnia bat-o vina)

RALUCA incep cu tine scumpo, nu te mai stresa de ce iti spun toti si nu-i mai baga in seama ca nu se merita! Draga iti spun din experienta sa le raspunzi ironic " NU VREAU COPII" si cu timpul te vor lasa in pace...
Eu din 14 ani de casnicie vreo 12 m-am "luptat" cu cu astfel de oameni... si nu vorbesc de cei din familie care se resemnasera de mult... sunt singura la parinti si iti dai seama cit de mult isi doreau un nepot.
Dar vecinii parintilor mei la tara au mers atit de departe cu ironiile si rautatile ca i-au spus tatalui meu " ce sa faci ai si tu grija de ciine dak nepoti nu ai "( am avut un catel pe care il mai lasam la parinti cind plecam in concediu)
Eu le raspundeam rautacios ca nu vreau sa fac copii ca imi ajunge catelul pe care il consider copilul meu si ca nu vreau sa fac copii niciodata...bla bla si le inchideam gura!

Am mai spus, am facut atunci cind am considerat noi ca este momentul si acum ride mama de mine si imi spune ca nici dak faceam copil de fata mare nu se raspinde vestea mai repede in sat...
dar sa nu mai spun balarii ca sa nu te plictisesc, asa ca in concluzie draga mea sa nu te mai superi pe astfel de oameni pt ca asta este scopul lor sa te faca sa te simti prost sa le raspunzi dupa cum merita !

Si acum sa te pun la inceracare : Da cind faci draga si tu un copil nu vezi ca ai 30 de ani ?????

Astept raspuns !

dolcebaby

Mergi la inceput

Mei fetelor MIRAK , HELLEN, CARMEN, toate care a-ti facut cezariana, a-ti vrut sau nu la momentul respectiv, eu va multumesc din suflet pentru sfaturi si nu am cum sa ma supar pe voi dar eu vreau CEZARIANA CU ANESTEZIE TOTALA pentru ca altfel nu pot ... imi vine sa pling de frica cind stiu ca mai am putin si cu toate ca arat ca un balon as mai sta un an asa si cred ca tot nu as fi pregatita...

Ce sa fac asa am fost de cind ma stiu... Sa va povestesc acum citiva ani cind am facut operatia de apenticita care de fapt a fost peritonita pt ca am stat pina in ultima clipa si eu vroiam un tratament sa imi treaca... ma rog la sala de operatie am ajuns cu greu, eu tipam de nu imi recunosteam nici eu vocea si dr. cu sotul ma duceau de cite-o aripa iar eu puneam frina, ii amenintam ca voi sari de pe masa dak imi fac rahie si plingeam de mama focului, cu toate calmantele pe care mi le-au dat ei frica mea nu s-a diminuat .

M-a stiut toata sectia de la chirurgie si bolnavi si asistente si femeia de servici cred...ma strigau "victima"
Vedeti mai fetelor dak fac asa si la nastere ??? Sper sa ma cuprinda si pe mine vreo rusine ca doar nu sunt prima care naste... (asta inseamna ca imi fac curaj dar nu ma cred nici eu) Nici la tv nu ma pot uita cind se face o injectie.. ce sa va mai spun sa va conving ?????
Sunt vai steaua mea !!!

Va pup pe toate si va multumesc ca va ginditi la mine !!!!

dolcebaby

Mergi la inceput

GEORGIANA acum ma iau si de tine !
In primul rind ti-am vazut fetita in poze si este o frumoasa, sa dea Dumnezeu sa va bucurati de ea si sa va aduca numai bucurii !!!

Stai linistita ca nu ai suparat pe nimeni, eu am spus nu ma simt asa ca...eu cred ca nu conteaza virsta ci sufletul asa ca si la 60 de ani poti sa fii tinar si frumos, nu vb prostii am cunoscut astfel de oameni si mi-as dori sa pot ajunge si eu la fel. Sufletul se reflecta intotdeauna pe chip. HAi ca iar am dat-o in balarii...scuze !

Referitor la al 2 lea BB numai tu cu sotul tau puteti hotari daca va veni si cind va veni.
Eu am fost singura la parinti si nu imi place si sufar pt copilul meu ca va avea aceeasi soarta ca mine pt ca eu nu sunt in stare sa ii fac un fratior

VA pup si mai vb !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.vad ca nu mai sunt prima la semnat condica.
georgi, si eu sunt in aceeasi situatie de a mai face un bebe:50% pro si 50% contra.dar nizi eu nu ma vad in stare cu unul de vreo 2 ani si ceva si cu inca un bebe.si nu vreau sa ma ingrop de tot in casa.vreau si eu la servici, sa-l vad pe razvan la cresa, ca se joaca.in plus nu sunt asa convinsa ca voi mai face unul.desi si eu am o sora si nu as vrea ca razvan sa fie singur la parinti, dar vom mai vedea ce va fi.trebuie gandita foarte bine problema.
fetelor, stati linistite cu varsta.nu va mai faceti atatea probleme.nu va mai luati dupa gura lumii, ca e tare rea.
mira, am vazut pozele.sunt superbe comorile tale.pupici la toti 3.
la noi este ingrozitor astazi de urat.ne cam plictisim prin casa, dar asta e.pupici tuturor.un inceput de we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neata dragelor!
Laura, eu anest. generala am avut, a fost bine, asa o senzatie misto am avut, oricum a durat 3 secunde pentru mine, ca m-a pus sa numar, ciudat oricum, insa teama a disparut cand am urcat pe masa! Eu am mers sa nasc si poate de aia nu am mai avut teama de la operatia de apendicita! Toate cunostintele mele de psihologie le-am pus in aplicare in ziua aia sa nu transmit copilului teama si sa ma simt mai relaxata si pregatita sa il pupacesc pe bebe. Partea nasoala e ca am vazut bebe a doua zi, ca m-au dus la reanimare. Dar acum, in ansamblu, e totul ok, as repeta situatia cu mare drag! Si chiar daca atunci cand am vazut ca nu mai pot am cerut cezariana, nu are nimeni dreptul sa ma judece pentru asta si ma simt bine in pielea mea!
Hai va pup in gasca mareata, ca sunt la munca!
O zi buna si... cele bune!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

neata la scorpiutze harnicutze

..tare rau, uite la asta nu ma gandisem pana acum
Pai o sa zic si eu ofuscata de acum " Nu vreau copii da' daca te oferi sa mi-i cresti tu uite acu ma pun pe treaba!". Sau si mai bine " da ce atata graba..pana la 66 de ani mai e o gramada de timp " Cred ca o lesin de ras cand o sa vaz ce fetze fac..ca deja am vreo doi musterii!
Tare bine mi-a facut discutia asta, parca nu ma mai simt asa de anormala

quote:
Originally posted by dolcebaby

Buna dimineata ! Se cunoaste ca sunt insarcinata ... ma trezesc prima (insomnia bat-o vina)

RALUCA incep cu tine scumpo, nu te mai stresa de ce iti spun toti si nu-i mai baga in seama ca nu se merita! Draga iti spun din experienta sa le raspunzi ironic " NU VREAU COPII" si cu timpul te vor lasa in pace...

Si acum sa te pun la inceracare : Da cind faci draga si tu un copil nu vezi ca ai 30 de ani ?????

Astept raspuns !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna fetele.Pupici
Laura, merci de compliment.Zici ca e frumoasa maimutica mea?Sa stii ca e si f. cuminte(cu exceptia crizelor de rigoare cand vrea de exemplu sa deschida usa la frigider sa-si ia ea ceva de acolo si alte faze d'astea).Se rezolva totul in momentul in care ma uit urat la ea si ii spun ca m-am suparat.Iti doresc si tie un bebe cel putin la fel.
Nastasie, sotul meu ii mai zice la zambareata ca mai face el unul si o sa-i ia jucariile.Si eu ii zic ca daca vrea acum sa se duca sa-l faca cu cine vrea el si sa-l aduca acasa pe la vreo 3 ani.Ca pe urma il creste el.Deocamdata nu ne grabim.Nici el nu ma streseaza ca vede ca uneori mi-e greu si cu unul.
Hai sa va zic cea mai tare faza:dupa ce marti mi s-a spus ca sunt prima pe lista , azi, aceeasi persoana mi-a zis ca sunt foarte aproape de primul loc.rezultatele nu s-au afisat inca pt ca directorul e plecat si se afiseaza luni dupa 12.M-am amuzat foarte tare.De marti pana azi probabil ca s-a mai modificat ceva.Stiti voi la ce ma refer.Asta e.Vorba lui Mircea Badea:traim in Romania,si asta ne ocupa tot timpul.
Nu stiu de ce , dar nu prea m-a afectat.Cred ca pana la urma mi-a facut tare bine ca am mers la examen pt ca mi-am demonstrat mie insami ca pot si ma voi duce cu fruntea sus si la alte examene.
Oricum ma duc si luni acolo ca vreau sa vad cine e acum pe primul loc.Pt ca eu oricum aveam o banuiala si vreau sa vad daca se confirma.
Laura, eu tin minte ca ma trezeam in fiecare dimineata in jurul orei 5 sa ma duc la toaleta.Parca eram ceas.Si pe urma nu mai puteam dormi.Desi nu am avut burtica mare era un chin noaptea.Stii cum dormeam cel mai bine?Pe o parte cu o perna sub burtica si cu una intre picioare.daca nu ai incercat , incearca si asa sa vezi cum iti e.
Hai ca va pup pe toate ca ma duc sa-i dau sa pape si sa o bag la nani.Mai intru dupa ce adoarme.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput