Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Georgiana sper sa obtii postul pt care ai dat examen dar te vad cam dezamagita de chestia cu LOCUL... care s-a modificat intre timp.

Eu cred ca la aceste "examene" se stie cine va fi pe primul loc... asa functioneaza sistemul nostru de tot kk. Ce sa mai zic ???
Oricum noi suntem aici si te sustinem

Iti tin pumnii pt luni sa fii tot pe primul loc !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit! Mare agitatie aici vad in legatura cu nasterile, varsta...Ma lasati sa ma laud si eu un pic?Hai sa va povestesc, deci, eu am nascut primul meu copil(si singurul ca la al doilea nu prea imi vine sa ma mai gandesc), inainte cu 27 de zile sa implinesc 33 ani.Am avut o sarcina super usoara, am nascut la 39 de saptamani, nastere normala, un baietel de 3476g si 52 cm, sanatos tun. Aici in Japonia, daca nu ai nevoie neaparat de cezariana, nu exista sa fie facuta la cerere!Inainte de nastere, la ultimul control, am vb. cu medicul meu sa-mi faca anestezie epidulara, la care nu a prea fost de parere ca este bine sa mi-o faca.In orice caz, am avut un travaliu de 9h57', nu extraordinar de dureros, in schimb extraordinar de obositor.Nu am avut nici un fel de complicatie, dupa nastere la o jumatate de ora m-am dus linistita la toaleta si cand am iesit de-acolo m-am si speriat cand am vazut o asistenta care pazea la usa.Ii era frica sa nu mi se faca cumva rau si se minuna intr-una cum de nu am nevoie de ajutor ca sa ma deplasez.In orice caz, cam la 2 ore dupa nastere, am coborat doua etaje ca sa-mi sun parintii sa le dau marea veste.M-am simtit extraordinar de bine, nu am avut nevoie sa stau pe scaunele speciale tip colac,m-au externat inainte cu o zi de termen...si cam atat.

DOLCEBABY, nu e cazul sa-ti mai recomand si eu nasterea naturala, alegerea ai facut-o deja, vreau sa-ti spun doar ca nu conteaza varsta la care aduci pe lume un copil.De ex. am o prietena care acum are 25 de ani si are un baietel de 1 an si 5 luni, vreau sa-ti zic ca a nascut foarte greu, copilul a avut complicatii la nastere, a trebuit saracutul sa mai stea o luna internat, vai de ei! Acum sunt bine amandoi!
Vroiam sa te mai intreb unde anume in Berceni locuiesti?Poate cand vin acasa in aprilie reusim sa ne intalnim! Te pup si sarcina usoara in continuare!
Fetelor ma bucur tare mult ca ne-am inmultit!Eu am tras chiulul in ultimul timp si v-am citit deocamdata asa pe sarite!Sper sa am un pic de liniste ca sa o pot face.
NASTASIE, ce mai faci?M-ai intrebat de Alinut daca mai este cuminte? Nici nu stiu ce sa-ti zic...parca imi este si frica sa nu-l deochi...mi se pare mie sau parca s-a mai potolit un pic?!?!Am avut sedinta la gradinita si educatoarele sunt foarte multumite de el, super incantate ca intelege jp,in schimb...are o viteza in picioare de ne-a speriat pe toti! Cand se pune pe fuga, sa te tii!Razvanelu' ce mai face?Va pup!
GEORGIANA, vad ca nu ai de gand sa vii la cafea!Nu-i nimic, lasam pe alta data! Te pup si iti tin pumnii in continuare!
HELLENE, ce se mai aude?Se rezolva problema serviciului? Georgica ce face?Va pup!
CARMEN, ce mai faci?Te pup!
EMMA, Alinutul meu nu a facut nimic interesant de Valentine's, cand o mai creste cred ca o sa aiba parte de o gramada de ciocolata din partea fetelor!Daria ce mai face?Tu esti bine? Va pup!
Fetelor, eu ma opresc aici, va pup pe toate, un weekend minunat va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Lori mi-ar face o placerre deosebita sa ne vedem in aprilie, eu atunci voi naste, cam pina-n Paste dak fac cezariana sau cum hotaraste dr. ...m a rog stau pe Brincoveanu pe linga Budimex.

Mai fete scorpiute sa stiti ca nu sunteti deloc active...
Eu am avut forumul blocat, poate si voi, asa ca va iert de data asta!

Va pup si wk placut !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari scorpiute,

Iata-ma dupa doua saptamani de absenta,concediu si tratament...am intrat sa va salut si sa urez noilor venite "Bine ati intrat in club!".
Dragelor,timp nu prea am avut sa va citesc.Adevarul este ca timp de doua saptamani nici nu m-am atins de calculator si din lipsa de timp ,dar si de spatiu.Saptamana de concediu medical s-a dus rapid,insa eu nu imi revenisem din pneumonie,injectabile am facut la greu(ca am dat si in flagmoane)...noroc cu Marius ca a avut curaj sa mi le faca el,ca altfel ajungeam la faliment tot platind fiecare intzepatura cu 50 000 lei....In fine,doctorita nu a vrut sa mai imi dea o saptamana de medical,asa ca mi-am luat o saptamana din concediul de odihna.Bine ca am mai stat acasa,ca nush zau daca imi reveneam plecand la munca...Oricum,dupa 13 injectii si inca un pumn de pastile sunt in regula acum,iar de luni o iau de coada...
Am avut musafiri de sambata pana sambata:surorile mele,nepotelul si sotul uneia din surori...Va dati seama ca a fost bal de negrii la mine acasa,in doua camere,cu doi copilasi temebelici si tipaciosi...In fine,frumos ca ne-am revazut...
No,va doresc sa aveti o duminica super si o saptamana cat mai buna!Pupici tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello doamnelor!
Cu treburi de sambata, pe care tot nu le-am terminat ca am avut si musafiri... dar tot am intrat aici putin, macar sa va salut, sa va doresc weekend fain!
Va pup in gashka, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
io nu prea sunt in apele mele,sunt si in perioada cu pricina,si obosita si plictisita si ma dor toate,eeeeh!.m-am cam saturat de robotit!aseara am facut placinte ,azi mincare ,poate imi face si mie cineva statuie!......sau macar un multumesc?!?!?
azi am iesit si cu Anda afara, ca deh....tati trebuia sa faca amiaza!nici nu m-am complicat sa -l trimit ca sa primesc un refuz ca dimineatza mi-a zis ca pleaca la serviciu si nu -l intereseaza cu cine o las pe Anda,prefer sa ma duc tot io,ca imi prind bine iesirile,desi alerg dupa gaza .mai grav e ca a inceput sa ma duca prin magazine ,azi voia la jucarii neaparat!si daca ii schimb directia tzipa de stie toata lumea!incepe circul ,cred ! si nu ai cu cine te intelege ca ea e "Turcul S.A."!
Ana,bine ca ai scapat,mare curaj sa-l lasi pe sotz sa te injecteze!
Elena,mai lasa treaba aia!Ma agit eu si pt tine !
We placut si pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna seara fetele.Asta e ora mea de DC pentru ca zambareata se culca cu tati de obicei si eu dau o fuga pe la voi.Saracul nici nu mai vine la pranz sa manance acasa ca daca-l prinde il ia cu ea la nani si nu prea are timp de pierdut.
Laura sa stii ca sunt dezamagita de ei, ca si firma serioasa ce se dadeau,dar tot ma duc luni pe acolo sa vad cum o mai scalda..Ce face bb?A mea seara cand ma asezam in pat incepea cu suturile de ziceai ca-s valurile Dunarii pe burtica mea.Ai incercat faza cu perna?
Lori-k am avut putina treaba zilele astea dar nu scapi de vizita....As vrea eu....Oricum cand iti bei cafeaua gandeste-te si la mine.Ce ma oftic cand povestiti ce fac bebeii vostri pe la gradi...Eu zic ca nu mai ajung odata sa ma inteleg cu ea, sa-i cumpar 7000 de carti de colorat si plastilina si papusi si alte chestii....Poate cand o fi la gradi s-o juca si ea cu papusile ca acum le arunca cat colo...Ea are treaba cu mingiile(avem cel putin 10)si cu masinutele(fara numar).Da' lasa ca ne facem noi mari...
Ana, ma bucur ca te-ai facut bine dar tot as injura-o putin pe d-ra aia a ta.Dupa ce ca n-ai dat de ea cand ai avut nevoie, nici nu a vrut sa-ti mai dea medical....Imi dai voie sa o-njur?
Carmen, eu sincer nu-ti inteleg sotul dar te admir pe tine pentru rabdarea pe care o ai.Hai ca de la Anda nu poti inca sa ai pretentii prea mari.Dar nici de la el?Uite aci un caracter de adevarata scorpiutza.Luptatoare.Ce sa-ti zic mai multe?Ti-ai cumparat ceva din oras,asa de suparare?
Va cam las ca mai am de dat o tura pe aci.
Elena,Nastasie,raluca,si tot va pupacesc pe toate.
Noapte buna.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Anda doarme dupa o baitza buna( de data asta in cada ,ultima ei baie fiind in buda si in galeata mea cu mop)!,si io am prins computerul sa av d c efaceti,dimineatza nu am putut intra pe DC.
Georgi,inca nu am luat nimic,mai astept,poate imi schimb masura!ei,nu-s chiar asa cum ma lauzi,mai am inc aputintica rabdare ,dar nu stiu pina cand.momentan incerc sa ignor!
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Seara buna scorpiute!

Cu chiu cu vai am reparat calculatorul, sper sa nu cedeze iar.

Toate merg struna,fata creste, vesela , sanatoasa.Ne-am mutat, taica-su singur, noi cu maica-sa . Ne intelegem.

Lucrez jumatatate de norma,destul de multumita.

Azi am iestit cu mos barbuta , cine isi aduce aminte, un fost coleg,dupa lungi incercari de relatie cu fostul, intorc pagina.poate iese ceva, alt gen ,mai stabil mai trecut prin viata , comunicam. Azi am fost doar la munte , la zapada,amandoi , la film, frumos...

E tarziu. Sper sa intru mai des. Pupici

Mergi la inceput

buna dragelor!
cam greu intru pe DC!
Syd,ce revenire spectaculoasa!bine ai revenit,te mai asteptam!
o saptamana buna pt toata lumea!

Mergi la inceput