Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Mstef crezi ca mie nu mi-ar place sa fiu curajoasa si sa nu imi fie frica ?????
Din pacate nu sunt asa si mie personal asta mi se pare cea mai usoara cale....
iti multumesc pentru incurajari si sper sa fie totul bine pina la final... te admir pt curajul care l-ai avut la nastere !!!

Te pup si mai vb !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ralucah de ce chiulesti draga ? Vrei sa-ti punem absente ?

Sa stii ca eu chiar nu ma simt batrina, adica nu imi simt virsta pe care o am,sotul imi zice mereu ca eu inca nu m-am maturizat...si tata ma intreba "cind ti-o veni si tie mintea aia"...asa ca poate vine si mintea odata cu BB
Si acum sa vb serios eu cred ca trebuie sa fii pregatit, sa te gindesti bine cum spui si tu sa ai curaj atunci cind vrei sa aduci pe lume un copil.
Iti doresc sa ai copii frumosi si sanatosi atunci cind te vei hotari !

te pup si mai vb !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara.ce de activitate pe aici.nimeni nu zice ca la 34 ani esti batrana si mai ales daca faci si primul copil.eu incercam sa-i spun laurei care sunt aspectele unei nasteri naturale, dar ea stie mai bine ce trebuie sa faca.hai, laura ca nu mai ai mult si vine fata.abia asteptam sa o vedem.va astept la mare sa-i facem cunostinta cu razvan.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Dolce baby ,dar eu nu am simtit absolut nimic cu rahianestezia,ba chiar ma enervam ca nu mai simteam picioarele si le-am vazut pe sus dintr-odata,tare ciudat.habar n-am cand au scos-o pe Anda doar cand am auzit-o. stiu ca cea totala sefacea la noi doar daca nu avea asta efect,dar e mai periculoasa,asa macar eram treaza .sa stii ca mie bb mi-a papat mintea,asa ca nu te baza pe asta!
Elena,terminat treaba,azi am fost robot!
noapte buna,pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Eu am rabufnit ca de mult ma chinuia chestia asta...anul asta fac 30 de anisori si eu una consider ca sunt tanara bine mersi si chiar nu simt ca m-ar alerga pensia din spate...dar problema este ca daca spui cuiva in modul cel mai sincer ca la 30 te gandesti sa mai astepti nitelus pentru copii, ca mai vrei sa copilaresti un pic, sar majoritatea cu gura pe tine ca esti egoista, ca te gandesti numai la tine, ca una ca alta. Adik mie asa mi se intampla...de ceva timp..si nu inteleg de ce. Imi doresc copii, nici nu concep sa nu fac sau sa nu infiez daca d-zeu nu imi va permite sa ii am, dar am decis sa mai astept...si ca atare ma confrunt cu replici de genul...vaaaai ce curaj sa faci copii la 34 de ani!! Si am rabufnit....ca aici stiu ca pot...stiu ca ma va intelege si pe mine cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Raluca,ai dreptate sa rabufnesti asa!Ca si cum menirea noastra pe lume e doar sa nastem copii.Asta a fost odata! Chiar vorbeam cu o prietena zilele trecute: inainte se faceau copii pe la 24-25 de ani si daca te prindea 30 erai deja mama batrana.Acum foarte multe femei se gandesc sa inceapa sa faca copii pe la 40 de ani.Asta-i viata, s-au mai desteptat femeile si media de varsta a crescut,nu mai sunt aceleasi reguli ca altadata.In Romania femeile inca se simt obligate sa faca copii devreme,chiar daca n-au cu ce sa-i creasca,chiar daca nu-i doresc,doar de gura familiei.In Canada,imi spunea cineva,de abia pe la 38-40 incep sa-si intemeieze familii,sa-si ia in serios obligatiile de mama si tata.
Eu mi-am dorit de mica o familie traditionala si 2 copii si nici nu am fost o ahtiata dupa cariera,sunt mai casnica de felul meu,dar asta nu inseamna ca trebuie ca toata lumea sa fie ca mine.Sunt femei care nu-si doresc copii...si ce daca?Trebuie sa le judecam si sa le punem eticheta de egoiste? Nu! Asa au ales ele sa traiasca si e dreptul lor.
Ce ma enerveaza unii (mai ales aceia care nici n-au copii sau au doar unul)cand ma intreaba cand il fac pe al treilea? Arat oare a masina de facut copii?
Asa ca Raluca,fa copii cand vrei si cati vrei si nu-ti mai bate capul cu ce zice lumea.Lumea e mereu curioasa:cand esti nemaritata,cand te mariti,cand n-ai copii de ce n-ai,cand ai unul de ce nu faci doi,cand ai doi de ce n-ai trei si asa mai departe...nu se mai opreste!Incearca sa fii tu multumita,pentru ca tu iti traiesti viata ta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Nici nu stii ce bine imi face ce ai scris!!
Ma rodea de mult treaba asta si am ajuns sa imi fie teama sa mai deschid gura ca sa nu ma aleg cu cine stie ce epitete..ca au mai facut-o alte fete mai demult la un subiect asemanator si a iesit scantei. sincera sa fiu am scris cu teama...dar prea ma chinuie subiectul. Eu m-am maritat acum trei ani, cu un om minunat dar la fel de copilaros ca si mine..si ne potrivim perfect, am si decis de comun acord sa ne mai distram in doi o perioada, sa vedem lumea, sa ne facem casa, etc. Ei, dar cand ma intalnesc cu cate cineva pe care nu il vad un timp, in 90 % din cazuri a treia intrebare dupa ce faci, ce face sotul..este ...si copii cand faci?? iar eu ajung sa ma simt ca o ciudata, ca ceva contra naturii..de multe ori imi vine sa raspund cu o magarie....si majoritatea isi iau aerul ala intelept de parca as avea fantoma menopauzei in carca si el/ea e singurul care o vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara scorpiuze, ute ca mai intru si eu!!
Am c-am tras si eu chiulul, nu am mai prea avut chef de nimic.
Laura, bine ai venit printre noi!!
Laura eu am nascut 3 prin cezariana, mi-am revenit repede dupa operatii, acum dupa 2 saptamani nici nu o mai simt, dar intotdeauna o sa am o parere de rau ca nu am putut sa nasc natural. Nici nu mia-m dorit si nici nu mi-am putut imagina ca as putea naste si asa, dar asa a fost sa fie, a trebuit ca sa-l salveze de David, a doua oara fetita a fost prematura, iar a trei nici nu a intrat altceva in discutie. Nu pot sa-ti spun cum e cand nasti normal, dar sa stii ca sunt dureri si la cezariana, 24 ore stai cu perfuzie si cu sonda, apoi incepi incet incet sa te ridici si sa te misti, nu poti manca vreo 2 zile decat supe si ceai...
Sa nu te superi pe mine, nu vreau sa-ti dau nici un sfat doar poate ca sa stii ce te asteapta. Pana la urma nu conteaza, sa scapati cu bine amandoua, sa fie bebele sanatos, ca noi mamele suportam orice pentru copilasi!!!
Noi suntem bine, doar spatele si piciorul inca ma dor si destul de rau, abia pot sa merg. Culmea ca operatia nici nu o mai simt.
Selin e o dulce si o cuminte nici nu stii ca o ai in casa. De multe ori trebuie sa o trezesc sa manace doar noaptea se trezeste singura.
si daca tot vorbiti de copii mai pun niste poze in album cu pritesele mele (printul nu era acasa) paote vi se face pofta de un bebe mic... aviz amatoarelor
Va pup pe toate, noapte buna!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Bravo voua Raluca,dati-i inainte si copilariti,plimbati-va ca dupa ce faceti copii,n-o sa mai aveti atata timp pentru voi.Sunt draguti,nu-i vorba,dar va vor manca tot timpul cu tot aerul ala al lor dragalas!Ei vor veni pe primul loc si pentru totdeauna!Intotdeauna te vei gandi daca ei au mancat,daca sunt in siguranta acolo unde sunt,daca sunt sanatosi etc...Si asta si cand vor fi mari! Iar cand isi vor lua zborul si voi veti fi din nou liberi sa copilariti,n-o sa mai fiti copii si deci n-o sa va mai stea bine.Sotul tau in ce zodie e, de va potriviti asa bine?
Esti haioasa,m-a distrat chestia cu fantoma menopauzei!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello dragelor!
Bine ati revenit Raluca si Michi!
Ca tot vorbiti de varsta si bebe si... restul, cred ca fiecare are bebe atunci cand crede si simte ca poate, si daca se leaga cineva de vreuna din noi (in general, de noi femeile) si ne zice "cand" e timpul potrivit... eu am o vorba, pe care am repetat-o prea des din pacate, aia cu cainele care moare de drum lung, si... de grija altuia! Eu l-am avut pe George la 29 de ani, am facut cezariana pentru ca asa era mai bine pentru mine si copil, daca ma gandesc bine... nu am privit operatia ca pe o operatie ci... ca pe o nastere! Asta m-a mobilizat ca la 5 zile eram fresh si cu un psihic ok, aveam de crescut un copil, ma asteptau noptile nedormite, deci... am uitat de operatie, acum ma uit si aproape nu se mai vede, insa mai greu m-am recuperat dupa operatia de apendicita de la 19 ani! Acum toti ma bombardeaza cu al doilea, ca e vremea, ca indata am 33 de ani... ca cere asta mic surioara... nu ca nu as vrea. Insa nu pot bate din palme si apare bebe in burta, trebuie sa fie sotul de acord (asta e in cazul meu) si trebuie sa ma gandesc ce ofer mai departe. Adica sunt factori care tin NUMAI de noi si de nimeni din exterior!
Daca privesc in urma, mi-ar fi placut sa fi avut bebe pana in 25 de ani, apoi al doilea la 30, dar... au lipsit factorii favorabili atunci!
Noi sa fim sanatoase, ca povesti sunt de cand lumea! Oricum o dai, tot pici rau uneori si esti comentat, insa trebuie sa ne vaccinam si sa ii luam pe toti ca atare!
Va pup, am filozofat cam mult, si neuronul a obosit!
Cele bune si noapte faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput