Minunatele scorpiute (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
abia acum a reusit gaza sa adoarma ,ma duc sa spal covoare ca mi-a comis-o Anda azi.pe liga asta a mai si "gustat"si era fericita!
Dolcebaby,ca vrei cezariana inteleg ,dar de ce anestezie generala?eu nu am avut anestezia generala si am vazut-o imediat dupa ce s-a luptat cu doctorul care sa dea drumul la pensa si la cordon!era nervoasa tare!dar sa stii ca eu mi-am zis dupa aia ca daca as fi semnat de bunavoie mi-as fi dat palme.nu stiu cum e sa nasti normal,dar oricum o dai tot acolo iesi ,ca e inainte,ca e dupa!te refaci mai greu la cezariana, dar daca nu esti pregatita psihic pt a naste normal,nu te sfatuiesc sa incerci sa regreti ca nu ai optat pt altceva.cum crezi tu ,asa e mai bine ,degeaba iti spun altzii ca e usor daca tu nu suporti la fel durerea.abia asteptam sa avem un nou membru pe forum,bebelina mica!ai grija de tine!dar geanta dece tre sa fie mare ,poate sa-ti mai trimita si dupa aia lucruri,nu?o sa te care cu valiza dupa tine dintr-un salon in altul!
Georgi,si io sunt la fel de "batrana"doar ca eu nu mai vreau alt bb.mi-ajunge !de-abia m-am lasat convinsa sa-l fac si pe asta.bafta miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Laura, chiar daca vei naste prin cezariana, tot esti curajoasa, fiind la 34 de ani si primul copil. Bravo ! Deci, nasti pe 4 mai, o capoasa mica(tauras), ca si noi, astea mai mari !
Eu o fetita mi-am dorit si asa am, desi toata lumea imi spunea ca va fi baiat dupa cum aratam insarcinata.
L-as face si pe al 2-lea bb, pana la 35 de ani, daca ar fi numai dupa mine. Dar de cand cu diabetul Cristinei, sotul nu mai vrea bb nr. 2. Insa, eu tot mai sper !
Va imbratisez si va pup cu mult drag, pe toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Carmen ce a comis Anduta pe covor ????

Lasa ma ca are noroc in viata asa se spune pe la noi !
Vreau anestezie totala de FRICA ...si sa stii ca nu este o regula ca te refaci mai greu dupa cezariana...depinde de organismul fiecaruia .
O prietana a nascut de sarbatori normal in totalitate si nici acum nu poate sa stea pe scaun de la cusaturi...ca are doua ...asa ca decit sa ma taie acolo... mai bine pe burta

dolcebaby

Mergi la inceput

Anina am DPN pe 8 mai dar cred ca voi naste in aprilie pt ca cezariana se programeaza mai devreme, dupa socotelile mele cred ca inainte de Paste dak o fi dr. de acord... va tin eu la curent.

Imi pare rau pentru Cristina am inteles ca are diabet, nu sunt in tema cu povestea voastra dar intru acum sa ma documentez si sa va vad pozicile

Pupici si multa sanatate !

dolcebaby

Mergi la inceput

ANINA nu am putut sa ma abtin si am intrat sa te felicit pentru fetita superba pe care o aveti, a luat ce a fost mai frumos de la voi

Este foarte frumoasa !!!!

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Anina,ai spus:
"L-as face si pe al 2-lea bb, pana la 35 de ani, daca ar fi numai dupa mine. Dar de cand cu diabetul Cristinei, sotul nu mai vrea bb nr. 2. Insa, eu tot mai sper ! ".
Am niste prieteni care au o fetita de 13 ani care are diabet de cand era bebelus si au mai facut inca doi copii dupa ea. Ceilalti doi,sunt baieti,au 11,respectiv 7 ani si sunt perfect sanatosi! Asa ca bafta la convins sotul,daca tu iti doresti asa mult!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

salutare la scorpiile mele dragi!!!
Am cam chiulit in ultima vreme dar sper sa recuperez
Dolce felicitari pentru bebelus, personal nu inteleg de ce te felicita lumea pe aici pentru curajul de a fi la prima sarcina la 34 de ani????? Am cam ramas uimita sincera sa fiu, pentru ca dupa axa mea de valori esti tocma tanara si perfecta pentru un prim bebe, probabil ca ai realizat si ceva in cariera si viata persoanala, esti matura, si multe altele...deci ce poate fi mai oportun la varsta asta decat un bebe? anyway asta e doar parerea mea, de femeie care si-a propus copii cam tot la 34 - 35 ani. Curaj are orice femeie care face un copil, din milioane de motive dar nu inteleg de ce se considera cumva varsta asta ...inaintata!
Carmen iti tin pumnii si sper sa se rezolve toata situatia asta, poate aveti nevoie de o vacanta ceva...poate pur si simplu trebuie sa va regasiti. Eu zic sa nu stai deoparte sa vezi cum se destrama tot. Daca totusi constati ca nu mai simti nimic pentru el si lipsa lui devine o bucurie pentru tine...atunci pune punct iubita si ia-o de la capat ca de aia esti tanara si frumoasa!!

Mergi la inceput

Dolcebaby,acu' o suta de ani, cand am nascut-o pe Ada,eu imi doream sa nasc normal,mi se parea o aventura fantastica.Mama si cu soacra mea,(care au nascut amandoua cate doi copii pe cale normala)mi-au impuiat capul ca nu si nu, ca mai bine fac cezariana,sa nu sufar etc,mai ales ca aveam si un mic defect la inima,din nastere.Asa ca eu,copil cuminte,(caci aveam doar 23 de ani)m-am dus cu aplomb la doctor si i-am spus (eram de-abia in luna a 2-a)ca eu vreau musai sa nasc prin cezariana.Si atunci doctorul mi-a explicat asa: ca din punctul lui de vedere e mai simplu:ma taie in ziua si la ora stabilita,ma coase si a scapat!Dar din punctul meu de vedere e mai sanatos sa nasc normal,deoarece in cazul unei complicatii (Doamne fereste!)este mult mai simplu sa o rezolvi in cazul unei nasteri normale,decat o complicatie aparuta la o cezariana.In cazul cezarienei se taie nu numai pielea de pe burta,ci si uterul,precum stii,deci interventia este destul de profunda si chiar daca se practica curent,este totusi o interventie chirurgicala de care poti sa te lipsesti daca nu e cazul.
Ca urmare, spre fericirea mea, am nascut normal si desi am avut complicatii la nastere(pentru ca m-am rupt mai mult decat facuse doctorul taietura si am avut hemoragie),totusi nu regret nici o clipa ca am nascut normal, pentru ca lucrurile s-au remediat destul de repede favorabil,iar nasterea in sine nu a fost grea.
Si dupa 10 ani am nascut din nou normal si de data asta fara complicatii,asa ca eu sunt pentru nasterea lasata de la mama natura.
Acum nu e obligatoriu sa faci ca mine,tu probabil ai alte argumente si stii ce-i mai bine pentru tine.
Orice ai hotari,eu iti doresc nastere usoara si sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

A,Dolcebaby,inca ceva! O prietena buna de-a mea era tot asa impotriva nasterii normale deoarece ii era frica,nu vroia sa se chinuie sau sa fie taiata acolo unde arata ea cel mai bine.Cand i-a venit sorocul insa,a luat-o cam pe nepregatite (era mai devreme decat s-a asteptat)si nici n-a apucat sa se vaite prea mult ca a si nascut!Cand am vorbit cu ea dupa,a spus ca ar fi fost o fraiera sa se chinuie cu cezariana cand a nascut asa usor!
Deci sunt pareri si pareri....

Mergi la inceput

Nina,m-am uitat si eu la pozele Cristinei si intr-adevar este superba!Merita sa mai faceti si altii!Iti doresc numai bine!

Mergi la inceput