Minunatele scorpiute (29)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelorsipentru aceasta zi speciala de primavara
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmensilva spune:
buna dragelor!
O primavara frumoasa cu tot ce va doritzi !
poate vine si caldura pina la urma!
pupici!
nastasie spune:
buna dimineata.va doresc multe martisoare, o primavara minunata(care se lasa asteptata) si tot ce va doriti.
elena, bafta in continuare.sa dea domnu sa fie cum iti doresti.
laura, ce sot ai.lasa ca poate tine si dupa ca doar o sa fii cu bebe.
va pup pe toate.acum nu am mult timp de scris, dar promit sa mai intru.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Dragutelor,
Aici,la Timisoara,e o zapada si un soareeeee....de te orbeste...Asa ca am parte de un 1 martie superb,dupa o dimineata cu ninsoare cu fulgi cat fluturii,martisoare primite de la colegii masculi si pupaturile de rigoare...
Va doresc si voua sa aveti o primavara frumoasa,plina de realizari si succese,sa fiti sanatoase si iubite la greu!
Georgi,ai mare dreptate....Cum scriam:atat timp cat sistemul sanitar si orice alte servicii din Romania vor merge ca racul mereu si greu se va ajunge la un sistem pus la punct...shpaga va fi la putere,pilele si relatiile.Nu dai ,ramai cu buza umflata,uitandu-te tampit spre altii care ti-o iau inainte!Sa fim sanatosi cu totii si Doamne-fereste de doctori,spitale si medicamente!
Adriana,la cat de activ e pilotistul tau mititel...te cred cat de greu iti vine sa ii gasesti ocupatie de stat in casa...Uite,o sugestie:noi am avut de pe vremea lui Alex un leagan d-ala de lemn,de pus in casa,Marius a pus niste bride in tocul usii si acolo am agatat leaganul si,cum se plictisea mandra,o hutzulam in leganush si o dadeam pana o lua somnul.Noroc ca nu se plictisea repede in huta-huta si ca ii place....Pupici la nazdravan !
Elena,cuscra draga,pan' la urma cum e?Ca io am citit postarea ta de 3 ori da' in mintea mea patratzoasa inca nu am inteles:ai luat examenul sau nu? Ho,ho....deci si al tau ca bradul face injectii...hihihihihi...ce bine,este?Si eu ma gandeam ca ce bine ca Marius mi-a facut,ca la asistente nu aveam voie sa zic nici car,mucles eram , insa la Marius imi permiteam comentarii si sti tu chestia cu mila...Norutza e nebuna din castraveti,ca de obicei:alintata la greu.Daca o cert sare tata-su cu gura de zici ca il pishca ceva la kur...Sa vezi:alaltaieri seara,io stateam cu Marius de vorba in bucatarie,iar mandra era in dormitor la TV si naiba stie ce film vedea ea acolo...La un moment dat ma striga mandra:"mamiiiiii...." Ii raspund...Ce crezi ca ma intreaba?! Cica :"Mamiiii...Uana e pintziesa?",adica Luana e printzesa?Poftim cultura la nor-ta...Si bineinteles ca raspunsul meu nu a multumit-o(i-am zis ca da,e printesa cea frumoasa,printesa lu' mami si tati)si l-a intrebat acelasi lucru si pe ta-su...care ta-su era ud tot,iti dai seama...Cam asta face norutza matale.No,te pup si sa pupi si flacaul roscovan din partea noastra!
Dragelor,si eu va pup pe toate si sa aveti o prima zi de primavara cat mai frumoasa si mai plina de surprize...stiti voi de care!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Hello doamnelor!
Sa aveti o primavara frumoasa foc! Si aici a nins de... abia se circula, zici ca e Craciunul, dar cata vreme suntem sanatosi, e superb!
Ana, azi imi dau rezultatele, sunam sa vedem daca au afisat! Apoi mergem, de parca nu pot sa ne zica direct la telefon! Dar sper ca e ok, numai daca li s-a pus pata pe vreuna din noi, poate sa fie altfel!
Va pup pe toate ca au venit oamenii!
O zi faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
georgi75 spune:
Fetelor intru si eu sa va urez o zi superba si o primavara minunata.Chiar daca afara e iarna.
La mine au inceput masculii sa apara la usa cu noaptea in cap.Cu flori si martisoare.Chiar adineauri a venit asociatul sotului meu cu flori pt mine si maimuta.Si a sunat la usa.Si numai ce o bagasem pe zambareata la nani(de 2 zile se culca singura la amiaza).Bineinteles ca a iesit si ea sa vada cine e.Sa o fi vazut cum a luat florile....Si i-a zis "mana"(adica sarutmana).Sper sa nu mai apara niciunul cat doarme ea.
Mi-am sunat si eu sotul sa-i aduc aminte ca e 1 martie si sa treaca pe la dame.Ca asta e uituc din fire.Pana diseara il mai sun o data sa ma asigur ca a trecut pe la toata lumea.I-am spus eu pe la cine sa treaca(sunt vreo 12)da' asta sigur uita pe cineva
Bai, in legatura cu calcatul eu sunt o fericita ca al meu e cu blugii si cu imbracamintea sport.Cand mergem pe la cate o nunta se imbraca si el in pantaloni si atunci mi se pare asa aiurea...Ca nu sunt obisnuita cu el asa.
In fine, va pup pe toate si uite cate o pt fiecare da la mine.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
georgi75 spune:
Fetelor, imi retrag cuvintele...
Mi-a venit sotul acasa.A trecut pe la toata lumea si mi-a adus si mie un trandafir.Deci nu e chiar asa uituc.
Asta seara nu iesim da' iesim pe 8 martie la o .
Bebelina a adormit si azi singurica.Victorieeee!!!!!!!!
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
piticasigogosica spune:
Dragi Scorpiute
La multi ani !!!
Sa fiti iubite si fericite si sa aveti o primavara frumoasa ,care sa va umple sufletul de bucurii!!!!
Sper ca nu m-ati uitat!!!
Va pup pe toate.
poze
Iri si Iris
miraklucker spune:
buna fetelor!!
La noi ninge cu soare!!
a doresc la toate o zi superba si o prima vara frumoasa!
v-as scrie mai multe dar Selin e la masa asa ca eu scriu cu o mana!!
syd bine ai revenit!! De multe ori m-am gandit la tine ce mai faci.
Prea multe nu am sa va spun, la noi nu se intampla mai nimic interesant, Selin e tare cuminte, doarme doarme si iar doarme... binenteles si manaca..... si face kk de nici nu stiu cate ori pe zi. Colici are foarte rar, i-am dat Gripe Watter care vad ca o ajuta, se linisteste imediat si doarme si mai bine dupa el. noaptea si-a facut deja cat de cat un program, se trezeste pe la 11.30- 12 apoi la 2 si la 4-5. Dar se intampla sa sara peste cate o masa daca se satura la cea dinnaite.
Ziua trag de ea sa o trezesc sa manace doarme chiar si 5 ore.
David si Daria nu mai pot de dragul ei, Daria o tot trage isi pune
capul langa ea, o scarpina adica mangaie pe cap... ii ia suzeta ceea ce nu o prea deranjeaja ca nu o prea vrea decat cand i-o indes eu in gura dar si atunci o scuipa imediat.
Am fost si la plimbare de cateva ori si la cumparaturi cu mama bineteles, se pare ca-i prieste afara ca nici nu clinteste in carucior.
eu parca ma simt mai bine m-a mai lasat durerea de picior!
In rest asteptam primavara care vad ca nu vrea inca sa vina.
hai ca pana la urma am reusit sa va scriu!!!
va pup pe toate!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Anina_n spune:
O primavara superba, tuturor si o zi plina de surprize placute si in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn