Minunatele scorpiute (29)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
georgi, asa e si al meu,nu-l scot din blugi si trening, bluzoane, etc.fericirea mea.si eu cand il vad in costum mi se pare aiurea, dar imi place cum ii sta.dar nu as vrea sa poarte tot timpul costume.iar in privinta uitarii asa e si al meu.uita de la mana pana la gura.ce zodie e sotul tau?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mstef spune:
Buna seara frumoase scorpiute!
Ati primit flori si martisoare de la iubiti,soti,frati,amanti?
Al meu sot cam avea azi draci ca era foarte ocupat la serviciu.Pe mine m-a "linistit" ca s-ar putea sa ajunga tarziu de la munca si sa nu apuce nici sa ne ia martisoare (are 3 fete acasa).Bine ca nici eu nu prea sunt nevoita sa-i calc rufele,ca vedeti,nici macar nu merita!(glumesc,,de obicei e atent)
Va doresc soti generosi in aceasta primavara cu zapada minunata!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
georgi75 spune:
Si mie imi place de el in costum.Mi se pare f. sexos.Doamne, tin minte ca la nunta noastra l-am vazut prima data in costum.Si eram impreuna de 5 ani da' nu-l vazusem pana atunci.De fapt nici nu avea costum.Ala de la nunta era primul lui costum(si deocamdata si ultimul,ca daca nu poarta, de ce sa mai luam altul?)Si mi s-a parut asa frumos ca cred ca m-am indragostit de el a doua oara....
Si hai sa va mai zic o ciudatenie.Imi place de el cand plange.Mi se pare super sexi.Cred ca m-am tampit.Da' daca-mi place? ce sa fac?
Al meu e gemeni(13 iunie).S-a intalnit cu mine... scorpioanca...
Mstef eu am facut un pact cu sotul meu.Cand venim acasa lasam dracii la usa.Da' nu ne iese intotdeauna.Asa ca intelege-l si pe el.Da tu ai doua fetite?Wow, visul sotului meu...El si-a dorit fetita si al doilea a zis ca vrea sa fie tot fata.
Hai pupici ca mai am de dat ture pe aci
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
nastasie spune:
buna dimineata.eu am avut show azi noapte cu razvan care nu a vrut sa doarma si acum e tare marait,nimic nu-i convine.e urat si azi desi nu bate vantuk, asa ca il voi scoate un pic ca de 2 zile nu a mai iesit si maine anunta iar vant.
va pup pe toate.
albumul meu
Anina_n spune:
Fetelor, si eu am scapat de calcat, caci Cristi al meu se imbraca numai sport. Dar pt. ca il vad fff. foarte rar la costum, imi place la nebunie cum arata.
Ce frumos inceput de primavara, totul alb.... si cu -18 grade, azi dimineata, la noi. Nu degeaba s-a mirat Cristinuca mea, cand a auzit de martisoare si ghiocei, iar afara nameti de zapada, "Deja a venit primavara ? ".
O primavara frumoasa si vesnica in suflete, sa avem, asta este important !
Sanatate si pupici, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
georgi75 spune:
Ziua buna!
Brrrrrrrrrrrrrr!
Anina da' ce frig e pe la voi.Eu nu cred ca as rezista.
Nastasie,ce are Razvanelu? O fi vreun dintisor...Uite
Va pup ca ma duc sa pap si eu
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
HelleneC spune:
Seara buna, dragelor!
Ce mai faceti?
Eu am facut azi o boacana la serviciu, am stricat unitatea de cd si a trebuit sa o repare sotul (noroc ca e de specialitate), altfel... insa am stat toata ziua stresata ca o sa trebuiasca sa scot bani multi din buzunar! Ziceam ca e marti, nici netul nu mergea, cand sa deschid si eu ceva... poc! George e nervos... trebuie sa ma uit pe cer sa vad cum stau stelele astea!
Acum astept cartea de munca sa imi semnez contractul, sa vad pe ce "perne" stau!
Astept primavara, la noi e zapada si se topeste.. ce este pe strazi, nu va spun!
Va pup pe toate, ma duc sa ma odihnesc, poate scap de ghinionul de astazi!
Noapte faina, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
dolcebaby spune:
Buna dimineata !
Ieri nu am semnat condicuta... nu am avut net dimineta iar apoi am fost la doctor pt control... cred ca de cind sunt insarcinata am devenit paranoica, pe toata perioada sarcinii am schimbat 3 medici acum sunt la cel de-al 4 lea. Sotul imi spune ca nu voi gasi niciodata un dr care sa nasca in locul meu. Va rog sa ma crede-ti ca am avut mare ghinion sau poate este foarte greu sa gasesti un medic cu adevarat bun la noi in tara.
Eu sunt si foarte pudica si vroiam cu tot dinadinsul o femeie... asa ca prima pe care am avut-o, prin recomandare, nu ma cunostea niciodata cind mergeam la ea si trebuia sa imi spun istoria de cite ori ne vedeam, nr. 2 mi-a placut, odata am fost la ea, dar nu mi-a placut spitalul, nr 3 a fost ok la inceput... dar la ultimul control a fost atit de aglomerata de ne consulta in grup ceea ce este super jenant. Eu ma resemnasem, mi-am zis ca asta e si nu ma mai sucesc acum in saptamina 31... dar nu a fost asa.
Ieri am fost la doctorul Nayel (barbat) si am ramas impresionata, este adevarat cind se spune ca un dr.barbat este mult mai atent si mai sensibil decit o femeie.
A stat foarte mult de vb cu mine si am stabilit chiar si sapt in care voi naste prin cezariana, peste 7 saptamini.
Dr. Nayel este foarte renumit in Bucuresti si chiar m-am simtit flatata de cit timp mi-a acordat si cum a stat sa imi explice fiecare amanunt... ce sa mai zic sunt foarte fericita ca am avut curaj sa ma duc la dinsul.
Nu am avut timp sa vad ce ati facut voi ieri dar plec acum sa citesc.
Va pup pe toate scorpiutele si sa aveti o zi frumoasa !
dolcebaby
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Bine v-am regasit!Ce mai faceti? Am apucat si ieri sa va scriu cate ceva dar nu stiu din ce cauza mi s-a resetat tot si nu am mai avut timp sa incerc inca o data.
nastasie spune:
buna dimineata.semnez si eu condica.
elena, tinem pumnii pentru azi.bine ca s-a reparat unitatea.o fi o perioada mai stresanta pentru scorpioni, una de tensiune.lasa ca trece si asta, asa cum trec toate.
lory, asa e sora mea, calca absolut tot, iar acum de cand le are si pe gemene cred ca e si mai mult.acum doi ani cand am fost la ea si eram insarcinata mi-a luat o zi le calc tot ce era in cosul de calcat rufe(bine ca am calcat cu pauze ca ma durea spatele de la sarcina), dar acum cand ma voi duce cred ca imi ia cateva zile sa le termin.sper din toata inima sa reusesc sa ajung la ea in primavara, desi ea ma cheama de acum.acum m-as duce doar sa stau dupa razvan ca e mult prea mic, afara la ei e frig deci nu-l pot lasa sa se joace.asa daca plec cu sotul si razvan e mai mare e alta treaba.plus de alta mama pleaca de pasti la ei, asa ca are ajutor acum, iar eu am zis in toamna sa ma duc.o sa fie casa plina de copii.
laura, eu din prima m-am dus la barbat.mi-l recomandase verisoara mea si m-am dus cu gandul doar sa-mi confirme sarcina dar atat de mult mi-a placut de el ca am nascut cu el.
la noi astazi este viscol atat de tare bate vantul.nici gand sa iesim afara ca ne ia pe sus.
nina, este ingrozitor de frig la voi.brrrrrr
georgi, razvan are deja 12 dinti si 4 masele, desi caninii nu sunt de tot iesiti si tot cred ca de la ei este asa agitat noaptea.
eu nu am nici un fel de apa de aseara si simt ca innebunesc.in bucatarie parca a cazut bomba si nu pot face nimic.urasc sa nu am apa, macar una din ele sa curga.si nici nu am foarte multa oprita si nici nu au anuntat cand ii vor da drumul.fug sa verific poate am noroc.
albumul meu