Minunatele scorpiute (29)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
a trecut si ziua de ieri, am avut mari emotii pentru alex, a stat el sa-i faca exudat cumintel dar cand a fost sa-i ia"margelute' din deget...a inceput plangaceala si a zis ca nu vrea sa-l intepe...urla de parca il taia in bucatele...acum asteptam ziua de luni sa vedem cum ies analizele.
eu sunt fericita ca astia mici ai mei au inceput sa stea din ce in ce mai mult impreuna se joaca atat de frumos ca-mi vine sa-i pup in fiecare secunda
va pup pe toate si va doresc o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
georgi75 spune:
Neatza scorpiutze.
Mama da' ce matinale sunteti...M-am trezit si eu pe la 7 dar mi-am facut putina ordine prin bibilioteca pana se trezeste zambareata(na ca voi mi-ati botezat-o si acum tot asa ii zic si eu).Acum ar trebui sa-i aranjez si hainutele ca daca o fac cu ea pe langa mine si vede ca le scot zice ca plecam pa si incepe maraiala.
Laura, vad ca te trezesti prima.Sa sti ca si eu am fost tot la barbat si mi s-a parut mult mai delicat decat o femeie.Cel putin dupa ce am nascut(intr-o jum de ora),a cusut la mine cred ca vreo ora.Si eu il intrebam:"dom'doctor, mai aveti mult?"Si el zice:"Stai ma linistita sa te aranjez aci, vrei sa ma ia sotul la bataie?Mai bine il chemam si pe el de afara sa-i iau masura sa se potriveasca mai bine"Un nebun.Plus glume si bancuri ce am auzit atunci...Avea o relatie super si cu asistentele.Iar dupa nastere, venea mereu la mine in salonBine ca i-am dat si plicul gros....Si la al doilea bebe tot la el ma duc.
Lori-k tu ce mai zici mai?Ce-ti face bebeul?Daca tot ai botezat-o tu pe fi-mea, nu vrei sa ne facem cuscre?Da' sa nu-mi pui fata la calcat ca ea saraca nu prea a vazut la noi asa ceva...
Elena, tinem pumnii si dai si tu o bere daca se rezolva?
Nastasie,e posibil sa fie de la canini.Eu auzisem ca sunt cei mai nenorociti dar nu am tras cu ei cum am tras acum cu maselutele.De fapt cu maseaua ca eu nu am reusit sa vad decat una iesita din gingie(m-a frecat aproape o luna pt o masea?) Io sper sa ma insel ca daca nu...
La noi e soare si adie vantul dar nu e chiar frig.Asa ca azi scoatem nasucul afara.Aseara a nins si acum e soare.Eu nu mai inteleg nimic
Hai va las ca vad ca bebelina nu are de gand sa se trezeasca si mai fac si eu cate ceva prin casa.Pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Ana68 spune:
Buna ziua la toate,
Intru putinel sa va doresc o zi cat mai buna si un weekend minunat!
Pupici la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mstef spune:
'Neata fetelor!
Dolcebaby,si eu am observat ca e greu in zilele noastre sa mai gasesti un medic atent si implicat,nu numai pentru nastere,ci pentru orice altceva.Din fericire,eu la nastere am avut parte de un asemenea medic,femeie,(vorbesc de nasterea celei de-a doua fete),de la spitalul Cantacuzino.Si am tinut in continuare legatura cu dansa,si pentru alte probleme care au aparut.Nu cred ca medicii ginecologi barbati sunt mai atenti,ei nu au de unde sa stie ce e in sufletul unei femei care aduce pe lume un copil,ce dureri are etc.O femeie care a nascut (si pe deasupra medic ginecolog)eu cred ca are mai multa intelegere fata de o noua mamica.Medicul cu care am nascut-o pe prima fetita era barbat,era intr-adevar calm si profesionist,dar mai putin implicat afectiv.Oricum,a fost bine.Conditiile si tratamentul din spitale sunt mult mai rele!Oricum,iti doresc multa bafta!Voi sa fiti sanatosi!Copilutul va fi tauras?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
Anina_n spune:
Ziua buna, scorpiutzelor !
Elena, la noi primavara este tare departe.... Toata noaptea a nins, la fel si dimineata. Dar stiti cum...parca cernea cineva zapada. Si tare frumos este afara, dar e luna lui martisor, nu a lui...gerar.
Nu am apucat sa va scriu ca mi s-a potrivit si mie ce ne-a scris Raluca despre bani. Chiar daca banutii au venit pt. Cristina si ceilalti pt. mama, pe numele meu au venit.
Ieri a fost ziua mamei mele(), dar o sarbatorim in weekend.
Lory, baba mea este pe 4, adica maine. Sigur va fi o zi insorita ! La fel sa fie si a ta si a tuturor de club !
Laura, tu nasti chiar inainte de Paste si s-ar putea sa fie berbec, pana la urma bb. La nume v-ati gandit ?
Si eu am avut barbat pe perioada sarcinii, dar greu mai scoteam de la el informatiile. Iar afectiv nu se implicase defel. Insa de nascut am nascut cu o d-na. doctor, caci pe ea am prins-o de serviciu la spital si mi-a placut, ma incuraja si ma mangaia pe mana in timp ce nasteam, ceea ce m-a surprins caci era prima data cand ne intalneam.
Adriana, caninii sunt cei mai durerosi dinti, nu degeaba il chinuie atat pe pilotist.
Ce fain ca veti merge la sora ta ! Mie tare mult imi plac intalnirile cu surorile si fratele meu. E atat de frumos sa ai o familie numeroasa, in care sa se si inteleaga bine toti intre ei.
Monica, ma bucur ca este bine Alex, acum.
Chiar ma intrebam zilelel trecute cand mai citeam aici, pe unde esti, tu, care zilnic semnai condica de dimineata.
Michi, ce fac fetele tale ? Pe cea mare cum o cheama ?
Ana, un weekend cat mai placut si voua !
Carmen, tot singura cu Anduta ?
Georgi, plimbare placuta la soare !
Mira, ce bucurie la voi in casa cu Selin ! I-a fermecat pe toti, chiar si pe fratiorul mai mare si pe surioara ei nu cu mult mai mare. Daria pe la cine are parul asa buclat ? Tare dulce este !
Esme, syd, Iri, voi ce mai faceti, pe unde sunteti ?
Va doresc un weekend cat mai frumos, desi s-ar putea sa ne mai "vedem", caci urmeaza un nou capitol ! Harnicute am mai fost saptamana asta !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Lory_k spune:
Fetelor, hai ca am mai prins un pic de timp liber si va mai scriu cate ceva.
Lory_k spune:
HELLENE si LAURA, imi cer scuze, nu am vrut sa va scriu cu rosu, nu stiu ce se intampla cu calculatorul meu, a innebunit!Ieri mi-a resetat tot si azi...alta surpriza! Nu va suparati, da?
nastasie spune:
mai fetelor, voi de ce aveti noroc de bani si eu nu?eu sunt de o luna la banca pt banii pentru luna nov si dec si nimic.doamna de la banca a zis ca mai mult o sa-mi vina telefonul la cat am sunat.
eu am avut baba pe 2.a fost asa si asa.
fetelor, eu nici macar nu am cautat sa am dr femeie.si mie imi era jena, dar mi-a placut de el ca doctor si am decis sa raman la el.si cu el as mai naste odata, desi m-a cusut cam ciudat ca toate asistentele se mirau.el este arab, turc(nu stiu ce natie) si faceau asistentele misto cand imi vedeau cusatura ca poate asa se coase la ei in tara lor.dar acum nu se cunoaste absolut nimic.e nou nouta.pe mine din toata nasterea mai tare m-a durut prima noapte pentru ca nu mai eram sub efectul anesteziei si ptr calmarea faceau injectii cu algocalmin si eu sunt alergica asa ca mergeam ca babele in baston prima seara.dar nasterea in sine nu a fost asa grea decat prima noapte in spital.
la noi e tare urat :cand iese soarele, cand ninge, cand se innoreaza.va pup pe toate si we placut.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Anina_n spune:
Lory, am scris chiar inaintea ta.
Emma este plecata la un curs la Sinaia in acest weekend. Sper ca te si distrezi, nu doar inveti, Emma !
Adriana, vezi ca si la mine, banii primiti doar au trecut prin mana mea, n-au intrat in buzunarul meu.
Fetelor, pt. ca eu nu pot sa intru in weekend pe forum, merg sa pregatesc acum, noul capitol al nostru si vin sa va anunt unde il gasiti.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68472" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Fetelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70380" target="_blank">cap. 30 !
Spor la povesti !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !