Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

acu' vreau si io aparant dintzooooos!
mi-ati facut pofta!

cami, il aveai si-atunci?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Carmen, mersi ca mi-ai adus aminte de podium. Uitasem ca mai trebuie modificat si el.
Cookie, bine ai revenit. Am facut modificarile in lista si acum te-am trecut cu 5 kg in minus. Felicitari si incearca sa le mentii "pierdute".
Fetelor, daca nu dati raportul lunea sau martea cel tirziu, va amin pentru saptamina viitoare, nu de alta dar ajung sa modific lista in fiecare zi si pur si simplu nu am timp!
Si pe aici e moda cu "zabala", ca eu asa ii zic. Cind vad cite o gagica bine, cu fusta scurta si subtirica si mai trage un zimbet cu gura aia plina de metal... Una e sa o porti cind ai probleme si alta e sa ti-o pui asa de fantezie, ba sa mai fie si colorata si cit mai roz daca se poate... Inchipuie-ti ca vrea iubitul sa te sarute, oare nu e incomod?
Tzuni mama, e greu sa fii sefa, e mult de munca (sau cel putin asa pare cind nu ai prea mult timp) dar sper sa ma obisnuiesc. Cit mai ai din daneza?
Crystina, azi nu te pentru ca ai fost la sala. Ai scapat de data asta.
Miag, tu n-ai dat raportul saptamina asta sau te-am pierdut eu pe undeva pe drum?
Mamicadulce, vezi ca esti in pericol sa fi tinut daneza degeaba...Nu ar fi si pacat de munca ta sa se iroseasca pentru o inghetata? Ai aminat mersul la sala din cauza problemelor cu Marc sau te-ai dus deja?
Sigrid, ce-ti mai face bicicleta?
Ioana, sper ca esti bine.
Doina, m-ai facut sa cu gura pina la urechi.
Zuzilici, vad ca ai mai mult tmp pentru noi. Ma bucur.
Azi am reusit sa merg din nou la sala, o ora.
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu stafide si lapte de soia
P: un sandvis cu piept de pui, salata
C: o portie mincarica de cartofi cu o felie de piine, salata, citeva migdale.
Inainte de sala: o banana, 2 guri de lapte de capra (tocmai l-am descoperit la supermarket). Intre mese: 1 ceai verde cu miere, 2 mere, 1 portocala.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Miag, tu n-ai dat raportul saptamina asta sau te-am pierdut eu pe undeva pe drum?

Delidana, cred ca l-am dat cand am venit de la socrella de la Galati. Cel putin am avut intentia sa raportez. Stagnez:69,5 kg.
Ma bucur ca te simti un pic mai bine.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Tzuni, in legatura cu sala. Astept cat mai multe detalii:
-ce program au acolo;
-cat costa un abonament complet;
-mergi si tu?

etc, etc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Miag ai ganduri mari cu sala de gym. Mult succes iti doresc.

zuzilici, da mai am ganduri..dar pana la fapte.....stii tu ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune..sper ca de data asta sa iau taurul de coarne si sa ma apuc de sport.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cookie
Sorry, n-am avut net zilele astea si n-am raportat rezultatele la daneza:5 kile!

Cookie si Sabina bulina

Cookie, felicitari pt daneza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

delidanaaaa io am slabit 6 kile,nu 4 cum ai scris in podium si din fruntasa am ajuns...carcotasaVezi acolo la categoria grea ca am inceput anul asta la 89 si acum am 83!!
lasa,nu-i bai poti sa corectezi lunea viitoare la raport,da sa nu uiti pliiiz,ca cine stie,poate subconstientul meu lucreaza sa fiu in ton cu raportul si mai bag o inghetata

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by miag

quote:

Miag ai ganduri mari cu sala de gym. Mult succes iti doresc.

zuzilici, da mai am ganduri..dar pana la fapte.....stii tu ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune..sper ca de data asta sa iau taurul de coarne si sa ma apuc de sport.

Tzuni mama, contez pe tine sa-i dai un "branci" frumoasei asteia in sala de la Majestic ... sa nu mai iasa din ea pentru vreo cateva luni bune , ca vad ca la teorie stie ce vrea dar se cam impotmoleste cu practica, cred.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
Mamicadulce - felicitari si la mai multe !
Cookie - felicitari ! Sa fii atenta ce papi de acum incolo sa nu patesti ca mine !

Stiti, mie nu-mi place ca`s prima pe podium ca ma incanta si ma face sa ma simt ok si dup`aia sa redevin
Sper doar sa reusesc sa ma tin de treaba anul asta ... nu imi vine sa renunt la dieta, inca ma simt foarte bine, dar cand ma gandesc la Pasti ... deja imi lucesc ochii
Ufff, m-am lungit oleaca. Scuzati logoreea

O seara frumoasa tuturor si o zi faina maine !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Cami la voi macar era mamica tanara, dar la noi si mamica avea vreo 36 de ani, asa ca iti dai tu seama ce alintatura a iesit. Ce faci esti acasa sau tot in deplasare?

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Trebuie sa recunosc ca esti mai tare la faza asta!
Acum sunt acasa, insa sambata iar plec la munte ... se pare ca sefului ii place sa ma vada pe schiuri! De data asta voi sta doar o noapte, insa sambata viitoare plec o saptamana. Nici nu-mi mai desfac bagajul ... il am pregatit pentru iesirea urmatoare!

Cami

Mergi la inceput