Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dragelor stiti ca se zice ca "speranta moare ultima", ei bine la mine cred ca incepe sa i se apropie ultimile zile. Zic asta pt. ca desi nu manac decat f. putin , cantarul s-a blocat si nu vrea sa mai scada deloc iar eu suntla pamant, vreau sa mai slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delidana, mai, adevarul e ca esti o fata de treaba , io pana v-am scris raportul, m-am obisnuit greu cu ideea aparitiei porcusorului in dreptul numelui meu si iata ca am obtinut iertare de data asta :), next time iti dedic 4 bazine in plus!

Zuzi, Cami, si toate fetele cucuietele, va pe toate si va multumesc pentru incurajari!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cami draga, din pacate nu mai am telefon de nici o culoare. Intr-un acces de "veselie" am dat cu el de un perete. Si...gata, i-am facut parastasul. Trebuie sa ma mobilizez sa ajung la magazin sa-mi iau altul, dar cum mie nu-mi place shopping-ul, mi-e greu sa-mi misc fundul spre oras... Cand il cumpar, te anunt. PROMIT!

Acu' sa nu va schimbati parerea despre mine! Is ardeleanca si calma de felul meu, dar mi se mai intampla si mie sa mi se umple paharul cu rabdare!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, Roxana 1974, pe unde stai tu in Cluj? In primavara asta dau o fuga pana la mama in Tg Mures si daca ai chef, vin sa ne vedem in Cluj. Sa bem o bere Ursus unde vrei tu, numai la Club Diesel nu, ca ne usca aia de bani. Poate mergem la Music Pub unde serveau aia intr-o vreme "jirosh chener". Stii ce-i aia, nu?
Te pup.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, azi am o dispozitie ceva mai senina...ca se mai misca si cantarul meu....of, da' greu mai e!
Am trecut pe carne slaba, cu salate si fructe, hai sa-i zicem un Scarsdale...

Pe lista am vazut ca-s cu un target pe care nici in visele mele cele mai roz n-as indrazni sa-l pomenesc(50kg)...Pai eu as fi fericita macar cu 55kg...
Ei, las' c-or veni si vremurile alea...

S-aveti spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Raportez o abatere: nu mi-am fiert cartofii in coaja ci asa, fara coaja ... Asta e ultima zi de cartofi si de maine incep orezul ... astept duminicaaa
Cami - beau apa 2 l + vesnicele efervescente cu vitamine. Tu ai tinut dieta asta ?
Georgiana - io`s senila, dupa cum bine stiti, asa ca te mai intreb o data ce dieta tii de te-ai plafonat.

Merg sa mai citesc in urma si revin.

Pupici tuturor din Oradea ploioasa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza!

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Meniul meu azi:

- cereale cu lapte semi-degresat
- mancarica de legume
- o cana de supa de ciuperci
- o felie de pizza cu salata
- struguri si capsuni

Carmen, ma bucur ca te simti mai bine! O sa treaca si faza cu oboseala! Lilly e bine, e la gradi..in culmea fericirii. Si io-s bine..am avut multa treaba zilele astea plus o stare urata de la vremea de afara (ploua si e frigulet)de aici si "cheful" de a scrie mai mult. Imi revin eu! Multi pupici!

Cami, saru'mana de intrebare! Lilly e bine deocamdata..sper sa nu mai raceasca prea curand desi vad ca la gradi sunt cativa copilasi putin raciti. MUlt, mult succes la slabit!

O zi buna la toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cami, ma bucur ca mi-ai simtit lipsa. Sa stii ca eu te-am urmarit din umbra la FIV, numai ca eu acolo nu intervin...

oLo, capul sus ca toate trec pana la urma si vine ea si primavara

Delidana, si eu te admir. Esti un exemplu de stil de viata corect si sanatos. Jos palaria!

Klaus, sigur nu ai o problema?

Ioana, in ce o maschezi pe Delia?

Georgiana, parerea mea este ca ti-ai facut varza organismul cu diete drastice tinute de x ori/an, si nu mai stie cum sa reactioneze. Ar trebui sa incepi sa cresti treptat numarul caloriilor ingerate si sa incepi sa faci sport in mod constant. Probabil ca la inceput vei sesiza o usoara crestere in greutate, dar in cateva saptamani ar trebui sa incepi sa slabesti incet, dar sigur. Daca nu, in cativa ani de "regim de viata" pe care il ai acum, te vei trezi la 80 Kg si infometata de moarte. Parca e pacat, nu ti se pare?

Eu raportez o zi fara abateri si cu miscare.

Meniul de azi (de post):
-paine cu salata Humus
-o salata de post
-supa de rosii si cartofi la cuptor cu seminte de floarea soarelui
-fructe

Diseara Winsor Pilates advanced.

Va doresc o zi buna si mai "vorbim".

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata.

Mia si eu iti fac complimente : esti frumoasa. Da' cred ca ti-ar sta bine si slaba.

Cami e foarte bine ca faci efort fizic in afara de schi, caci asa se progreseaza mai bine la schi, cu articulatii si muschi sportivi. Imi amintesc cu nostalgie de ale mele tinereti ...
Carmen, ai grija de tine. Idem pentru celelalte burtici !

Daria, Georgiana si celelalte fete cu diete stricte, aveti grija de sanatate !

Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea turceasca
- friptura de purcel. ciuperci. germeni de soia. un fruct
- salata verde si cruditati. un iaurt simplu

Acum ma duc sa-mi scot copilasii la sanie. Iar o sa-mi spuna cea mica cind urc panta cu ea in saniuta : "Fugi, mama, fugi !".

Pupici la toate.

Mik.

Mergi la inceput