Nou stil de viatza (86)
Raspunsuri - Pagina 13
Tzuni spune:
Fetelor,
azi nu sunt in forma mea cea mai buna so, va mai spun o data ca aparatul meu foto ajunge in tara la sfarsitul lunii, deci n-am cum sa pun poze.
mamamariana, multumesc pt explicatiile cu smantana de cocos (nu stiu de ce, dar traiam cu impresia ca daca laptele nu contine grasime, nu poti obtine smantana). Cat despre par, zau ca n-am taiat 3 kile! Ar fi fost ceva! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eftimie C. spune:
Dragelor, la mine net-ul a picat
ieri si azi merge cand vrea el
.
Va salut si sper ca maine sa fiu mai activa, altfel cei de la firma de net vor vedea o tauroaica infuriata
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Va salut si eu pe fuga.Ieri dupa masa si azi pana la pranz,am umblat ca nebuna sa ii caut Deliei costumatie pt vineri cand are serbare si trebuie sa o maschez.
Acum am terminat treaba si merg la gradi sa o iau sa mai stam putin afara pt ca insfarsit e cald si frumos.Maine cica iar ninge
asa ca profit de ziua frumoasa ce e azi.
Pupici dulci pt toata lumea si la gravidutze si la slabutze si plinutze!!!
Meniul de ieri:pateu-2 pct,paine-4 pct,ardei-0 pct,fanta-1,5 pct
paine-4 pct,nutella,gem-1 pct,miere-0,5
cartofi-2 pct,paine-4 pct,legume-0 pct,fructe:0 pct
Azi am mancat deocamdata:
paine-3 pct,sunca-2 pct
un castravete mare-0 pct
fanta-1,5 pct
Acum merg sa mai pap ceva si plec la gradi.
V-am pupacit!!!
IOANA
Delidana spune:
Buna
Azi am avut o zi foarte stresanta la servici, bine ca s-a terminat.
Miag, din cite imi amintesc am zis 3 ore de "sala", dar tenisul e ok, insa patinatul e cam "moale" asa ca se pune doar o juma' de ora, e bine?
Oricum, felicitari pentru ca te-ai apucat de facut miscare.
Carmen, mersi pentru observatia cu privire la listuta.
Roxana, bine, te iertam de data asta, mai ales ca zici ca ai fost si la inot, dar de saptamina viitoare esti in rind cu toata lumea. ![]()
Puskin, felicitari pentru sala, sigur o sa ai ce raporta luni!
Carolinah, felicitari si tie pentru sport, ai toata admiratia mea ca mai gasesti un pic de timp si energie pentru asta, cu toate ca ai si 2 copii care probabil ca iti solicita o mare parte din timp.
Tzuni, lasa ca miine te vei simti mai bine sint convinsa.
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: o salata: 1 cartof, 1 morcov, 100g fasole verde, 1 piept de pui, toate fierte si amestecate cu ulei de masline si oregano
Inainte de sala: 1 felie de piine cu pateu si castraveciori murati (am venit azi de la servici cu o foame uriasa)
C: o farfurie de ciorba de fasole, 1 felie de piine, ceapa verde.
Am fost la sala, 1 ora jumate si m-am simtit tare bine.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
pentru raport 68.5. bice, porci, floricele. mi-e perfect egal.Sunt necajita. Am fost bolnava, am (prea) mult de lucru, ploua intr-una. Sper sa vina primavara cat mai curand!
mephala30 spune:
Salutare!
Diana, sunt convinsa ca-ti vei reveni dupa nastere. Nu te mai stresa cu kg, ca oricum se depun.
Cum te simti? Mai ai arsuri? 
Delia, 
Miag, da, ai trasaturi frumoase.
Crys, nu mai zici nimic? Ce face Lilly? Tu? In afara de meniul pe care-l postezi zilnic...
Ioana, bafta Deliei la serbare. Sa pui si poze. 
Sigrid, ma simt bine, se pare ca greturile m-au parasit. Oboseala ma termina acum, obosesc si daca stau pe DC... ![]()
Va pup pe toate!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
cookie spune:
Fetelor, eu sunt
...dar tot pe mine...ca-s 
Ei bine, azi dimineata aveam 65,3 kg...
asa ca incerc sa pap doar dietetic...sa vad cat o tine minunea...
In schimb, ma laud si eu ca merg constiincioasa la sala de trei ori pe saptamana...si asta de luni bune...ei, sa vedeti voi ce muschi am facut...pacat ca-s greu de observat pe sub straturile de sunca ![]()
miag spune:
Sigrid, carolinah, mephala multumesc pentru coplimente.

delidana, da mai... am promis..acum nu am de ales.
Azi am fost cuminte. Raportez o zi fara abateri si plina de miscare.
Pupici.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Klaus29 spune:
scuze pentru intarziere, a fost o nebunie zilele astea, adica am fost la constanta ieri, iar azi doar ce am ajuns acasa si hop suna telefonul ca ne veni control la firma....
asa ca sotul inca nu s-a apucat de ditea
, iar eu la raport 42,9kg atat arata catarul vineri.... daca o sa arate si zilele urmatoare la fel o sa incerc sa ma mentin... cam greu, dar sper sa reusesc
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
zisaCami spune:
tuturor,
Dupa cum va spuneam m-am hotarat sa ma urnesc si sa continui ce-am inceput, adica sa slabesc si restul de kg. Mi-am dat termen 2 luni pt. ca atunci o sa-mi scot aparatul "dintos"; m-am facut si blonda ( cu suvite ), ce sa mai ... sunt in "renovare" totala!
Si mai am un motiv: de bine ce mi-am revenit ma apuc iar de FIV, de data asta in Canada. Zuzilici s-ar putea sa plecam impreuna!
M-ai facut sa
cu vantul din pupa! Oricum tu stai excelent: doar 7 kg! 
Mik Nu-ti inchipui ca sunt profesionista... abia anul trecut am descoperit schiul, dar imi place la nebunie! Mai putin week-endul trecut, cand ne-am luat dupa nasi si am mers pe partie de avansati ... era cat pe-aci sa coboram pe targa ... eu m-am descurcat mai usor ca m-a agatat un monitor de schi ( pe care l-am trantit pe jos, saracul, iar mie mi-au sarit ochelarii si pierduti au ramas ) ... cu sotul meu a fost mai greu, dar ne-am descurcat: am reusit sa scapam fara picioare rupte! 
Delidana Si la schi cat se pune? Nu o sa pot da raportul luni pt. ca iar voi fi la munte ( in Poiana Brasov ) si nu am unde sa ma cantaresc. Oricum mi-am facut abonament la sala, piscina si sauna la Piatra Mare. E super! Vad ca te-ai reapucat de sport, inseamna ca ti-a trecut spatele. 
Carmen ma bucur ca te simti mai bine, aproape ai scapat de greturi! 
Doina tot nu ai aflat ce este bb? Burtica cum e: sus sau jos? 
Tzuni Felicitari pt. kg. pierdute! Imi pare rau ca te-ai tuns, dar lasa ca-ti creste el la loc! Ti-ai reparat
? 
Carolinah Bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa. Felicitari ca te-ai mentinut atat de bine!
Miag esti tare senzuala si
! Si eu cred ca nu ti-ar sta bine prea slaba! Am fost aproape in week-end ( noi am fost in Azuga ). 
Sigrid ce mai faci? Ai schimbat cantarul? Ce zici te mobilizezi impreuna cu mine? 
Daria ai mare grija cu cartoful de aur; neaparat sa iei vitamine si sa bei cei 2 l de apa si sa nu consumi sare. Poti sa-l tii consecutiv de maxim 3 ori ( adica 3 zile cartofi + 3 zile orez + 3 zile cruditati si iar de la capat ); apoi timp de o saptamana se mananca disociat pe zile - o zi carne sau peste; o zi lactate; zi de dulciuri; zi de fructe; zi de legume; etc.
Diana acum e important ca bb sa fie sanatos; kg or sa se duca ... un pic mai greu, dar o sa reusesti. 
oLo uite un
de la mine ca sa-ti mai revii! Mi-ai facut pofta de floricele! ![]()
Puskin Tine-o tot asa cu sportul! Maine ma duc si eu la sala! 
Ioana I-ai gasit Deliei costumatie pt. serbare? Vreau si eu la shopping ...

Eftimie C Ai rezolvat-o cu
? 
Crystina ce mai face Lily? V-a trecut raceala? 
Klaus nu esti prea slaba? 
Sabina tot la Busteni? Cum mai stai cu
?
Mamicadulce, Roxana, Georgiana, Mariana, Nora, Cookie, Silvana, Allain, Mihaela, Clara, Alipiticot 
Cami