Nou stil de viatza (86)
Raspunsuri - Pagina 12
Mik spune:
Buna dimineata !
Zuzilici, ai grija de tine ! Ma bucur ca totul e OK. Noi profitam la maxim de zapada. Ieri dimineata s-au dat cu sanie si dupa-amiaza am facut oameni (3) de zapada.
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- lasane cu carne de vite si ciuperci. o para
- salata verde cu ceva.
Ieri am uitat toata ziua sa beau si aseara ma lovise setea. Ma duc sa ma apuc de gatit si sa-mi fac un ceai.
Pupici la toate.
Mik.
sigrid26 spune:
Neatza fetele,
Mamaluigiulia , asa e cu cartoful , merge cam kg pe zi si apoi la orez cam 500gr/zi(io am tinut de vreo 4 ori), ce sa zic succes dar ai mare grija si ia vitamine.
Mia pe zi ce trece te faci mai frumoasa , da-ne si noua secretul , ca tare frumusica esti .
Zuzulici sper sa rezolv cu cantarul, inca nu am ajuns si nici azi nu pot ca ma duc cu Adela la balet.Bravos chiar 7kg/7luni sunt o mare realizare , inca 2 luni in stilul asta si nu prea o sa ai mult de munca la dat jos.
Tzuni hai ma pune si tu o poza cu noua freza , ai uitat ca esti top-modelul nostru
.
Carmen tu cum te mai simtzi?
Nastad totul e bine la voi ?
pup toate fetele si revin
Mamica de printesa
de 4 anisori
carolinah spune:
Buna de dimineata, doamnelor!
Delidana, multumim pt ca ai preluat lista si spor la slabit!
Mephala30, Alipiticot, Nastad, felicitari pt sarcina! Sa fiti sanatoase si voi, si bebeii vostri!
Zuzilici, 7 luni, wow, cum zboara timpul. Si numai 7.3 Kg e f bine. Si, da, mai alaptez. Din pacate insa, la inceputul lui martie va trebui sa incep sa o intarc, pt ca am o deplasare in strainatate pe la jumatatea lui martie. Si mi se rupe sufletul, ca nu vom mai avea alt copil, deci sunt ultimele zile de alaptat ever...
Carmen E, vad ca merge treaba f bine la tine. Bravo si tine-o tot asa!
Mik, mama eroina, vacanta placuta cu copilasii!
Mamagiuliei, dar de ce ai renuntat la WW, ca slabeai atat de bine? Lasa naibii dieta cu cartofii, ca te chinui si dupa aia pui totul la loc imediat.
Tzuni, poze, poze, ca eu cand te-am vazut aveai parul lung si tare frumos, dar cred ca esti o mandrete si cu el mai scurt. Si nu pot sa cred ca ti-ai luat de la Paris pantaloni in care nici nu incapeai! Cum ti-ai dat seama ca iti vor sta bine dupa ce slabesti?
Cami, vad ca esti tare hotarata. F bine, asa se face treaba!
Fetelor cu diete drastice, lasati prostiile si apucati-va de un stil de viata cu adevarat sanatos. Si nu imi ziceti ca imi convine sa zic asa la 60 Kg ca am avut si eu 80 Kg si tot numai incet-incet, dar sigur am scapat de ele.
Tuturor celorlalte un mare
si spor la slabit!
Postez imediat si meniul pt azi!
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
carolinah spune:
Si acum meniul de azi. De fapt, incep cu cel de ieri, nerespectat, pt ca in loc de salata, aseara am mancat supa de vita (slaba) si lasanga cu ciuperci. Asta este, nu am mai avut timp sa imi fac salata si ceea ce am mancat era deja gatit si pus pe masa.
Meniul de azi (hopefully!):
-cereale integrale cu lapte 1.5%
-pulpa de pui si ciuperci, ambele la gratar
-salata de legume si branza
-fructe proaspete si cateva uscate (glicemie mica, deh...)
Si seara 30 min de bicicleta!
szivarvany spune:
Carolinah, am simtit nevoia sa ajung repede sub 70 de kile ... de asta fac o pauza de 9 zile ...

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mamamariana spune:
buna fetele!
Zuzilici - abia astept sa ne vedem si la fatza... si sa vin in rodin la tine. Pe de o parte, abia astept sa plecam in Canada - pe de alta as mai sta aici ca tare e bine si comod.
Tzuni - mi-a venit o idee: cate kile de par ti-ai tuns?
Meniul de azi:
MD. o felie de paine whole wheat si un suc de legume
P. 2 linguri de orez cu legume si carne de vita + 2 mandarine
C. 2 linguri de orez cu peste si fasole verde + ananas si pomelo
Azi merg la tenis - ieri nu am facut nimic sport
pentru ca nu m-am simtit in stare.
Numai bine,
Mamamariana
Mik spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Si, da, mai alaptez. Din pacate insa, la inceputul lui martie va trebui sa incep sa o intarc, pt ca am o deplasare in strainatate pe la jumatatea lui martie. Si mi se rupe sufletul, ca nu vom mai avea alt copil, deci sunt ultimele zile de alaptat ever...
Mik, mama eroina, vacanta placuta cu copilasii!
...
Carolina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Sarut mina, Carolina !
Sa stii ca si eu am fost la fel cu alaptatul pentru cea mica si era al treilea bebe. Acu' intorc capul pe strada dupa bebelusi !
Pupici la toate.
Mik.
puskin spune:
Buna fetele,
Vad ca va tineti serios de treaba toate
, se vede ca vine primavara
.
Eu am fost iar la sala de dimineata, am executat 10 min mers pe banda si 30 de min de alergat
si ma simt tare bine.
Meniul de azi:
MD- 1 cafea cu lapte, 1 branzica de casa
Gustare- 2 oua fierte tari
Pranz- salata verde, mancare de ciuperci si o conserva de ton ( ca am uitat sa scot pieptul de pui de la congelator sa fac gratar
)
Cina- piept de pui la gratar, cu salata![]()
Delidana,
Vezi ce cuminte sunt? Nici nu astept macar sa scoti
, merg singurica sa fac miscare
.
Pupici,
Ruxandra
P.S. Tzuni se lasa rugata cu pozele alea, se face ca nu aude...
carolinah spune:
Mia, ti-am vazut acum pozele de la munte. Esti o femeie f frumoasa si senzuala si nu cred ca ti-ar sta prea bine slaba. Asa ca daca vrei, mai da jos cateva kg, dar nu mult, ca e pacat!
nastad spune:
Buna dragelor!
Sunt foarte ocupata si nu prea am chef de munca.... e asa frumos afaraaa.....ce m-as mai plimba prin parc!
N-am ce face , trebuie sa stau la servici, incerc sa mai intru sa mai stam de vorba.
Va
pe toate!
SPOR LA SLABIT!
Doina
20+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana