Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Tzuni, ne-ai lasat pe toate cu privirea-n soare. N-ai nici o poza cu noua tunsoare?
Si la cat te-am rugat.....

Zuzilici, esti o frumoasa!

Sigrid, bafta si o saptamana usoara, fara tentatii!

Felicitari fetelor care au slabit saptamana asta. Bravo!

Delia, o mica 'chichita': fetele sunt trecute in ordine crescatoare, avand ca reper greutatea lor.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Pentru Tzuni! Eu raspund la intrebare, chiar daca pare o poanta... Se intampla ca stiu destul de bine procedeul fabricarii produselor din nuca de cocos pentru ca aici, f. aproape de casa mea e o piata in care exista o masina de facut smantana. Smantana de cocos se face exact prin acelasi procedeu prin care se face si cea din lapte normal de vaca: prin centrifugare. Laptele e de fapt apa + miez de nuca de cocos bine stors. Apoi, din lapte se face smantana.
Supa aia de care spuneam e una din preferatele mele in materie de bucatarie thai. Se cheama kaosoy - imi place f. f. mult, as manca zilnic daca nu ar fi atat de plina de calorii. Thailandezii o fac cu aripioare de pui si taitei cu oua, din aia latzi si o dreg cu multa smantana de cocos. Supa se mananca cu varza murata si ceapa rosie - e o nebunie!!! Majoritatea strainilor sunt morti dupa kaosoy.
Ceea ce am mancat eu zilele trecute a fost o varianta mai "slabuta" facuta acasa. Mi-am cumparat taiteii de la supermarket si am facut-o cu piept de pui ca sa fie mai dietetica. Smantana de cocos se gaseste la cutii (UHT) mai mari sau mai mici si e f. f. ieftina... Se poate cumpara si praf (cred ca e ceva similar cu laptele praf).
Sper ca am dat destule explicatii.

Revenind la ale mele - stranut in continuare cu stoicism, dar ma tin pe picioare. Astazi am fost de 2 ori la nurse room ca sa ma intind pentru ca simteam ca nu mai am nici o putere. Cred ca voi incepe si eu sa iau niste vitamine+minerale. Mai am doar f. putine, dar vine cumnatica mea acusica din Romania si mi-a promis mama-soacra ca imi mai trimite cateva. Nu ca n-as gasi si aici... dar nu ma pricep sa intreb pe la farmacie - prefer sa o faca ea.

Si meniul...
MD. oatmeal cu lapte 0%
P: 2 mandarine si cateva bobite de soia
C: cartofi prajiti cu salata de varza si tuna din conserva (mancare facuta la viteza pentru ca nu am gatit in weekend) + fructe multe (ananas, pomelo, longan)

Am fugit la culcare - poate mai intru dimineata inainte de a pleca la scoala.
V-am pupat,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Spor la slabit fetelor si felicitari celor care au mai dat jos ceva saptamana asta!

Eu am o pofta de mancare ingrozitoare si desi ma abtin cat pot iar am mia pus un kg in 2 sapt.... Asta e, pana si barbata-miu s-a resemnat si tot ma consoleaza las ca dai tu jos dupa... Asa o fi dar una ii sa dai de la 20 alta de la 10... Stiti si voi, nu mai zic...

No fetelor, va las si mai vorbim.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Deci azi n-am apucat sa mananc nimic pana acum la 9 seara...cand am mancat cativa cartofi copti.Zilele cu cartofi nu vor fi o problema,dar eu ma ingrozesc de orez,mai ales asa...gol.Eu nu prea mananc nici pilaf...decat f rar...deci ma voi urca pe pereti peste 2 zile.

Am citit capitole din "Nou stil de viata' de anul trecut de prin februarie-martie si se vorbea de dieta asta,dar ultimele zile erau de carne rasol in loc de legume.Este alt regim?

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau gagici!

Mai intai tre' sa recunosc ca am comis-o si m-am ingrasat o juma de kil dar cred ca e din cauza ca am si retinut apa, sunt fix inainte de zilele fericite si nici nu ma simt prea bine. Nu m-am porcit la mancare decat ieri, de parastasul soacramii, dec sper ca-mi dati macar voi circumstante atenuante [ops]

In tot acest timp cat am lipsit din zona am fost extrem de stressata, si la job si acasa, sunt extrem dar extrem de constipata, am ajuns la disperare si nici nu mai cer sfaturi ca le stiu pe toate!!! ... in rest...am fost si de 3 ori la bazin si am innotat peste 10 bazine de fiecare data, nu puteam mai mult fiindca nu puteam sa raman mai mult de o ora sau o ora si jumatate...

Asadar, meniul meu de maine:
- cafea, fructe deshidratate si apa, o supa si probabil iaurt seara...

mai viu...

Roxa-boxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Tzuni, merci pt informatiile legate de sala de la Hotel Majestic.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare dragelor!
Noi azi am fost la doctor si se pare ca evoluam tar ebine. De la inceputul sarcini si pana acum ne-am ingrasat 7.3 kg si ideal intr-o sarcina ar fi 11-12 kg. Deci stam foarte bine, dupa spusele dr. 7 kg in 7 luni. Sper sa nu ne abatem de la regula in ultimele 2 luni.

Delidana deja sunt convinsa c-o sa fie Izabella asa ca toate lucrurile cumparate sunt roz sau cu tenta de roz. Azi vad c-ai avut parte de-un prnz 100% romanesc.

Daria draga de ce esti tu asa intoarsa pe dos? Am intrebat care au fost problemele si cu bona si nu ne-ai raspuns! Ce se intampla? Te putem ajuta cu ceva? Macar cu-n umar pe care sa-ti versi of-ul?

Cookie asta-i riscul dietelor drastice ... organismul se obisnuieste cu putinul pe care-l primeste in cursul dietei si apoi clacheaza cand incepi sa mananci cat de cat normal. Sper sa reusesti sa te mentii macar la kg care le ai acum caci de obicei pui mai mult decat cate ai dat jos.

Cami vand din pupa! Cum tot zice domnu' asta care ne prezice "Sa traim bine!" Sper ca mobilizarea ta sa dea roade ca si pana acum. Vad ca vrei sa slabesti in 2 luni cat am pus eu in 7. Mult succes!

Mik te si eu. Ce program ti-ai facut cu copii? Sunteti in vacanta, nu? Ce planuri aveti?

CarmenE felicitari pentru kg. pierdut. Asa cum ai remarcat si tu evoluezi foarte bine in ultima vreme asa ca eu iti urez mult succes si de-acum incolo.

Tzuni mama m-ai dat gata! Wow! Esti tare! 3 kg intr-o saptamana mai rar. Iti doresc sa te poti tine de sport ca si pana acum si sa te mentii cand o veni vremea la fel de usor cum ai dat jos. Poate totusi iti faci mila de noi si ne-arati noul tau look.

Nora, Carolinah felicitari pentru intrarea voastra oficiala pe listuta noului stil de viata. Carolinah mai alaptezi?

Crystina felicitari pentru kg. minus. Toate-s bune la voi?

Puskin dieta si sportul intotdeaun adau rezultate bune. Bafta!

Sigrid saru-mana! Tu cum mai stai cu noul stil? Parca iti facusei o dieta personala, nu? Bafta multa la schimbat cantarul! Aveti si voi politica asta in magazine, nu?

Mariana sanatate multa! Lasa c-ai sa vii aici si cand Delidana e satula de munca tu abia ai sa te trezesti.

Georgiana . Foarte telegrafic mesajul tau.

Carmen multumesc de complimente. Cum te mai simti?

Ioana sanatate multa. Eu cred c-ar fi cazul sa incepi sa iei niste vitamine ca prea te inbolnavesti repede. Multumesc de comlimente.

Roxana sper sa scapi cat mei repede de belea .

Miag asteptam pozele de la munte.
Fetelor v-am pupat si bafta tuturor la slabit!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata. Am rezistat ieri, sa stiti. Cantarul a apreciat si a aratat 72,300 kg.
Zuzilici, multumesc de intrebare, bona cica pleaca, apoi nu pleaca, 4 nopti nu am dormit. Tu cat mai ai pana sa-ti strangi bebelina in brate ?
Nora - spor la dieta, hai ca rezistam 3 zile de orez !
Mamamariana -sanatate multa !
Justa - si la voi sanatate multa !
Burticute - pupici la voi si nu va stresati de kg !

Va pup si revin cand pot !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

POZE DE LA SINAIA-19 FEB 2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos

PS: DE AZI SUNT PE BARICADE CU ATKINS-UL MEU

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata!

Meniul meu azi:
- doua felii toast cu iaurt natural
- ghiveci
- supa de rosii cu crutoane
- salata de fructe

Zuzilici
, saru'mana! Suntem bine cu totii. Pupici si serviciu usor!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput