Nou stil de viatza (86)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Sigrid - heeelp, tu ai tinut cartofu`de aur ? Cat ai slabit atunci in 9 zile ? Io mi-am adus cartofii fara sare fara nimic, i-am fiert si atat. Si beau vesnicele tablete efervescente cu vitamine ![]()
Nora - poi fara sare fara nimic ca de asta e dieta drastica si nasoala rau 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Vin si eu la raport:-1 kg pe saptamana trecuta.Continui cu WW-ul si daca slabesc 1 kg pe saptamana mi-e ok...atata timp cat nu ma ingras sau stagnez.
Felicitari fetelor care au slabit.
Mamagiuliei,bafta la cartoful de aur.Intrebare:tu ai papat zacusca cat timp ai tinut WW-ul?Imi cam face cu ochiul dar nu stiu cum sa o punctez...si nici cantitatea de ulei exacta care fost folosita nu o stiu sa pot aprecia punctele.Cat ulei o intra in o lingura de zacusca...o linguritza...2 ...mai mult???
Mik,merci mult!Delia e mai binisor...tuseste cam rau dar maine dimineatza la prima ora am programare la doctor cu ea.Am scapat noi de raceala si e barbatu-meu copt!!!
Asa e Zuzi...nici nu mai trebuie sa te miri cand auzi ca am racit...a devenit obisnuintza la mine
Tu ce faci?Esti bine?Sper ca da.Pupici dulci tie si piticei.
Doina,Carmen si celelalte gravidutze cum va simtiti,sunteti bine?
Au trecut gretzurile Carmen?
Doina am inteles ca la tine abia au inceput.
Of dragele de voi....dar cine o sa fie cele mai fericite manici cat o sa tina cate o minune mica in brate?
Tzuni felicitari pt kg pierdute.Bravo tie.Ai vazut ca se poate?
Ai taiat parul?Pai de ce?????Si eu am ajuns cu el de la mijlocul spatelul cat l-am avut in primavara anul trecut...deasupra la umeri
.Dar acum ca am taiat tot ce a fost ars si despicat si s-a mai regenerat putin nu ma mai ating de el.
Mamamariana,sanatate multa!!!
Carmen E. felicitari si tie pt kg pierdut.
Delia
si
pt ca ai grija de noi si te ocupi de lista.
Sigrid,Cami si celelaltor fete...succes mult la slabit.
Fug sa strang putin din casa si apoi sa fac putin sport pana iau picea de la gradi.
V-am pupacit pe toate.
IOANA
Delidana spune:
Nora, te voi pune pe lista, cum sa nu? Aici fetele tin tot felul de diete, WW, cartoful de aur, daneza, etc. Va trebui sa postezi meniul zilnic si sa dai raportul in fiecare luni. Eu personal nu tin nici o dieta, incerc doar sa maninc sanatos si sa fac sport.
Tzuni, hai ca ai fost tare cu smintina de cocos
, abia astept sa vad ce-ti raspunde Mariana.![]()
Puskin, bine ai revenit!
Sigrid, ia aici una bucata
.
Meniul de azi:
MD: o banana, cereale cu lapte de soia
P; un sandvis cu sunca si brinza, salata
C: o farfurie de ciorba de fasole cu carnitza de porc, o felie de piine, ceapa verde.
Intre mese: 2 ceaiuri verzi cu miere, 1 mar, o portocala.
Fetelor care nu ati dat raportul, pe unde sinteti?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carolinah spune:
Mai, fetelor, ma gandesc sa ma alatur din nou grupului vostru. Ma primiti?
Acum, dupa ce am dat jos kilogramele din sarcina si ma mentin de multe luni in jur de 60 Kg, vreau sa fac un efort si sa mai dau jos vreo 3-4 Kg. Asa ca incep de astazi la mirifica greutate de 60.6 Kg (la 1.67 m) si vreau sa ajung la 57 Kg. Te rog, Delia, adauga-ma si pe mine in lista.
Strategia este de a manca foarte "curat", respectiv cereale integrale, legume si fructe proaspete pe cat posibil, carne slaba, peste, lactate etc. (Asta pana incepe postul pe 6 martie, ca dupa aceea mai vad eu…). Eu mananc sanatos, in general, dar incepusem sa o cam iau pe panta cu covrigei, biscuitei etc. Rau...
In plus, vreau sa fac 6/7 zile pe saptamana sport, si anume Pilates alternativ cu bicicleta stationara.
Meniul de astazi:
-Cereale integrale cu lapte 1.5% grasime
-Muschi de vita la gratar cu sos de ciuperci si orez
-Salata de legume si 2 biscuiti Wasa
-Fructe
Astazi e ziua de Pilates: 20 min advanced body slimming.
Acum ma duc sa mai citesc ce mai faceti si voi.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
sigrid26 spune:
Mamaluigiulia cel mai mult am tinut 6 zile, 3 cartofi , 3 orez in care am dat 5kg jos, nu s au pus nici repede inapoi dar sincer dupa 6 zile de regim ma durea inima la propriu , m am cam speriat si am zis ca la regimul asta eu nu ma mai bag , ai grija.
Delidana mersi de bice ,poate imi vine mintea la cap.
Mai fetele sa vedetzi ce am patit .....mi am luat cantar de alimente , super destept , calculeaza cal., grasimi la 2.800 de produse, minune mare , incantata vin cu el acasa si ii lipseste geamul pe care pui alimentul, bleaga de mine nu m am uitat si cutia nu era sigilata, acum sa vad daca pot sa mai fac ceva.
Carmen cum mai stai cu greatza?e mai bine?
Mai fetele nu stiu ce sa va mai zic ,
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
szivarvany spune:
Sigrid - merci din suflet de sfaturi 
Cu cantarul ... uffff, poate ai noroc, tinem pumnii sa ti-l schimbe 
Vreau sa va zic ca sunt asa de adancita in ale mele ganduri si baiuri si probleme, incat abia acum am papat cartofii care mi s-au parut gustosi si asa, deh, porcu`i porc. Insa am baut deja 2 l juma` de apa si niste ceai de musetel; am baut o tableta efervescenta cu gust de visine (cred ca are fier si fosfor) si una cu gust de mango (multititamine) 
Asa de mult imi doresc sa fie deja duminica, am o saptamana de kkt si vor navali si rusii si ... si ... si ...
Asa ca am reusit sa ma lungesc si sa ma plang la voi
pentru aiurelile mele scrise 
Pupici la gasca si spor la diete !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, hai ca ai fost tare cu smintina de cocos, abia astept sa vad ce-ti raspunde Mariana.
Acu' nu-s chiar batuta-n cap sa cred ca cocoshu da lapte, da' de smantana din cocos (nuca) n-am mai auzit, de-asta ma miram!
..sau, cine stie, de cand cu aviara asta, o da si cocoshu' smantana!

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Delidana spune:
Mai stii, mai Tzuni, ce-o mai fi cu cocosii din ziua de azi? ![]()
Carolinah, bine ai revenit, te-am trecut in lista si asteptam sa ne scrii in continuare.
Klaus, mamicadulce, Silvana, Roxana, Allain, Cookie, Mihaela, Clara, va mai astept si miine la raport!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
Salutare!!!
Am fost in week-end la munte si a fost suuuuuper. De duminica pna luni dimineatza am stat, dar ne-am simtit excelent. Am facut si poze si o sa le pun cat mai repede.
Delidana, ieri am patinat o ora. Se pune la socoteala ca zi de sport? Maine fac tenis .Asa ca vezi, ma tin de cuvant cu sportul.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!