Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela amalia spune:
Ia uitati-va fetelor aicice ganditi voi sau colegii dupa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
ange spune:
mihaelaamalia,mie nu mi se potriveste.
apropo,ce zodii sunteti? eu mis peste
cu plecatul din tara e poveste lunga.am sa vi-o spun da nu acusi ca nu vaz tastele bine.trebuie sa-mi iau "drogul" de dimin.
cineva pe mess. ma intreba de unde pana unde nick-ul "ange"revin si cu asta.
voi de unde aveti nick-ul?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
mihaela amalia spune:
ange super ideea cu contul comun...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Uitai sa le felicit pe fete pt stelute:) Dana si Andreea ati trecut la nivelul 4:)
Cami eu nu sunt pe mess ca Sara nu are stare, abia abia apuc sa mai scriu cate ceva pe aici
Miha nici mie nu mi se potriveste :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
flavia,si eu am stelute
vedeate-as moderator ca tare le stii tu pe toate
mihaela amalia,tin sa-ti marturisesc ca mi-ai placut.esti draguta si fata inteligenta.Tinem aproape
Dana,la 21,00 la rendez-vous ca te pap pe paine daca faci dodo si in seara asta cu gainile.Hai ca fugggg la spirator
azi e ziua mea de menaj...si nu prea-mi vineee
c.
impreuna spune:
Asa Cami felicitari si tie, nu stiu cum de te-am "scapat":)
Spor la menaj, iti fac galerie:) Eu azi nici patul in dormitor nu mi l-am aranjat Cred ca sunt in greva
symaco spune:
bai,am fost la medic si i-am inapoiat pastilele cu pricina...concluzie clara,unele suporta medicamentul si alte femei nu,io ma incadrez la cele din urma!
pastilutele erau sa-mi linisteasca puiuta iar eu sa-mi mai pot face si din treburi,nu pot lua pastilute..tre sa trec pe repaus,fara gluma!si de cate ori simt ca burtica se incordeaza mai mult decat normal repede cu fundul in pat si cu pernuta sub!mi-e tare greu sa ma comformez,mai ales ca nu sunt genul care sa zaca asa prin paturi si sa ma dau eu in laturi de la ridicat un cos de rufe!.na,asta e acum...incapatanarea mi sa dizolvat,e clar ca nu o sa fac pe grozava..am si hotarat ca nici macar we acesta sa nu mai merg la munca,chiar nu vreau fortez nota.eu stiu ca pot sa fac marea cu sarea,dar uite ca micutza mea are si ea personalitate puternica si imi arata cine e seful defapt!
danelutza,uite ca si cu sybille am patit-o putzin si am ajuns i spital cu contractii,noroc ca m-am linistit dupa cteva ore.dupa faza asta am avut grija mai mult
vape toate!
mihaela amalia spune:
Nici mie nu mi se potriveste(respectivul horoscop)...era doar asa.....
Site Amalia
Danelutza spune:
Symaco nu te juca cu bebitza, adica cu treaba prin casa. Las' ca mai ai un pic si o sa rastorni casa cit o sa vrei, acum treci in pat, gata, daca nu te amenintz ca vin la tine, ca fetele sint mai departe si nu ajung repede.
Fetelor nu stiu ce am avut azi, o durere de cap cumplita, nu am chef de nimic, tot deschid calculatorul cetesc si inchid, o fi astenia asta de primavara sau statul in casa ?! Caci cu vremea urita de afara, unde sa plec. Astept caldura.
Am tras cu okiul la virsta mamelor casnice si am ajuns la concluzia ca eu sint cea mai tinara...
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
impreuna spune:
Miha credeam ca suntem noi defecte
symaco bine faci ca stai acasa, las ca bebe e mai importanta decat serviciu, ai muncit destul, acum relaxeaza-te ca mai ai putin
Daniela mamicile sunt mereu tinere, asa ca nu te plange
Ati disparut si voi in wk?
Vine primavara, sigur astenia e de vina, la noi azi a plouat, de maine se zice ca avem 8 grade, imediat merg si eu la cules de ghiocei pe la padure