Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 10
symaco spune:
gata danelutza,am devenit un ,lasa toata treaba la o parte si ma trantesc la orizontala!am si sunat la munca si mi-am dat oficial´´demisia´´,nu a cazut prea bine mai ales ca tocmai maine eram in plan dar nu conteaza,e mai importanta ca puiutza sa fie linistita si sa stea cat mai mult in burtica!
asa ca cine stie poate de acu in we il pacalesc pe al meu sot si mai dau si eu pe aici!
danelutza,o fi de la vreme,ca si la noi e balamuc ...pana acu zapada de 2 metri si frig,acu ploua de rupe si e caldut!am fost la plimbare cu cizmele de guma pana la genunchi si tot veniram ude acasa!
e tare comic horoscopul,io l-am pus deoaparte sa il arat si sotului!
andora spune:
Symaco, hai ma ca ma sperii, bravo tie ca i-ai pus la punct pe cei de la serv, sper sa poti face asa si cu Sybille , sa fie cumintica si ea si surioara din burtica
Fetelor am vazut ca si pe la voi a venit primavara.,. ploaie si iar ploaie, aici a fost soare azi, superb, cald..... acum Yahoo-ul zice ca-s 4 grade...
Noi am papat acum si ne consumam energiile poate adormim...
Aaa am vazut horoscopelul pai mie mi se potriveste manusa, io-te ce zice : "Varsator: Acum hai sa incercam si fara haine pe noi".
Danelutza si eu sufar de cap dar zic mersi ca nu ma dor maselele.... sanatate si propun odihna multa si somnic dulcic! Doar bebitele cred ca se vor opune vehement
Ange... ia zi de unde e nick-ul?
Dar nick-ul celorlalte? Hai ca ma facurati curioasa.
Ma striga maraita, fug, pup!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
raalucutza spune:
am intrat sa salut pe toata lumea!azi nu am facut nimic special !doar am fost la viitorul nostru apartament de aici din austria!ca ne-am hotarat sa ni-l cumparam pana la urma!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Heh, credeam ca sunt singura pe aici:)
symaco te rog sa pui mana pe comp si in wk, macar sa stim si noi cum te mai simti:)
Andreea nick-ul meu nu e greu de aflat de la ce vine :)
Subiectu respectiv nu s-a inchis, doar prima parte si s-a deschis a doua. Eu nu incetez sa ma minunez si la fel ca tine, nu pot sta pe margine:)
Dar am ajuns la un nivel elevat, daca respectiva m-a facut "gasca":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Flavia, ma laudam mai ca sint tinara, mai am un an si fac 20 (nu socotitzi ori doi ca ma supar)
Symaco ma bucur ca ai priceput si te-ai facut fata cuminte.
Andora ai dreptate ca-i mai rau cu durerile de masele, pe astea le-am schimbat acum doi ani, cica nu-i placeau dentistului ca aveam dintzi romanesti, adica erau cam de vreo 10 ani, de pe vremea lui..., material galbel, asha ca acum zimbesc cu dintzi noi.
Uf, mai fetelor imi curge si nasul, sper sa nu-mi molipsesc copilu', ca pina acum multzumesc lui doamne-doamne, n-am avut probleme cu ea.
Va las, plec sa fac nanitza, ca acushi mi se da desteptarea.
NOAPTE BUNA SI VOUA
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
andora spune:
Ralucutza wowww felicitari domnule sa-l stapaniti sanatosi si sa-l udati virtual!
Flavia mama eu acum editai mesajul dar n-am vazul ca ai postat.. m-am trezit si eu ca e alt capitol la homo.... hai c-abia astept sa vad ce iese
Puuuuuuuuup! Mandra mea n-are nici un gand de nasni desi am plimbat-o prin ploaie!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Danelutza baga mamica ceiuc si somnic la caldurica sa-ti treaca nasucul! Si gogoasa mea a ascapat de raceli majore pana la enterocolita de la un an. La o luna tin minte ca am stat 2 zile cu masca pe fata, am avut febra nasol, si eram si singura pana seara cu ea... Sa ne traiasca!!!!
impreuna spune:
ralucutza felicitari pt apartament, sa ne pui poze sa il vedem si noi:) Cand va mutati? Ai grija sa te menajezi, fara prea multa treaba, sa fie bebe ok.
Ca uite symaco e cumintica si sta la orizontala:)
Daniela eu nu socotesc ca nu le am cu matematica, te cred pe cuvant
Andreea macar suntem cam pe aceeasi lunjime de unda, da macar tu nu esti gasca:)
impreuna spune:
Daniela sa sti ca Andreea are dreptate: repede un ceai si in pat la nani, hai ca in seara asta te scutim:)
Andreiuto v-ati plimbat prin ploaie? Aveti grija sa nu luati ceva virusei, ca e periculoasa vremea asta.
Si pe mine m-a prins putin ploaia azi, si uite acu ma bag in pat ca sa ma incalzesc.
In seara asta am adormit pe la 7 o jumatate dr ora, cand m-au sunat niste prieteni ca vin sa ne viziteze ca nu ne-au vazut demult si ajung in 5 minute:)
Sa vedeti ce ture am bagat
diadaniela spune:
Flaviaaa,de ce subiect vb si eu nu sunt pe faza?Hai ca sti ca-s curioasa?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana