Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

NEMARY da cred ca merge si cu nutella SPOR LA FURSECURI si poate ne zici cum ti-au iesit.
HANAKO bine ai revenit la bucatarie chiar imi era dor de tine.
Poze cu burtika nu pun pe net ca de m-am facutdaca vrei poza personal iti trimit asa ca inca eu nu ma arat

KEN bine ai venit la bucatarie si sper sa inveti ceva de la noi


MAMI30+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miyako spune:

Buna,fetelor! O reteta de mabonasu(sau cam asa ceva) este postata pe undeva? Nu am mancat niciodata,dar am vazut la semipreparate si mi s-a parut oishi so.Din pacate sotul meu nu prea le are cu gatitul asa ca voi sunteti singura mea speranta.Onegai shimasu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by miyako

Buna,fetelor! O reteta de mabonasu(sau cam asa ceva) este postata pe undeva? Nu am mancat niciodata,dar am vazut la semipreparate si mi s-a parut oishi so.Din pacate sotul meu nu prea le are cu gatitul asa ca voi sunteti singura mea speranta.Onegai shimasu!!!

Miyako,eu mabonasu in fac cu sosul cumparat.
Se gaseste la raionul cu kare si altele de gen,uite o poza,sa sti ce sa cauti:http://www.jtt.com.au/img/photo/All%20Photo%20Folder/food/curry,stew/mabonasu.jpg

Pe spate sunt instructiunile de preparare,in general se face asa:tai ceapa marunt,o calesti in tigaie,apoi pui vinetele si niste ardei taiati subtire pe lung,le calesti pana se patrund,pui carnea tocata,cand carnea si-a schimbat culoarea,pui sosul din plicul cumparat si mai amesteci 3 minute la foc mic.Si gata!


Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miyako spune:

Saru'mana Devyllutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Buna ziua!
As avea si eu o intrebare. Ce sos de soia bun imi recomandati si unde as putea sa il gasesc in Bucuresti?
Dar sos dulce-acrisor?
Eu am avut un sos soia cu ciuperci de la Maxim intr-o sticlutza mica dar nu il mai gasesc.
Multumesc anticipat!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

JAPONICI ati luat pauza?SAU sinteti la dieta?NU mai gatiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Mai gatim si ceva ca acasa,de aia suntem romaniIi gatiti sotului ceva romanesc,ii place??al meu este nebun dupa sarmale si zama cu taietei de casa....bine ca in ultimul timp nu mereita sa sii mai fac poftele,dar asa ca informatie,gatiti si ca acasa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Originally posted by jojo

Mai gatim si ceva ca acasa,de aia suntem romaniIi gatiti sotului ceva romanesc,ii place??al meu este nebun dupa sarmale si zama cu taietei de casa....bine ca in ultimul timp nu mereita sa sii mai fac poftele,dar asa ca informatie,gatiti si ca acasa????

salutareeu una gatesc mai multa mancare romaneasca decat mancare japoneza,sotului meu ii plac sarmalutile si varza cu bacondar cu timpul poate invat mai multe de pe la voi pupici si sa auzim de bine

okusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miyako spune:

Iubitele,ce s-a intamplat cu voi?!Din cauza ca suntem in post nu mai "postati" nimic?Nu ne lasati acum la greu pe noi,incepatoarele...Chiar nu stiu ce se poate manca acum,in perioada postului,in Japonia.Mai ales ,in cazul in care nu am decat ingrediente din Japonia. Specific ca "samuraiul"meu mananca absolut orice.Cred ca v-am stresat deja prea mult,dar chiar nu am idei deloc ,mai ales ca nu am primit inca pachetel din tara cu soia si chestii de genul asta...Asa ca va rog,daca aveti idei si timp(mai ales)ajutati-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici
ce mai faceti?
ce ati mai invatat sa gatiti?
eu aseara am facut Gyudon si vreau sa zic ca samuras a fost foarte inacantat
hai sa va scriu si voua (pt care nu stiu)
GYUDON(#29275;#20028;#65289;
pt doua persoane
300gr carne de vita(fasii suptiri)
1 ciapa
ciupercute 3buc
shouga data pe razatoarea200ml apa doua lingurite zahar
2 linguri mirina (chiar si 3)
3 linguri sake
4 linguri shoyu
mod de prep...
1)se taie carnea ,ceapa si ciupercutele,,,,tabeyasuku
deci nu foarte mici...
2)se prajeste carnea in ulei pana ce capata
un pic de culoare
apoi se adauga ciupercutele si shouga
dupa aia puneti zeama preparata peste carne si lasati
la fiert 15 minute
se ferbe totul la un loc si focul mic
apoi spre sfarsit puneti ciapa si mai lasati 5 minute

4)apoi puneti peste gohan
se serveste cald
cam asta este
aaa si daca la soti vostri le place si cu nama tamago ..puneti
peste gohan si un ou si mestecati
asta depinde de samurasi vostriii
]hai ca va las ca fug la bucatarie
va pun o poza de pe internet cu aceasta mancare
eu nam reusit sa fac pozici


POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput