Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)
Raspunsuri - Pagina 26
Ileana2000 spune:
Devylla iti multumesc!Nu mi-a iesit,pt.ca nu am avut ingrediente iar carnea a iesit prin aparat..
dolphin9913 spune:
Ce ma faceti fetele cucuietele?
maine e o zi mai speciala si m-am apucat de trabaluit prin bucatarie asa ca am sa va dau 2 retete.
FURSECURI
2 oua, 125g zahar,125ml ulei, 225 faina,zahar vanilat( cine doreste mai mult poate dubla cantitatea)
MDP
Cele 2 oua se pun intr-un castron se amesteca bine, bine cu zaharul apoi uleiul putin cate putin,zaharul vanilat si faina in ploaie.
Se ia cu o lingura sau seringa de bucatarie se pune in tava neunsa si se coc la foc uite 15 min.
POZA
MAMI29+ YULIA ( 2002)si BEBE
dolphin9913 spune:
Si reteta a doua
TORT
6 oua,150zahar,2 linguri otet, 2ling cacao, 1 plic praf de copt,100g faina, frisca , cicolata, fructe pt ornat, zahar vanila sau coaja de porocala.
MDP
Se freaca galbenusuriele bine,bine cu zaharul pana se topeste, se bat albusurile spuma iar galbenusurile se pun peste albusuri cu praful de copt stins in cele 2 ling de otet.apoi cele 2 ling de cacao si se amesteca bine iar la sfarsit faina in ploaie.
Se pune in tava unsa sau cu hartie de copt si se introduce in cuptor pt 20 min la 180 ℃. Se orneaza dupa cum doriti.
POZA
SPOR LA TREABA
devylla spune:
Petrecere frumoasa si La multi ani sotului!
Arata beton fursecurile,clar ma apuc sa fac,nu-ti mai povestesc de tort.
Sabina Y.
japonia prin ochii unui amator
dolphin9913 spune:
MERCI frumos DEVY esti o draguta, fursecurile sant f fragede eu zic sa nu ocolesti reteta si sa le incerci(mai ales a doua zi sant mult mai bune ) este preferata mea reteta de fursecuri.
Despre tort ce sa spun ca m-am chinuit la el 4 ore si tot stramb mi-a iesit, sant curioasa daca ii va placea lui dragul meu sot
nemary spune:
quote:
Originally posted by dolphin9913
Ce ma faceti fetele cucuietele?
maine e o zi mai speciala si m-am apucat de trabaluit prin bucatarie asa ca am sa va dau 2 retete.
FURSECURI
2 oua, 125g zahar,125ml ulei, 225 faina,zahar vanilat( cine doreste mai mult poate dubla cantitatea)
MDP
Cele 2 oua se pun intr-un castron se amesteca bine, bine cu zaharul apoi uleiul putin cate putin,zaharul vanilat si faina in ploaie.
Se ia cu o lingura sau seringa de bucatarie se pune in tava neunsa si se coc la foc uite 15 min.
POZA
in primul rand LA MULTI ANI! sotului. am vazut ca tu ai lipit fursecurile cu o crema. poti sa-mi dai si reteta de crema? multumesc
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
dolphin9913 spune:
NEMARY imi pare rau sa te dezamagesc , crema este cumparata nu preparata dar tu poti inlocui o crema de unt, zahar, cacao, rom bine bine amestecate.
nemary spune:
multumesc. crezi ca ar merge si nuttella?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
hanako2004 spune:
buna japonici
dolphinas おめでいとう
la multi ani sotului
scuze de intarziere
vreu sa zic ca mi-ai lasat gura apasi cu tortul si cu fursecurilevreau sa le incerc si eu
dolphinas nu ne pui si noua o pozica cu burtica?
cum merge cu sarcina?multi pupici si numai bine
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
ken spune:
DOAMNE..japonicilor ce de-a retete.Ma apuc sa le scriu ca cine stie cind va fi nevoie de ele.Eu pina acuma cumparam mincare gatita de la magazine sau mai faceam ceva romanesc.Bine ca iubitul minca saracu ce ii dadeam..SAU citeodata mai facea el daca avea chef cite ceva{gateste ffff bine}.PUPICI SI SA AUZIM DE BINE.PT MIINE