Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

dolphin arigatou
da o sa mai intru si eu ....
pupici la toate bucataresile

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_mea spune:

Dolphin9913 iti multumesc mult pt.reteta "tort diplomat",dabea astept sa-l fac si sa-l pap

Mergi la inceput

preturile sunt acceptabile...fata de japonia este mai ieftin...insa totul depinde unde te cazezi sauunde servesti masa...au fost locuri unde poate a fost mai scump decat in japonia.....

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miyako spune:

Hanako,am vazut ca ai fost in vacanta.Pozele sunt intr-adevar super.As vrea sa merg si eu...Apropo,cum sunt preturile pe acolo,comparand cu Japonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

SALAM DE BISCUITI

100g zahar,100ml apa sau lapte, 50 gr margarina sau unt,2 pliculete zahar vanilat sau rom, 350gr biscuiti si 2 ling cacao, stafide , nuca, rahat etc.

MOD DE PREPARARE

Se sfarama biscuitii, apa cu zaharul se pun la fiert pana se face ca un sirop, se adauga margarina si se lasa pana se topeste.dupa ce sa topit se toarna compozitia intr-un castron mai mare sa se poata amesteca totul bine.apoi se pun ingredientele peste margarina topita , jumatate din cantitate de biscuiti,cacao,biscuiti, stafide,nuca etc zaharul vanilat.Se ia o foaie de ciolofan, folie de bucatarie si se unge cu unt, nuca de cocos sau nuca pisata se pune compozitia si se ruleaza cu ajutorul foliei se da la frigider pt cateva ore.
POZA AICI

MAMI24+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

hehe dolphinutz...mi-ai amintit de slalm de biscuitii...ce pofta am.
Da' yo tot nu m-am saturat de cartofi.II mai tineti minte?Doamne cartofii si salata de fructe de 12 lei se gaseau in cofetarii pe vremea lu' Ceasca..
Yo daia vreau sa fac

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

dolphinash daca esti dragutza,ce biscuiti folosesti?De unde iau eu rahat,se gaseshte si aici?

Mergi la inceput

daaaaa DEVY cum sa uit de cartofi moamaaa ce pofta mi-ai facut.....si habar n-am cum se fac , poate stie careva din voi reteta , faceti o fapta buna pt o gravidutza

Ileana am folosit biscuiti MARIE de la firma morinaga cutia este rosie si biscuitii sant rotunzi.
Am cumparat 3 cutii dar am folosit cam 2 juma ca juma a papat Yuli cu lapte.

Mergi la inceput

Rahat nu am folosit ca nici eu nu gasesc in schimb am bagat stafide si nuci.Spor la gateala

Mergi la inceput

dolphinas gospodinamamiiii ce frumos arata salamul de biscuiti
bai dar nu mai baga nimeni niste retete japoneze?dolphinas mai zimi si mie ceva noutati din meniul tauonegaine
pupici multisi la burtica

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06

Mergi la inceput