Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Kenchin-jiru(supa de porc cu legume)

200g carne de porc feliata fff fin,1 cutie de tofu,4 cm de daikon,4cm de morcov,2buc satoimo,3-4 ciuperci shitake feliate,1/2 pachet koniaku,1-2linguri de ulei,2cani de dashi dizolvat cu apa,1lingura de sake,2-3linguri de shoy sauce,un praf de sare si 1 lingura de zahar(de preferabil brun).
MOD DE PREPARARE:se pune uleiul intr-o oala si se adauga carnea de porc.cand este patrunsa se adauga ciupercile shitake,daikonulsi morcovul taiate dreptunghiuri si se mai prajesc putin.konyaku se taie dreptunghiuri cam de 3-4 cm si se oparesc cu apa clocotita.satoimo se curata de coaja si se taie rondele.se adauga supa din dashi si zaharul.se lasa la fiert pana sunt patrunse dar nu foarte moi.cand s-a oprit focul se adauga shoy sauce si sake.pofta buna!

23,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:


tocmai ce-am terminat un oloi de 5000litri de TONGIRU plin de legume si carnita(nu chiar asa de multa, caci ne plac mai mult legumele)!!!; azi pe langa tongiru pe care l-am "construit" ieri am mai pregatit si buta yaki no tougann an kake plus salata de cartofi, cu castravete, salata, kani(sunt aceeia stil stiksuri, nu le tin minte numele, scuze, dar oricum nu sunt kani adevarati, dupa cum mi-a povestit sotul), si cu maioneza!!!
daca doriti retete nu-i bai ca le pot scrie rapid!

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

roxana baga tot ce aieste bine venit orice
astept reteta de care ziceai
la toate gospodinele

POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Fetele ieri am facut niste covrigi super POZA
DEVY am gasit reteta de CARTOFI in schimb nu am pezmet asa ca data viitoare cand voi avea sigur voi face. Ti-am vazut pozele printre primele ce sant pateuri???

MAMI25+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

astazi am facut ardei umplutiAICI si o prajiturica PORONO AICI

MAMI24+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

dolphinutz bine arata ardeii tai.
Zi-mi si mie te rog reteta de cartofi...tocmai intrebam pe forum.De pezmet ce sa zic...yo tocmai am arucnat ditai punga e 1 kg...era plina cu niste vietati zburatoare si a zburat cu viteza luminii in gunoi.Pezmet insa poti comanda si pe internet,yo asa voi face.
Da,sunt pateuri si crendvusti in foetaj.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine




www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

devylla daaa si noua adresa de unde poti comandaonegaishimasu
dolphinas ce bine mai arata ardeii si prajitura
va pup

POZE malaysia
malaysia2006


irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

DEVY uite www.culinar.ro/carte_de_bucate_Dulciuri_Prajituri_Cartofi_3_Dulciuri_143_Prajituri_3186_47-2-697.htm" target="_blank">AICI reteta de cartofi.

MAMI25+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ahhh...ce sunt
Am citit pezmet si am scris de gris
Hanako nu am comandat niciodata pana acum,vreau sa incerc cu gris.
Daia nu stiu nici ce site-uri sunt,sunt in cautari
Chiar si eu sunt in pana de idei cu gateala...ce mai aveti in meniu?Ca deja le repet cam des
O zi frumoasa!

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine




www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

2 pahare nuci pisate, 2 pahare pesmet fin, vanilie taiata foarte fin, 1 1/2 pahar lapte, 4 linguri cacao, 1 paharel rom, zahar

Mod de preparare
Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia, se adauga nucile, cacaua si romul. Cind fierbe bine se adauga pesmetul. Amestecind mereu se lasa compozitia sa fiarba pina se ingroasa bine. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cind se poate tine mina pe compozitie fara sa friga, se formeaza din ea cartofi (bulgari in forma de cartofi) care se tavalesc prin cacao. Se asaza pe farfurie. Cartofii se pot pastra maxim 2-3 zile la rece.






MAMI25+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput